2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kızlar merhaba, ben 2017 aralık annesi. buradan tanıştığımız annelerle bir grubumuz var ve hala görüşüyoruz. Buluşanlar falan da oldu. hepsi ailem gibi oldular.Bebelerin 2 yaşına az kaldı. Konuşmaya başladılar ufak ufak. Bizde 2 yaşın heyecanı sizde de doğum heyecanı. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.

Teşekkürler inşallah bizde doğumu atlatıp yaşlarını görürüz sizde sağlıcakla büyütün bebişleri

Acildeydim,bulanti kusma ishalsikayeti ile. Meger 2 gun once yedigim hamsiler taze degilmis gida zehirlenmesi yasiyorsun dedi,kadin dogumcu bakti bizlik bir durum yok dedi. Acilde bir serum takyilar gonderdiler. Simdi daha iyiyim de ay cok kötü o agzimdaki tat. Bir seyleri yemeye çalışcambugun bir sey yiyemedim bebis de ac kaldi. dikkat edin aman sizler de

Geçmiş olsun canım dikkat edelim aman son günlerimiz

çok geçmiş olsun banada oldu önceki haftalarda bol bol su en iyi ilaç haşlanmış patates muz sade pirinç çorbası iyi geliyo bebekler etkilenmiyo çok şükür

Canım ya sen yazınca farkettim şu anda ilk oğlumda 36.hafta gibiydi araştırma hastanesine gidiyordum yaşı küçük bir kız doktordu asistandı sanırım.Elle çatı muaneyesi yaptı ben üç dört gün sonra doğurdum .37.haftada erken yani.Demekki etkilemiş olabilir...Bilmiyor mu ki bakıyorlar nasıl eğitim alıyorlar hayret yani

Bugün doktora gittim kilosuna 2250 iyi dedi bakalım.Bir de nts ye girdim 35.haftadayım .Sizlerde girdiniz mi arkadaşlar nts ye . O da normal çıktı ..

Geçmiş olsun Allah beterinden korusun

Bugün doktora gittim kilosuna 2250 iyi dedi bakalım.Bir de nts ye girdim 35.haftadayım .Sizlerde girdiniz mi arkadaşlar nts ye . O da normal çıktı ..
Ben 33+4 ye üçüncü nst ye girdim. Doktorum biraz temkinli davranmak istiyor. Muayeneyi 28 de 2 haftada 1e pazarteside 10 günde 1 e çekti. Sancı çıkmıyor hatta en son tertemiz bir nst çok iyi dedi ne demekse

Benim doktorum nst yi 35. Haftadan itibaren istedi. Kontroller de daha yeni 3 haftada bire dustu. Cati muayenesini de 37 de yapcaz dedi. Benim doktor mu agirdan aliyor sizinkiler mi fazla temkinli bilemedim simdi

2.doğumunu yapacak tecrübeli annelere bir sorum var.orda burda birsürü doğum hikayelerini okuyunca biraz tedirginlik oldu bende gece gece.aslinda normal istiyorum ama henüz çatı kontrolü falan yapılmadı.doktorumda yaşından dolayı ve bebek iri olursa riskli olabilir normal doğum dedi (yaşım 34) ve normal doğumda çok zorlanan tramva yaşayan annelerin hikayelerinide okudum.bilemiyorum napsam sezeryanda korkutuyor açıkçası.doktorumda sezeryan olarak spinal tercih ediyor.sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

Kızlar bende bugün gittim doktora bebeğim 2140 gr olmuş her şey güzel dedi doktor. Bana da 37 38 gibi çatı muayenesi olacak dedi demk ki çok erkn yapmıyorlar

Bugün gitmişken çalışamaz raporumu da aldım artık evdeyim. Muhasebecimiz biraz sıkıntılı çok hata yapıyor o yüzden korkuyorum raporla ilgili bi yanlış yaparsa diye doğum parasını ay ay almak isteyenler var mı benim gibi hiç konuştunuz mu bilgi alamadım da tam ben mesela raporu bugün verdim Kasım sonunda gircm ben raporu dedi ama neden pek anlayamadım

Çok geçmiş olsun kötü bir durum inşallah çabuk geçer
Benim de ilkinde 37.haftada yapmıştı 4 gün sonra suyum geldi. Alakası varmı bilmiyorum o zaman sorgulamak aklıma gelmedi. Yaparken bir zararı yok demişti onu hatırlıyorum. Şimdi yaptırmam o ayrı sezeryan gibi gürünüyor. Hemde durdugu kadar dursun inşallah

Herkesin doğum hikayesi bir değil oyuzden olumsuz ornekleri dinleyip okuyup canınızı sıkmayın bence. Çünkü herşey kendiliğinden gelişiyor sizin elinizde olmadan. Çok hafif bir iğneyle o sancıları hissetmeden de Normal doğum yapabilirsiniz prenses doğum diyorlar hatta ben yapamadım cunku bende ne sancı ne acılma ne kasılma hiç biri yoktu sadece suyum gelmişti ve ardından kanama 8 saat geçtikten sonra mecbur sezeryan olmustu. Onda da belden iğneyle uyusturdular sohbet ede ede doğdu bebiş. Kendimde oldugu için bebeğimide gordum kucağıma aldım çok güzeldi. Yine aynısı olacak inşallah hayırlısı tabi. Birde Belli aralıklarla da agrı kesici vermişlerdi çok agrı hissetmedim ama o popodan yapılan iğneler beni ağlatmıştı. Vicdansız hemsire nasıl olsa hissetmiyorum diye nasıl sapladıysa kac ay gecmemişti ağrısı.

Merhaba sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi inşallah benim ilk doğumum normalde ve 2. Ye hamileyim 35+2 günlüğüz kesinlikle normal doğumdan korkmayınız ben hep hakkımda hayırlısı için dua ettim ama normal doğum kadar güzel birşey yok eğeki herşey tam yolunda ise sizde bitiyor iş.... ıkınmalar ve ebe doktoru güzel dinlemeniz doğumuzu çok ama çok güzel geçirecektir. İlk doğumumda 3 saat suni sancımı cektim ve doğumum o kadar kolay olduğuki 3 cm açıklığım 10 cm olmuştu ki epidurel istemiştim 2 doz vermelerine rağmen bende etkili olmamıştı tüm sancıları hissetmiştim hemşireler sasırmıştı boşu boşuna epidurel oldum sizin anlayacağınız acı eşiğide çok önemli tabiki hakkınızda hayırlı doğum olsun korkmayın sezeryanı bir doğumsekli olarak değil ameliyat olarak gördüğünü söyleyen bir çok kişi var etrafımda doktorunuZa ve zamana bırakın etraftan etkilenmeyin...

Benim doktorum nst yi 35. Haftadan itibaren istedi. Kontroller de daha yeni 3 haftada bire dustu. Cati muayenesini de 37 de yapcaz dedi. Benim doktor mu agirdan aliyor sizinkiler mi fazla temkinli bilemedim simdi
Ben 38de ameliyat olacagım halde hala 3 haftada bir.
25 ekimde gittim kontrole , 16 kasıma randevu verdiler. 16 kasımda tam 35 haftalık oluyorum.. zaten Aralıgın ikinci haftası dogyracam bende bu adam neden böyle yapıyor diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…