2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Legen kemiklerinin ve kuyruk sokumunun hemen üstü agriyor bende de. O bolgede cok agri yasayan var mi arkadaslar?

Legen kemiklerinin ve kuyruk sokumunun hemen üstü agriyor bende de. O bolgede cok agri yasayan var mi arkadaslar?
Çok fazla diil ama benimde ağrıyor kaburgalarım belimde ağrıyor bir gün boyunca yatıp dinlenirsem geçiyo anca bugün yoruldum dışarda mesela ağrılarım çok arttı

Kasık fıtığınız sizi çok zorluyormu hamilelikte? Yeni mi öğrendiniz fıtık olduğunu? Bende kasık fıtığı ameliyatı oldum 6ay önce, hamilelik düşünüyorum ama zorlayacakmı çok diye korkuyorum, merak ediyorum size bi zorluğu oluyormu ekstra ? Kasık fıtığının

Kızlar biraz önce sanırım ilk yalancı kasılmamı yaşadım ben bunu bi yerden tanıyorum dedim en son 7,5 ay kadar önce yaşamıştım regl olurken sola yatınca hemen geçti ama

Benimde ilk maalesef kordonda 2 damar olması sorunum var beklemek riskli dedi doktorum cumartesi günü ortaya çıktı

Öncelikle geçmiş olsun gebeliğimin o haftasında tanı konmuştu ama daha sonraki kontrollerde fıtık olmadığını, lenf bezlerimin fazla şiştiğini öğrendik.

Kızlar selamm ben de 31+4 deyim. 3 gündür nefes alamıyorum sağ ön kaburgam batıyor bazen ağlayacak gibi oluyorum. Midemi bulandırıyor biyerden sonra. Benim gibi olannvar mı başka

Kizlaar agrilar artmis gördüğüm kadariyla,dua edelim Allahim zorlastirma,kolaylastir... aminnn..
Benim kasik bolgesinde hafif bir sislik var odem gibi yarin genel cerrahi gidicem,dusundugum degildir umarim...
Normal dogum isteyenler bunun icin neler yapiyorsunuz kizlar ?

Kızlar selamm ben de 31+4 deyim. 3 gündür nefes alamıyorum sağ ön kaburgam batıyor bazen ağlayacak gibi oluyorum. Midemi bulandırıyor biyerden sonra. Benim gibi olannvar mı başka
Dün ilk defa yaşadım çok feci birşey aynen sağ kaburgamda

Geçmiş olsun cnm fıtık gibi mi umarım önemli bişey diildir. Benim hayallerim bol yürüyüş esneme hareketleri yapmaktı maalesef hergün biyerim tutulduğu için yatıyorum hep

Ben de 35 haftalık oldum. Bu hafta 100 gramcık almış aldırabilmişim bebeğe. Yediğine emin misin dedi doktor :) yiyorum . Geçen hafta 300 gram almıştı bu hafta 100. Yememle ilgili değildir heralde diye düşünüyorum onca diyetle gebelik geçiren insan var her şeyi yiyemeyen. 35. Haftada 2300 gram. Birazcık ayakta dursam belim ağrıyordu artık karın ağrısı da eşlik ediyor zaman zaman. Doktor basınçtan oluyordur çok şiddetli ağrılar değilse şimdi alttan muayene edip erken doğumu başlatmayalım dedi. Dinlenince geçiyor neyse ki. Çatı muayenesi 38 de olacakmış. Öyle korkuyorum ki ondan. İstemsizce kasıyorum kendimi izin vermiyorum muayenelerde ya doğumda da öyle yaparsam diye de geçmiyor değil aklımdan

Burada devlet hastanesinde gebelik okulu var orsya gidiyorum hemsire diyor ki simdiye dek kadinlara ört bacaklarini,ayirarak oturma,yok kiz kismi oyle durmaz dedikleri icin simdi dogumda ac ac diyoruz cekiniyorlar cok haklilar diyor. Psikolojik olarak hazirlik yapmak gerekmis ki ayni zamanda kasilma geldiginde kaslarimizi kontrol edelim,kasilma yokken ikinirsak yirtik olusabiliyormus. Yaratilisimizin dogasinda var,acicaz bacaklari cook dogal disciye nasil agzimizi aciyorsak... sonunda bi bebis var

Üşütmüş olabilir misin bende senle aynıyım bende de var bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…