2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Aynen. Burda haftada bir kontrolleri 32 de baslayan nst leri gorunce bi gerildim niye benimki yapmiyo diye devlet de degil ki sallamiyo desem. Sonucta özel yani

Bana da 35den sonra başlar Nst demişti aslında.. Bilemiyorum her doktorun tarzı ayrıdır muhakkak.. Bakalım bizde de 16sndan sonra haftada 1 e düşer galiba.
benimde ilk sezeryan ikinciyi normal deniyicez o yüzden doktor çok kilo almasını istemiyor
maşallah nekadar güzel dikmişsiniz çoook beğendim güle güle sağlıkla giysin

Anladım inşallah olurr iyi olur

Benim doktorum nst yi 35. Haftadan itibaren istedi. Kontroller de daha yeni 3 haftada bire dustu. Cati muayenesini de 37 de yapcaz dedi. Benim doktor mu agirdan aliyor sizinkiler mi fazla temkinli bilemedim simdi
Benim ki fazla temkinli canım hastane değiştirdi 33+4 te gittim yeni asistan nst için erken dedi bu benim 3. olacak ama dedim kız istemsizce neden diye soruverdi kimyasal ve dış gebelik öyküsü olduğunu söyledim aaa tamam falan diyor doktor da nst den sonra kızın yanında sıkı takipli hastam 10 güne 1 gel artık dedi yani olması gerekenden çok daha erkenciyiz biz sorun bizim doktorla olan ilişkimiz de

Kızlar dün itibariyle çatlaklara merhaba dedim ama aşırı moralim bozuldu çok fazla kaşıntıda var 6. Aydan beri kakao yapı kantaron yağı kullanıyodum ama faydası olmadımı bilemiyorum tavsiyesi olan varmı kırmızı kırmızı bi iki yerde baya artcak gibi duruyo

Üşütmüş olabilir misin bende senle aynıyım bende de var bu ara
Dün doktor kontrolüne gittik üsütme degil oğlum kafasını kaburgamın oraya dayamıs hala makat geliş pozisyonunda. 36 ya kadar devam edebilir bu ağrın dedi. Bekliyoruz napalım çekiyoruz ağrıyı

Yapma yaa benmde korkum çatlaklar. Ara ara kasınma oluyordu ama kaşımadım hic. Acaba gece uykuda bilmeden mi kaşıdın?

Malesef bende de basladi catlaklar. Kakao yagi,badem yagi,hindistan cevizi yagi,kremler. Elime ne gectiyse her gun sürmüştüm. Zaten ergenlikten var olanlar vardi,simdi artiyor o yerlerde. Zeytinyagini sür dediler,mustela krem varmis ama su an alamam cok pahali,hele bir de etkisiz olursa yazik olur.

Yapma yaa benmde korkum çatlaklar. Ara ara kasınma oluyordu ama kaşımadım hic. Acaba gece uykuda bilmeden mi kaşıdın?
Maalesef ben dayanamayıp kaşıdım ama geçmiyo hiç kaşıntılar günde 4 5 kere yağları sürmeye başladım sizde devamlı sürün walla bi anda çıkıyo bende palmers markasını araştırdım herkes memnun kalmış ama belli olmuyo tabi onu da alıcam sanırım daha 1 ay var kim bilir ne kdr büyücek karın

Ben de evamere aldim. Kucucuk kreme 200 tl verdim valla banyodan sonra bebek yagi diger zamanlar yatmadan bu kremi suruyorum. Henuz karnimda ve gogsumde catlak yok ama daha 33 teyim. Kasinma da var. Ne kadar engeller bu islemler emin degilim. Gerci horlamaya baslayan, yatakta bi yandan digerine donerken bile kalca kemikleri batan, artik egilmesi iyice iskenceye dönusen, bi kahvalti hazirlarken bile nefes nefese kalan bi kadina dönüsmüsken catlaklar aklima gelmiyor cok fazla

Aa bu markayı bilmiyodum onuda araştırıym walla aynı şeyler bende de geçerli yatak falan toplanmıyo biizm evde artık:) niyeyse o çatlakları görmek bende moral bozukluğu yaptı yoksa sağlık olsunda önemi yok tabi

İlk oğlumda kasıklarımda çatlak olmuştu .Oda şu anda çok belli değil tenime uyum sağladı.Şu anda ise pek bir şey gözükmüyor ne kaşıntı ne çatlak hiç bir krem falanda kullanmıyorum.Bir yerde okumuştum istediğinizi yapın zaten vücut müsaitse çatlar diye bilemiyorum tabi ...

Bu krem nette cok daha uygundu da ben eczaneden aldim guvenemedim. Doktorum tavsiye etmisti

Eklentiler

• 20191102_151150.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 19
Kizlar goguslerde hassasiyet artti mi ? Benim o kadar sancilaniyor ki biraz masaj yapiyorum. Damar damar olmuslar,siskinlik de cabası. Randevuma 2 hafta var daha,napiyim bilemedim. Sut kanallari tikanmasa bari

Kizlar goguslerde hassasiyet artti mi ? Benim o kadar sancilaniyor ki biraz masaj yapiyorum. Damar damar olmuslar,siskinlik de cabası. Randevuma 2 hafta var daha,napiyim bilemedim. Sut kanallari tikanmasa bari
Ayni durumdsyiz

Bu aralar sürekli uykum geliyor ilk dönemlerde uykuluydum sonra geçmişti şimdi geri geldi . İş yapmamama rağmen uyku ihtiyacı hissediyorum ama eskisi gibi tam bir şekilde dalamıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…