2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Günlerimiz aynıymış bebişlerim gelişimide aynı bende Cuma gittim doktora 1860 gram 41,5 cm di sezeryan mı olucaktı senin canım

Kızlar selam ya ben sırt üstü yatınca acayip rahat ediyorum bi bende mi sorun var acaba herkes yatamıyorum vs diyor
Bana sırt üstü uyumak iyi gelmiyor. O da midemden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Nefesim kesiliyor. Midemde hep gaz var

Merhaba kizlar bende aralik annesiyim doktor 10 aralik gibi dedi dogum tarihini ama benim baska bir sorum olacak bugun saat 2 gibi acliktan elim ayagim titredi bi uyku halsizlik coktu uzerime oglum kucuk oldugu icin ona yemek hazirlamak zorundaydim. Yemek yedik sonra uykuya daldim cok kotu bir hale geldim sol gozum şişti kan golu gibi oldu sizce neden olmus olabilir

Geçmiş olsun.tansiyonunuzu takip ediyormusunuz?

Aklıma direk tansiyon geldi

Geçmiş olsun.tansiyonunuzu takip ediyormusunuz?
Sagol canim bende tansiyon gebeligin son ayinda cikiyor ama hiç gozum şismemişti dun gece yine şişmiş sol gozum. En son eylulde bakildi tansiyonuma iyi dedi saglik ocagunda. Bugunde doktor yok o yuzden yarin doktora gidicem

Sagol canim bende tansiyon gebeligin son ayinda cikiyor ama hiç gozum şismemişti dun gece yine şişmiş sol gozum. En son eylulde bakildi tansiyonuma iyi dedi saglik ocagunda. Bugunde doktor yok o yuzden yarin doktora gidicem
Sizin de takip etmeniz lazım tansiyonu . Evinizde bi alet bulundurun yükseldiği anda önlen alabilirsiniz geç kalmaz hemen doktora başvurursunuz . Biz sadece tahmin yapabiliriz . Çok geçmiş olsun

Kızlar çatı ağrısı kasık sırt ağrısı hepsi çoğaldı bende ödem de olmaya başladı doktora da yeni gittim herşey yolunda çok şükür ama hayat çok zor olmaya başladı gece uykusu bile eziyet benim gibi olan varmı yada kendinizi rahatlatmak için yaptığınız şeyler?? Çünkü evdeki hazırlıklarımı bile yapamıyorum son bir haftadır

Gece zor uyuyorum sabah da çok erken uyanıyorum kasık ağrısı çatı ağrısı oluyor ama kısa süreli . En ufak iş yapınca belim ağrıyor mesela yatak toplamak Dinleniyorum geçsin diye uzanıyorum başka ne yapılır bilmiyorum

Evet hepside var suanda da var 1 gün iyiysem 1 gün cok ağrım oluyor. Yapılacak pek bişey yok dinlenmekten başka Gece 3 ten sonra uyuyabiliyorum oda tam yatamıyorum hafif oturur vaziyette. Az kaldı sabır diyorum ama sonrada Baska ağrılar oluyor bakalım inşallah daha kolay atlatırım bu sefer. Bu gece de hıçkırığını hissettim pıt pıt aynı düzeyde sanki kalp atışı gibi çok güzeldi

Evet sanırım dinlenmekten başka yapcak bişey yok ben yatak toplasammı toplamasammı diye düşünürken ağrım başlıyoallah hepimize sabır versin çoğu gitti azı kaldı diyelim

Aynenn oturur gibi uyuyabiliyorum sadece yatarsam direk nefes darlığı başlıyo inşallah hepimiz sağlıkla tamamlarız artık bu süreci maşallah ona bende bazen hissedyorum hıçkırıkları

Benimde bu aralar geniz akıntım var burnum da tıkalı çok zor bir durumdayım gece yatarken nefes alamıyorum mecbur oturur vaziyette uykumun gelmesini bekliyıorum. Bazen gece 3te uyuyorum pardon bayılıyorum bazen 3te uyanıp 5te uyuyorum zaten 4 5 gündür koltukta yatıyorum çok zormuş gerçekten son zamanlarda daha zor Allah hepimize kolaylık versin

Benimde bu gün farkettim sol tarafım boşalmış gibi yumuşacık sağa geçmiş orda hareket ediyor aşağı inmesi için erken değilmi

Merhaba arkadaslar .aranizda benim gibi olan var mi ? Geceleri hic uyuyamiyorum 4 lere kadar sonra zorlada olsa daliyorum ve butun gece yemek yiyip duruyrm . sabah 10 da falan uyaniyrum kahvalti yapiyrm tekrar uyuyorum aksam 5 e kadar . Boyle sacma bi uyku duzensizligi . Gun icinde surekli uykuda oldugum icin kahvalti disinda bisey yiyemiyrm su falan icemiyorum . Gercekten cok uzuluyorum agliyorum . Bir tek aksamlari cok yemek yiyorum. Nasil gecicek bu gunler bilmiyorum. Yasadigim sehirde yanlizm hic akrabam ve arkadasim yok . Esimde sabah ise gidrm aksam geliyr. Canim cok sklyr . Pskoljim bozuldu artik. Benim gibi olan var mi anormal bi durum mu bu ? Bebegim zarar gormuyor mudur boyle . Gece gunduz karisti birbirine cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…