2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
İ

Kızlar merhaba ben de anne olmaya çalışanlardanım insallah nasip olursa 3 aydır korunmuypruz ama hala başarılı olamadık kaçıncı ayınızda hamile kaldınız endişelenmeli miyiz
Canım ben 13.ayda hamile kaldım 3 ay çok erken daha ve kafana takma lütfen

Kızlar merhaba ben de anne olmaya çalışanlardanım insallah nasip olursa 3 aydır korunmuypruz ama hala başarılı olamadık kaçıncı ayınızda hamile kaldınız endişelenmeli miyiz
Aralarda bir iki ay belki hariç 1.5 yıl korunmadik ama 1.5 yıl sonra yine mudahalesiz kendiliğinden oldu. Stres yapmayın eğer teşhis edilmiş tedavi gerektiren bir durum yoksa

Canım ben 13.ayda hamile kaldım 3 ay çok erken daha ve kafana takma lütfen
Zorlu bir süreçmiş gerçekten etrafta sanki herkesin hemen bebeği oluyormus gibi gözüktüğü için sanırım çok etkiledi beni :)

Aralarda bir iki ay belki hariç 1.5 yıl korunmadik ama 1.5 yıl sonra yine mudahalesiz kendiliğinden oldu. Stres yapmayın eğer teşhis edilmiş tedavi gerektiren bir durum yoksa
Herhangi bir sıkıntı olmadığı söylendi takip etmeme rağmen de olmayınca endişelendim insallah Allah bana da isteyen herkese de nasip eder

Merhabalar, hemen konuya gireyim kızlar.
Pazar günü 38 haftalık olucam. Ama şöyle bi durum var 1 2 haftadır ara ara adet ağrısı gibi bel agrım oluyo ama bugün sabah çok vardı yatakta kıvrandım. Boyle sanki kasiklarima da baski var gibi asagi dogru. Doktorumla görüştüm gelip nst çekmen gerekli drdi. Bu benim 2 gebelik ilki sezeryan o ve çocuğum daha 1bucuk yaşında. Yani bununda sezeryan olması gerekiyor. sağlık ocağına aradım arada çok zaman olmadığı için bu durum riskli nst çektirip açılma varmi diye baktırmak gerek dedi. Evde tekim küçük çocuk bide romatizma ağrısı ne yapacagimi şaşırdım doğum belirtileri hakkında bilgisi olan varmi sans agda mi filan yarın yapıcaktım cunku doktor 16 gun vermisti her durumdan hazirliksizim şuan sinirlerim çok bozuk ne yapayım bilmiyorum

Pozisyon değiştirin agri hafifler belki de,yan uzanın. Hafif salinarak dans edin. Bunlar ağrıyı daha az hissetmeniz icin. Azalmazsa da duşa girin hazirlanin.

Pozisyon değiştirin agri hafifler belki de,yan uzanın. Hafif salinarak dans edin. Bunlar ağrıyı daha az hissetmeniz icin. Azalmazsa da duşa girin hazirlanin.
Şuan sabah ki gibi agrım yok çok şükür stres oldumya vallahi küçük çocuk şans doktorum hastahane değiştirmiş bide pazartesi medikal pendike baslicakmisgeldimi üst üste zaten

Bugün çatı muayenesi yapıldı hiç açılma yokmuş. Dedi çıkışı biraz dar ama önemli değil önemli olan kanal. Normal doğum yapabilirsin dedi dr. Çıkışın dar olması da problem oluşturmaz mı kesi atarak mı çözüyorlar durumu acaba ?

Şafak 1 ama sanmıyorum hiç geleceğini
Adet sancisi gibi ağrım var tek taraflı. Braxton Hicks kasılmalari da sıklaştı bunlar belirti olabilir mi ki acaba.
Bende ayni durumdayim bazi gunler yogun sekilde kasilma bazi gunler tık yok . P.tesi kontrl var bakalm . Yarinda annem gelck . Biz haziriz ama o hazir degil sanirim. Bide bende cok yogun akinti basladi zaten vardida bu kadar yogun degildi sasknm cok rahatsz edici adet olmusum gibi

Beyaz akıntımı bendede başladı yoğun beyaz akıntı

Arkadaşlar

Bugün Dr gittim. Benim kız hala yan duruyor. Şimdiye kadar çoktan baş aşağı olması gerekiyordu. Geç döllenme olduğu için 16 aralık ta tekrar randevu verdi dr. Çünkü ben normal istiyorum. Sezaryan olabilirim

Herkes normal istiyor ama nasip bu işler. Olmazsa da dünyanın sonu değil sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…