Bende dün 35 haftalıktum doktor iki hafta sonra gel dedi.Yani 37.haftaya denk geliyor. Bende doktora ilk oğlumu 37 de doğurduydum eğer doğurmazsam gelirim dedim
Ben 38de ameliyat olacagım halde hala 3 haftada bir.
25 ekimde gittim kontrole , 16 kasıma randevu verdiler. 16 kasımda tam 35 haftalık oluyorum.. zaten Aralıgın ikinci haftası dogyracam bende bu adam neden böyle yapıyor diyorum.
Aynen. Burda haftada bir kontrolleri 32 de baslayan nst leri gorunce bi gerildim niye benimki yapmiyo diye devlet de degil ki sallamiyo desem. Sonucta özel yani
Acildeydim,bulanti kusma ishalsikayeti ile. Meger 2 gun once yedigim hamsiler taze degilmis gida zehirlenmesi yasiyorsun dedi,kadin dogumcu bakti bizlik bir durum yok dedi. Acilde bir serum takyilar gonderdiler. Simdi daha iyiyim de ay cok kötü o agzimdaki tat. Bir seyleri yemeye çalışcambugun bir sey yiyemedim bebis de ac kaldi. dikkat edin aman sizler de
geçmiş olsun, benimde bulantı kusmam devam ettiği için oğlum amipli dizanteri geçiriyo karnım ağrıyo kusuyorum ama hamilelikten mi ondan mı bilmiyorum artık sonlarda baya zorlanmaya başladık
Kamuda çalışana süt parası veya başka para verilmiyor. Çocuk doğunca çocuk eşinin değil de senin üstüne kayıtlı olursa çocuk yardımı alırsın, aylık 40tl gibi bir şey sanırım tam emin değilim.
Bir de aile ve sosyal politikalar bakanlığının herkese verdiği bir para var. İlk çocuk için 300, 2.ye 400. 3. Ye 600. İkizse çarpı2. Ona da memur olduğun için kurumun aracılığı ile başvuruyorsun.
Kamuda çalışana süt parası veya başka para verilmiyor. Çocuk doğunca çocuk eşinin değil de senin üstüne kayıtlı olursa çocuk yardımı alırsın, aylık 40tl gibi bir şey sanırım tam emin değilim.
Bir de aile ve sosyal politikalar bakanlığının herkese verdiği bir para var. İlk çocuk için 300, 2.ye 400. 3. Ye 600. İkizse çarpı2. Ona da memur olduğun için kurumun aracılığı ile başvuruyorsun.
30. Haftada gittiğimde doktor kontrollerimizi 15 güne bire düşürdü 31 in sonunda gittim 34 te gideceğim . Doktora çatı muayenesini sordum 38 de yapacağım dedi . Ki bi arkadaşımın doktoru da öyle yapmıştı çünkü direk söylediler doğumu tetikliyor diye . 24. Haftada kan tahlillerimi yapmıştı şimdi 34 te yeniden yapacak
2.doğumunu yapacak tecrübeli annelere bir sorum var.orda burda birsürü doğum hikayelerini okuyunca biraz tedirginlik oldu bende gece gece.aslinda normal istiyorum ama henüz çatı kontrolü falan yapılmadı.doktorumda yaşından dolayı ve bebek iri olursa riskli olabilir normal doğum dedi (yaşım 34) ve normal doğumda çok zorlanan tramva yaşayan annelerin hikayelerinide okudum.bilemiyorum napsam sezeryanda korkutuyor açıkçası.doktorumda sezeryan olarak spinal tercih ediyor.sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
Bugün gitmişken çalışamaz raporumu da aldım artık evdeyim. Muhasebecimiz biraz sıkıntılı çok hata yapıyor o yüzden korkuyorum raporla ilgili bi yanlış yaparsa diye doğum parasını ay ay almak isteyenler var mı benim gibi hiç konuştunuz mu bilgi alamadım da tam ben mesela raporu bugün verdim Kasım sonunda gircm ben raporu dedi ama neden pek anlayamadım
Ssklılar raporlu oldukları zaman maaş almak yerine devletten iş görememezlik ödeneği alıyorlar Ya, annelik iznindeyken de raporlu sayıldığımız için rapor parası alınıyor, o paraya doğum parası diyorlar.
Ssklı çalışansanız 180 tl bir kereye mahsus emzirme ödeneği alıyorsunuz. Siz çalışmıyorsanız o zaman eşiniz alıyor.
Aile ve sosyal pol. Bakanlığının verdiğini başvuran herkes alıyor.
Ssklılar raporlu oldukları zaman maaş almak yerine devletten iş görememezlik ödeneği alıyorlar Ya, annelik iznindeyken de raporlu sayıldığımız için rapor parası alınıyor, o paraya doğum parası diyorlar.
Ssklı çalışansanız 180 tl bir kereye mahsus emzirme ödeneği alıyorsunuz. Siz çalışmıyorsanız o zaman eşiniz alıyor.
Aile ve sosyal pol. Bakanlığının verdiğini başvuran herkes alıyor.
evet normal istiyorum. Ins. Ama doktorum buna su an karar veremeyecegimizi cati muayenesi, cocugun son ana kadar ki pozisyonu ve acilmanin bunu belirleyecegini söyledi. E düsünunce de hakli yani
evet normal istiyorum. Ins. Ama doktorum buna su an karar veremeyecegimizi cati muayenesi, cocugun son ana kadar ki pozisyonu ve acilmanin bunu belirleyecegini söyledi. E düsünunce de hakli yani
Valla benimki yasla ilgili su ana kadar tek bir sey söylemedi. Bu is yasa bakmaz ki.artik cogu insan gec anne oluyor. Seren serengil bile nerdeyse 50 sinde doguracakti 33 ün içindeyim su an. 33 arti 2
Valla benimki yasla ilgili su ana kadar tek bir sey söylemedi. Bu is yasa bakmaz ki.artik cogu insan gec anne oluyor. Seren serengil bile nerdeyse 50 sinde doguracakti 33 ün içindeyim su an. 33 arti 2
Benim doktorumda söylemedi riskli falan diye 33 yaşındayım .Hatta tam tersi ben ima ediyodum işte yaştan dolayı sanırım şuram ağrıyor buram ağrıyor eski hamilelikte böyle değildim diye.Doktor bana teselli veriyordu benim 45 yaş üstü hastalarım var yaşınız geç değil diye ...
benimde ilk sezeryan ikinciyi normal deniyicez o yüzden doktor çok kilo almasını istemiyor
maşallah nekadar güzel dikmişsiniz çoook beğendim güle güle sağlıkla giysin