arkadaşlar hangi bebek bezini kullanmayı düşünüyorsunuz ? sağlıklı , kimyasal içermesin istiyorum. aslında en güzeli pamuklu kumaş alıp yıkayıp yıkayıp kullanmak ama kış günü trabzon gibi nemli ve gunessiz bir yerde kurutmak çok problemli olacak .
arkadaşlar hangi bebek bezini kullanmayı düşünüyorsunuz ? sağlıklı , kimyasal içermesin istiyorum. aslında en güzeli pamuklu kumaş alıp yıkayıp yıkayıp kullanmak ama kış günü trabzon gibi nemli ve gunessiz bir yerde kurutmak çok problemli olacak .
Bezi siz değil bebeğiniz seçer gebelik okulunda anlattılar en iyi bez bebeğinize pişik vs yapabilir en ucuz dediğiniz bez bebeğinizde çok iyi olabilir o nedenle bir iki paket alın stokçuluk yapmayın
Maalesef ben dayanamayıp kaşıdım ama geçmiyo hiç kaşıntılar günde 4 5 kere yağları sürmeye başladım sizde devamlı sürün walla bi anda çıkıyo bende palmers markasını araştırdım herkes memnun kalmış ama belli olmuyo tabi onu da alıcam sanırım daha 1 ay var kim bilir ne kdr büyücek karın
Benim de ergenlikte oluşan çatlaklarım çok fazla o yüzden hep kokuyorum palmers ve doğal yağlardan sürüyorum. Açıkcası basen ve kalçamda vardı olan yerler de yine oluştu çünkü ortam müsait diye diye düşünüyorum. Ama şu ana kadar karnımda hiç oluşmadı palmers aslında çok güzel uzun süre vücutta kalıyor tavsiye ederim o konuda tummy butter olanını kullanıyorum ben
kızlar bu catlaklar kişi cildinin elastikiyetine baglı bence yani bazen ne kullanırsak kullanalım çatlayacaksa catlıyo allaha sukur benim catlagım olmadı hiç bişe kullanmadığım halde suan 35+2 deyim diğer iki gebeliğimdede catlamadı
İlk oğlumda prima almıştım sonuna kadar da onu kullandık pişik falan da olmadıydı ama kaka yapınca bildiğiniz beline kadar taşırıyordu hep zıbınları yatak falan batıyordu .Bu sefer molfix aldık sanki daha kalın gibi geldi bir deneyelim bakalım beğenirsek devam beğenmezsek prima..
Bezi siz değil bebeğiniz seçer gebelik okulunda anlattılar en iyi bez bebeğinize pişik vs yapabilir en ucuz dediğiniz bez bebeğinizde çok iyi olabilir o nedenle bir iki paket alın stokçuluk yapmayın
Canım ya ablamın maddi durumu iyi değildi molfix alıyordu başlarda .Sonra daha ucuz diye bimden aldı ama beş para etmez bir kere çiş yapmasıyla sonra ağlaması bir oluyordu çok adi bir bez .Sonra molfix e geri döndü..
Cuma günü kontrolum vardı 35+3 günlüğüm normalde ama ultrasonda 38+4 gün çıktı baş çevresi karın bolgeside 37 haftalık çıktı şeker yüklemesine gerek duymamıştı bu hamileliğimde ama şekerli seyler tüketme dedi kilomuz iyi boyumuz uzun yani bugün doğsa sıkıntı yok:)normalde aralığın 12 ama göreceğimi sanmıyorum o tarihi tabikide :) ilk hamileliğimde kızımı normal doğum ile kucağıma aldım ama bu sefer doktorum net birşey soyleyemiyorum baş cevresinin şimdiden böyle olup ileriki haftalarda da büyüyecek malum sezeryan gibi duruyor. 4 kg görürüz vaktini beklerse dedi valla ben heran doğuma gidecekmişim gibi bu hafta bitiricem işlerimi hakkımızda hayırlısı malum erkeklere söylenen genel tabir koca kafalı oluşları anne karnında başlıyor sanırım sağlıkla gelsinde sizde bu durumu yaşayan varmı peki haftasına göre ileride yada geriden gelen.?
Cuma günü kontrolum vardı 35+3 günlüğüm normalde ama ultrasonda 38+4 gün çıktı baş çevresi karın bolgeside 37 haftalık çıktı şeker yüklemesine gerek duymamıştı bu hamileliğimde ama şekerli seyler tüketme dedi kilomuz iyi boyumuz uzun yani bugün doğsa sıkıntı yok:)normalde aralığın 12 ama göreceğimi sanmıyorum o tarihi tabikide :) ilk hamileliğimde kızımı normal doğum ile kucağıma aldım ama bu sefer doktorum net birşey soyleyemiyorum baş cevresinin şimdiden böyle olup ileriki haftalarda da büyüyecek malum sezeryan gibi duruyor. 4 kg görürüz vaktini beklerse dedi valla ben heran doğuma gidecekmişim gibi bu hafta bitiricem işlerimi hakkımızda hayırlısı malum erkeklere söylenen genel tabir koca kafalı oluşları anne karnında başlıyor sanırım sağlıkla gelsinde sizde bu durumu yaşayan varmı peki haftasına göre ileride yada geriden gelen.?
Benimki de 1 hafta önde ama bu normal olabilir dedi ve kafası büyükmüş . Doğum için bi şey konuşmadık henüz daha erken diye bi şey demiyo diye tahmin ediyorum çünkü daha 32+ 6 .
Bugun doktoruma göründüm. Bayagı aşağıda artık yarın nst cekileceğim ona göre doğumu konuşacağız tahminine göre 15 Kasım gibi dedi baya erken oluyor. Ciğer geliştirici yaptı. İlk bebeğimde de olmuştum. 37 haftalık doğmuştu. Gelişimi uyumluymuş 47cm 2400 ama dua ediyorum en azından Bi 2 hafta cık daha durur inşallah
Bugun doktoruma göründüm. Bayagı aşağıda artık yarın nst cekileceğim ona göre doğumu konuşacağız tahminine göre 15 Kasım gibi dedi baya erken oluyor. Ciğer geliştirici yaptı. İlk bebeğimde de olmuştum. 37 haftalık doğmuştu. Gelişimi uyumluymuş 47cm 2400 ama dua ediyorum en azından Bi 2 hafta cık daha durur inşallah
inşallah dursun minnak bi gün bile çok önemli anne karnında dedi doktorum bana bende çarşamba gidicem 35+4 oldum, dahada işe devam ediyorum 37 bitircem inşallah :)
Günaydın. Ben de şimdi çıktım doktordan. 32+1 im utrasyonda da 32+1 çıktı. Dr bu ne fabrikasyon gibi günü gününe denk dedi) 42 cm 1920 grmış. Çalışma raporumu da aldım.
Günaydın. Ben de şimdi çıktım doktordan. 32+1 im utrasyonda da 32+1 çıktı. Dr bu ne fabrikasyon gibi günü gününe denk dedi) 42 cm 1920 grmış. Çalışma raporumu da aldım.
Benim oğlanda 9gun falan önde gidiyor.dr ultrasona göre 23.11 de dedi doğum tarihi.iri bir bebek normal zor görünüyor dedi bakalım bu cuma kontrol var doğum şekli netlesir belki.saglikla gelsinde doğum şeklini gectim ben
Dün doktor kontrolüne gittik üsütme degil oğlum kafasını kaburgamın oraya dayamıs hala makat geliş pozisyonunda. 36 ya kadar devam edebilir bu ağrın dedi. Bekliyoruz napalım çekiyoruz ağrıyı
benim oğlumda ayaklarıyla ittirirdi kaburgamı canımdan bezmiştim artık kızla erkek arası değişik oluyo heralde bu hamileliğimde olmadı öyle bişey ama çok zor insanın sabrını deneyen bi ağrı, doğduğunda ayağımda sallarken bile ittirirdi çocuk nasıl alıştıysa :) şimdi birlikte yatınca yine ittiriyo erkek çocukları farklı