Teşekkürler inşallah bizde doğumu atlatıp yaşlarını görürüzKızlar merhaba, ben 2017 aralık annesi. buradan tanıştığımız annelerle bir grubumuz var ve hala görüşüyoruz. Buluşanlar falan da oldu. hepsi ailem gibi oldular.Bebelerin 2 yaşına az kaldı. Konuşmaya başladılar ufak ufak. Bizde 2 yaşın heyecanı sizde de doğum heyecanı. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.
Geçmiş olsun canım dikkat edelim aman son günlerimizAcildeydim,bulanti kusma ishalsikayeti ile. Meger 2 gun once yedigim hamsiler taze degilmis gida zehirlenmesi yasiyorsun dedi,kadin dogumcu bakti bizlik bir durum yok dedi. Acilde bir serum takyilar gonderdiler. Simdi daha iyiyim de ay cok kötü o agzimdaki tat. Bir seyleri yemeye çalışcambugun bir sey yiyemedim bebis de ac kaldi.dikkat edin aman sizler de
çok geçmiş olsun banada oldu önceki haftalarda bol bol su en iyi ilaç haşlanmış patates muz sade pirinç çorbası iyi geliyo bebekler etkilenmiyo çok şükürAcildeydim,bulanti kusma ishalsikayeti ile. Meger 2 gun once yedigim hamsiler taze degilmis gida zehirlenmesi yasiyorsun dedi,kadin dogumcu bakti bizlik bir durum yok dedi. Acilde bir serum takyilar gonderdiler. Simdi daha iyiyim de ay cok kötü o agzimdaki tat. Bir seyleri yemeye çalışcambugun bir sey yiyemedim bebis de ac kaldi.dikkat edin aman sizler de
Canım ya sen yazınca farkettim şu anda ilk oğlumda 36.hafta gibiydi araştırma hastanesine gidiyordum yaşı küçük bir kız doktordu asistandı sanırım.Elle çatı muaneyesi yaptı ben üç dört gün sonra doğurdum .37.haftada erken yani.Demekki etkilemiş olabilir...Bilmiyor mu ki bakıyorlar nasıl eğitim alıyorlar hayret yaniBen de 35 haftalık oldum. Bu hafta 100 gramcık almış aldırabilmişim bebeğe. Yediğine emin misin dedi doktor :) yiyorum . Geçen hafta 300 gram almıştı bu hafta 100. Yememle ilgili değildir heralde diye düşünüyorum onca diyetle gebelik geçiren insan var her şeyi yiyemeyen. 35. Haftada 2300 gram. Birazcık ayakta dursam belim ağrıyordu artık karın ağrısı da eşlik ediyor zaman zaman. Doktor basınçtan oluyordur çok şiddetli ağrılar değilse şimdi alttan muayene edip erken doğumu başlatmayalım dedi. Dinlenince geçiyor neyse ki. Çatı muayenesi 38 de olacakmış. Öyle korkuyorum ki ondan. İstemsizce kasıyorum kendimi izin vermiyorum muayenelerdeya doğumda da öyle yaparsam diye de geçmiyor değil aklımdan
Geçmiş olsun Allah beterinden korusunAcildeydim,bulanti kusma ishalsikayeti ile. Meger 2 gun once yedigim hamsiler taze degilmis gida zehirlenmesi yasiyorsun dedi,kadin dogumcu bakti bizlik bir durum yok dedi. Acilde bir serum takyilar gonderdiler. Simdi daha iyiyim de ay cok kötü o agzimdaki tat. Bir seyleri yemeye çalışcambugun bir sey yiyemedim bebis de ac kaldi.dikkat edin aman sizler de
Ben 33+4 ye üçüncü nst ye girdim. Doktorum biraz temkinli davranmak istiyor. Muayeneyi 28 de 2 haftada 1e pazarteside 10 günde 1 e çekti. Sancı çıkmıyor hatta en son tertemiz bir nst çok iyi dedi ne demekseBugün doktora gittim kilosuna 2250 iyi dedi bakalım.Bir de nts ye girdim 35.haftadayım .Sizlerde girdiniz mi arkadaşlar nts ye . O da normal çıktı ..
Günlerimiz aynıymış bebişlerim gelişimide aynı bende Cuma gittim doktora 1860 gram 41,5 cm di sezeryan mı olucaktı senin canım ☺
Çok geçmiş olsunAcildeydim,bulanti kusma ishalsikayeti ile. Meger 2 gun once yedigim hamsiler taze degilmis gida zehirlenmesi yasiyorsun dedi,kadin dogumcu bakti bizlik bir durum yok dedi. Acilde bir serum takyilar gonderdiler. Simdi daha iyiyim de ay cok kötü o agzimdaki tat. Bir seyleri yemeye çalışcambugun bir sey yiyemedim bebis de ac kaldi.dikkat edin aman sizler de
Benim de ilkinde 37.haftada yapmıştı 4 gün sonra suyum geldi. Alakası varmı bilmiyorum o zaman sorgulamak aklıma gelmedi. Yaparken bir zararı yok demişti onu hatırlıyorum. Şimdi yaptırmam o ayrıCanım ya sen yazınca farkettim şu anda ilk oğlumda 36.hafta gibiydi araştırma hastanesine gidiyordum yaşı küçük bir kız doktordu asistandı sanırım.Elle çatı muaneyesi yaptı ben üç dört gün sonra doğurdum .37.haftada erken yani.Demekki etkilemiş olabilir...Bilmiyor mu ki bakıyorlar nasıl eğitim alıyorlar hayret yani
Herkesin doğum hikayesi bir değil oyuzden olumsuz ornekleri dinleyip okuyup canınızı sıkmayın bence. Çünkü herşey kendiliğinden gelişiyor sizin elinizde olmadan. Çok hafif bir iğneyle o sancıları hissetmeden de Normal doğum yapabilirsiniz prenses doğum diyorlar hatta2.doğumunu yapacak tecrübeli annelere bir sorum var.orda burda birsürü doğum hikayelerini okuyunca biraz tedirginlik oldu bende gece gece.aslinda normal istiyorum ama henüz çatı kontrolü falan yapılmadı.doktorumda yaşından dolayı ve bebek iri olursa riskli olabilir normal doğum dedi (yaşım 34) ve normal doğumda çok zorlanan tramva yaşayan annelerin hikayelerinide okudum.bilemiyorum napsam sezeryanda korkutuyor açıkçası.doktorumda sezeryan olarak spinal tercih ediyor.sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
Oooo diktiklerimi mi???
2.doğumunu yapacak tecrübeli annelere bir sorum var.orda burda birsürü doğum hikayelerini okuyunca biraz tedirginlik oldu bende gece gece.aslinda normal istiyorum ama henüz çatı kontrolü falan yapılmadı.doktorumda yaşından dolayı ve bebek iri olursa riskli olabilir normal doğum dedi (yaşım 34) ve normal doğumda çok zorlanan tramva yaşayan annelerin hikayelerinide okudum.bilemiyorum napsam sezeryanda korkutuyor açıkçası.doktorumda sezeryan olarak spinal tercih ediyor.sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
Ben 38de ameliyat olacagım halde hala 3 haftada bir.Benim doktorum nst yi 35. Haftadan itibaren istedi. Kontroller de daha yeni 3 haftada bire dustu. Cati muayenesini de 37 de yapcaz dedi. Benim doktor mu agirdan aliyor sizinkiler mi fazla temkinli bilemedim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?