2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Aynen. Burda haftada bir kontrolleri 32 de baslayan nst leri gorunce bi gerildim niye benimki yapmiyo diye devlet de degil ki sallamiyo desem. Sonucta özel yani

geçmiş olsun, benimde bulantı kusmam devam ettiği için oğlum amipli dizanteri geçiriyo karnım ağrıyo kusuyorum ama hamilelikten mi ondan mı bilmiyorum artık sonlarda baya zorlanmaya başladık

günaydın kızlar kamuda çalışanlara bi sorum olacak devlet doğum parası süt parası vb bişey veriyormu?

günaydın kızlar kamuda çalışanlara bi sorum olacak devlet doğum parası süt parası vb bişey veriyormu?
Kamuda çalışana süt parası veya başka para verilmiyor. Çocuk doğunca çocuk eşinin değil de senin üstüne kayıtlı olursa çocuk yardımı alırsın, aylık 40tl gibi bir şey sanırım tam emin değilim.
Bir de aile ve sosyal politikalar bakanlığının herkese verdiği bir para var. İlk çocuk için 300, 2.ye 400. 3. Ye 600. İkizse çarpı2. Ona da memur olduğun için kurumun aracılığı ile başvuruyorsun.

iyi bari en azından doğum parası veriyo teşşekürler

30. Haftada gittiğimde doktor kontrollerimizi 15 güne bire düşürdü 31 in sonunda gittim 34 te gideceğim . Doktora çatı muayenesini sordum 38 de yapacağım dedi . Ki bi arkadaşımın doktoru da öyle yapmıştı çünkü direk söylediler doğumu tetikliyor diye . 24. Haftada kan tahlillerimi yapmıştı şimdi 34 te yeniden yapacak

Ayni yastayiz ama benim doktorum hic oyle bi sey demedi

Dogum parasi ne oluyor?

Dogum parasi ne oluyor?
Ssklılar raporlu oldukları zaman maaş almak yerine devletten iş görememezlik ödeneği alıyorlar Ya, annelik iznindeyken de raporlu sayıldığımız için rapor parası alınıyor, o paraya doğum parası diyorlar.
Ssklı çalışansanız 180 tl bir kereye mahsus emzirme ödeneği alıyorsunuz. Siz çalışmıyorsanız o zaman eşiniz alıyor.
Aile ve sosyal pol. Bakanlığının verdiğini başvuran herkes alıyor.

Yok benimki emekli sandigi normal maasimi alicam ins. Bunu bilmiyordum. Ssk lilar da normal maaslarini aliyorlar ama di mi

Benim doktorum manyak galiba ne varsa yaşımda millet 40nda doğuruyor,sen normal mi istiyorsun peki?
evet normal istiyorum. Ins. Ama doktorum buna su an karar veremeyecegimizi cati muayenesi, cocugun son ana kadar ki pozisyonu ve acilmanin bunu belirleyecegini söyledi. E düsünunce de hakli yani

evet normal istiyorum. Ins. Ama doktorum buna su an karar veremeyecegimizi cati muayenesi, cocugun son ana kadar ki pozisyonu ve acilmanin bunu belirleyecegini söyledi. E düsünunce de hakli yani
Benimde çatı muayenesi olmadı henüz.o dediklerinide dedi benim dr da ama yasida ekleyiverdi riskli diye.tam olarak kaçıncı haftanız?

Benimde çatı muayenesi olmadı henüz.o dediklerinide dedi benim dr da ama yasida ekleyiverdi riskli diye.tam olarak kaçıncı haftanız?
Valla benimki yasla ilgili su ana kadar tek bir sey söylemedi. Bu is yasa bakmaz ki.artik cogu insan gec anne oluyor. Seren serengil bile nerdeyse 50 sinde doguracakti 33 ün içindeyim su an. 33 arti 2

Valla benimki yasla ilgili su ana kadar tek bir sey söylemedi. Bu is yasa bakmaz ki.artik cogu insan gec anne oluyor. Seren serengil bile nerdeyse 50 sinde doguracakti 33 ün içindeyim su an. 33 arti 2
Benim doktorumda söylemedi riskli falan diye 33 yaşındayım .Hatta tam tersi ben ima ediyodum işte yaştan dolayı sanırım şuram ağrıyor buram ağrıyor eski hamilelikte böyle değildim diye.Doktor bana teselli veriyordu benim 45 yaş üstü hastalarım var yaşınız geç değil diye ...

Oooo diktiklerimi mi??? ) siz şuan zirvedesiniz, biz bırakalım bu işleri) elinize sağlık gerçekten muhteşem gözüküyorlar.
Ay maşallah elinize sağlık becerikli anne helal olsun
benimde ilk sezeryan ikinciyi normal deniyicez o yüzden doktor çok kilo almasını istemiyor
maşallah nekadar güzel dikmişsiniz çoook beğendim güle güle sağlıkla giysin
Çooook teşekkürler kendi çapımda yapıyorum bişeyler doğunca yapamayacağım fırsat bulup

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…