2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Doktor kontrolüm vardı bugün 31+5 boyu 43 cm 1870 gram olmuş . Yaramazlıktan boynuna kordonu dolamış yatıyor öyle

Benim de uyku duzeni bitti. Zaten 2 saate bir tuvalete kalkiyorum. Gece 2.5ta ancak uykum geliyor.sabah 6.5ta uyaniyorum. Tabii 4 gibi uyanip dolabi karistiriyorum. Kocayi ise gonder 8de geri yat 11e kadar. Sonra yine bi ogle yemegi fasli uyu,kalk,evi topla meyve ye,ne yesem diye her yeri karistir vucudum zayif bir belim karnim cok agir ceviremiyorum kendimi

Canım bende aynı durumdayım hastalıktan diye düşünüyorum gerçi geniz akıntısı falan var burnum ondan tıkalı diyorum ama geçmek bilmedi bende çok huzursuzum böyle olunca kafayı yicek gibi oluyorum. Yalnız olman zor tabi ama sabret dua et artık yalnız olmıcaksın hep bir arkadaşın olacak yanında en önemlisi psikolojimiz ztn bende de biraz var o yüzden seni anlıyorum panik atak gibi birşey geldi bana da dayanmaya çalışıyorum

Canım bende şehir dışına evlendim burada öyle görüşebileceğim arkadaş komşu vs yoktu anlattıklarında kendimi gördüm aşırı sıkılırdım eşim Pazar’ları bile çalışıyordu ki hala öyle gündüz uyku sabaha kadar uykusuz dururdum Doğumdan sonra da hemen herşey yoluna girmiyor ev yeni düzen bebeğe adapte olmak vs derken sonra kendini olgunlaşmış tecrübe kazanmış sıkılmaya vakit bulamayan kitap okuymayan tamamen sevgi dolu bir anne olarak buldum kendimi ikinci bebeğimizi bekliyoruz. şuan hiç vaktim olmuyor kendime vakit ayıramıyorum ama sıkıldığım günleri zerre kadarda özlemiyorum herşey çok daha güzel bebeğin seninle olunca senin içinde herşey çok güzel olucak çok çok az kaldı

Ay cnm içini ferah tut az çok hepimiz artık aynı şeyleri yaşıyoruz belki vücudunun uykuya ihtiyacı var bu yüzden uyuyosundur sonlara geldik artık biraz çekicez gibi bizde de eşim çalışıyo annemler şehir dışında yaşıyolar çok daralıyodum annemleri çağırdım artık gelin diye zor gerçekten sende uyuyarak kötü bişey yapmıyosun sonuçta bugünler geçicek inşallah

kızlar bugün tam 35+1 olduk çalışıyorum, ama zorlanmaya başladım artık kendimden değil ama oğlum hasta evde çocuk olunca hamile kalmak, bide üstüne zor hamilelik çok zor oluyomuş...
az kaldı ama inşallah:)

Geçmiş olsun. Kesinlikle ilk çocuğuna hamile olanlar bol bol keyfini çıkarsınlar

Ben de Pazartesi 32 olucam ve kızımın ameliyat işi çıktı, ama onun için izin alırsam doğum sonrasına 1 Hafta az aktarılacak ameliyatı doğum sonrasına bırakıcam sanırım. Ama şimdiden vicdan yapıyorum, çocuklar arası dengeyi kurmak zor olacak sanki(

Günaydın kızlar bugün 32.hafta kontrolümüz vardı . 2080 gr 42 cm olmuşuz kafası biraz büyükmüş her şey yolunda şükür
Bana da üç hafta önce kontrolde kafası biraz büyük dedi.Doğumu etkiler mi dedim çünkü bir arkadaşım sezeryan olmuş bu yüzden rahim kanalından zor geçer...Son ana kadar belli olmaz dedi doktor

Yarın kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek bu hafta biraz yemeyi artırdım sizden gördüğüm kadarıyla benim bebiş zayıf gibi geldi gözüme

Bana da üç hafta önce kontrolde kafası biraz büyük dedi.Doğumu etkiler mi dedim çünkü bir arkadaşım sezeryan olmuş bu yüzden rahim kanalından zor geçer...Son ana kadar belli olmaz dedi doktor
Evet büyük kafa zorlayabilir tabi ama belli olmaz esnek olur kolay çıkar ne bileyim olmazsa da canı sağolsun sağlıklı olsun da

Iyi günler kızlar benim kasıklarım da dün akşamdan beri hafif hafif ağrı var bu haftalarda normalmi acaba yaşayan varmi

Bayanlar bu gün kontrole gittim .doktor bebek ters dönmüş makat gelişli dedi tektar düz döner mi acaba

Bayanlar bu gün kontrole gittim .doktor bebek ters dönmüş makat gelişli dedi tektar düz döner mi acaba
Bir uygulamadan yerleri dar olduğu için dönme şansı az diyordu, ama belli olmaz bu çocukların işi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…