2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Benimde bugün kasıklarımda sancı var ve uzun süredir kızım hareketli değildi bugün epey bi hareket ediyor. İnsan bi an önce gelsin isteyince her şeyi doğuma yoruyor valla. Artık ağırlaştıkça gelsin diye bakıyorum ama ben böyle yaptıkça inadına tam tersi olacak gibi.

Benim de ilk
Amin amin inşallah
Sağlıkla hayırla kucağına all

Dun kontrolum vardi 3 kilo olmus,kilo alimi baya azaldi yine. Bu benimle alakalıymis sanirim vucudumun sindirip emmeme durumları,kendim de zaten yesem de alamiyorum. 38+6 sata gore ama 37 haftalik cikiyor. En basindan 10-13 gun geriden geliyordu gec dollenme. Haftaya yine kontrol ve en gec 23 aralik bekleyelim dedi. Uyuyamiyorum tabii su an 4ten beri. Heyecan,stres,mutluluk hepsi var. Ve artik korku. Normal dogum yapabilcem mi,suni gerek olacak mi vs... Allahim sen yardim et hepimize.

Benimde öyle bulantım tüm hamilelik boyu sürdü, sanırım ondanda bebek küçük bi hafta geriden geliyo hep, şuan doğumu bekliyorum 3200 anca ölçüldü bakalım kaç doğacak

Aminn

Allah yardımcın olsun canım bir avazda kurtulun inşallah bol bol dua etmeye çalış

Maalesef ebeler anatomiyi bilmediklerimden ve çoğunlukla parmakları kısa geldiğinden bu sıkıntıyı yaşatıyorlar canım. Allah yardım etsin

Benimde öyle bulantım tüm hamilelik boyu sürdü, sanırım ondanda bebek küçük bi hafta geriden geliyo hep, şuan doğumu bekliyorum 3200 anca ölçüldü bakalım kaç doğacak
Canim benimde bebegim 3300 gr ve dr . Gayet normal ve iyi oldgunu soyledi bende dogumu bekkyrm. Cokta zayif degiller yani

Yaa cok güzel benmde 19 aralık sezaryan günüm sağlıkla kucagımıza alalım insallah
aa sizinle aynıymışız ne guzel evet 19 aralik doktorumuz sizin oneriniz var mi dedi bende siz nasil isterseniz dedim umarım o güne kadar kendi gelmek istemez de planlı ve güzel bir şekilde olur, size de sağlıklı doğumlar dilerim

Kızlar merhaba ben de anne olmaya çalışanlardanım insallah nasip olursa 3 aydır korunmuypruz ama hala başarılı olamadık kaçıncı ayınızda hamile kaldınız endişelenmeli miyiz

Benim de normal günüm sizle aynı bana da 17si dedi, cuma günü olsun diye 20sine ertelettim. Yoksa 19u istyordum

Kızlar merhaba ben de anne olmaya çalışanlardanım insallah nasip olursa 3 aydır korunmuypruz ama hala başarılı olamadık kaçıncı ayınızda hamile kaldınız endişelenmeli miyiz
Bu kişiden kişiye değişir canım. Birçok etmen var. Genelde 1 yıl olmazsa sıkıntıdan bahsediyorlar. Biraz beklemende fayda var. Biz 2 ay denedik ancak ilk ay çok kontrol etmedik. 2. Ay yumurtalama takvimimi kontrol ederek denedik oldu çok şükür. İnş sen de hakkında hayırlı bir zamanda alırsın güzel haberi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…