Kızlar bugün kontrolüm vardı kordona giden 2 damar bulunuyormuş bizde 3 olmalıymış normal doğum sakıncalı olabilir dedi doktor daha önce bu sorunu duyan var mı tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Gelişimi nasıl canım? Böyle durumlarda bebekte gelişimde sıkıntı oluyor ya da hicbir sıkıntı olmuyor diye biliyorum. Gönlünü ferah tut doktorun ne dedi
Maşallah canım. Senle aynı gibi doğum tarihlerimiz .İki hafta önce 1900 demişti ama .Haftaya gideceğim bakalım ama iki haftada seninkinin kilosu kadar olmaz sanırım .Doktor normal diyor ama zayıf sanırım benim ki buradan takip ettiğime göre
Ya ben biliyordum eşim pek bilmiyordu annesine sordu evet öyle oluyor dedi oda . Berat istedim ikinci ismi eşimde dün ailelere ismi söyledi kaçıyordu söylemekten . Kv bozuk biraz kp ismi olmadı diye . Eşim telefonda kaan demiş annesine oda önüne arkasına birşey koymayacak mısınız demiş
Ay ne ayıp ya annesi babası ne isterse onu koyar. Mecbur mu kp adı KV adı konması. Benim kv de asla karışmaz sağolsun. Hatta bize düşmez anne baba ne derse o diyor.
bu ikinci bebeğim inş üçüncüye nasipse tabi Bakırköy’e yatışım yapılmazsa
MaşAllah bende yavaştan başlayıcam benimde kontrolüm dündü boyunuz 41 cm kilomuz 1860 gr dedi haftası bir hafta önde yemene dikkat et dedi
Bence zayıf değil bizim gurup tombik bebekler gurubu benimde 32 haftada 33 haftayla uyumlu çıktı 1860 gr önde gelişimi dedi
Ben hic oyle bir sey dusunmedim. Bununla ilgili arastirdim ama. Dini bir isim gerekli mi ? Biz alp koyacagiz anlami yigit kahraman,pehlivan,eski turklerden gelen bir isim. Kotu bir anlami yok.
Gelişimi nasıl canım? Böyle durumlarda bebekte gelişimde sıkıntı oluyor ya da hicbir sıkıntı olmuyor diye biliyorum. Gönlünü ferah tut doktorun ne dedi
Selamlar, hamileligi boyunca rahim yetmezligi yasayanlar ve progesteron kullananlar varmi ?
Ben lipödem hastasiyim bu hastalikta östrojen yuksek progesteron dusuk oldugu icin bebek rahimde tutunamiyordu oncesinde 3 tane kaybettik, lipödem hastasi olup ayni seyi yasayanlar yazabilirler mi?
Benim bugun herzamankinden farklı agrılarım vardı hala ara ara keskin bir şekilde agrıyor. Baya baya catı agrısı yani. İlkinde hiç hissetmemiştim. Nefes almakta bile zorlanıyorum.zaman daraldı iyice inşallah vaktinde gelir kızım
Benim bugun herzamankinden farklı agrılarım vardı hala ara ara keskin bir şekilde agrıyor. Baya baya catı agrısı yani. İlkinde hiç hissetmemiştim. Nefes almakta bile zorlanıyorum.zaman daraldı iyice inşallah vaktinde gelir kızım
Herkese Merhaba, iki gün önce gittim doktora, 1880 gram 42 cm idi bebeğim. ÇOk şükür herşey yolundaymış. Bende battaniyelerinden yıkamaya başladım, kıyafetlere geçeceğim. Ev temizliğimi 1t kasımda yaptıracagım. Ben tüm dolap içlerini hallettim zaten. Genel temizliğimiz kaldı. Dogumum da 11 14 aralık arası.