2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Teşekkür ederim evet ilk hamileliğim değil hemen gelmez artık bir şekilde olacak inanıyorum herşey güzel olacak

Merhaba kızlar dün benimde kontrolüm vardı bebiş 48 cm 2900 gr çatı muayenesi yaptı hiç acımadı oğlumdada yapmıştı hiç acımamıştı açıklığa bakmadı belkide ondan acı duymadım çünkü bakarsam kanama olur boşu boşuna gerek yok dedi servikse alttan usg ile baktı 33 ml O yüzden açıklığa bakmaya gerek görmüyorum dedi 37+5 bugün artık hem mutluluk hem burukluk ikisini bir yaşıyorum oğluma verdiğim sevgim bölünecek vaktim bölünecek ağlamaklıyım sabır kalmadı kazınca yaptığım vicdanda yıpratıyor beni bir yandan bebeğimiz gelicek sabırsız ve çok mutluyum karmakarışık duygular Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

Oncelikle bebisine masallah canim ne kadar guzel bu haftaya kadar gelmissin insallah zamanli istedigin gibi bir dogum gerceklesir.. diger bebisin kucuk oldugu icin bu duygulari yasiyorsun ... cennet analarin ayaginin altinda bosuna dememisler sen anasin herseye gucun yeter hepsini zorlancaksin ama halledeceksin Allahin izniyle.. sona dogru yaklasmissin ben de keske o haftana kadar gelebilsem ikiz hamileyim ve doktorum 37 e gelirse sayet alicaz dedi.. gelemezlersede duruma gore mudahale edilecek.. korku ve endise ve degisik duygulardayim... henuz bebeklerim cok kucuk 1100 gram civari.. ve heryerim sizliyor karnimda.. beni neler bekliyor Hic bilmemekle birlikte bebeklerimi kucagima alacagim heyecanla bekliyorum “tabiki zamanli”.. Hepimizin Allah yardimcisi olsun..

bizde bu gün kontrolden geldik ve 19 aralık a sezeryan için gün aldık, kızım 50 cm ve 2954 kg olmuş ameliyata kadar 3500 olur dedi doktorumuz, 1 hafta sonra tekrar çağırdı o zaman da ameliyat için konsültasyon yapılacak çok heyecanliyim hatta kızımın yüzünü göremesekte 9mm olan saçlarını gördük, oğullarım kel doğmuşlardı şimdi ise saçlı bir bebek geliyor ailemize, herkese sağlıklı doğumlar dilerim

Ambulans doğuma gelmez. Doğum beklenen bir olgudur. Doğum evde başlamışsa, bebek doğmuşsa gelir

Rabbim hepimize yardım etsin, ne güzel kardeş olcak

Yaa cok güzel benmde 19 aralık sezaryan günüm sağlıkla kucagımıza alalım insallah

İnş canım hepimizin Doğumu istediği gibi okur herşey duygusal olarak kolay olur sonrası için bedenen yorulmaya razıyım yeterki ruh halim iyi olsun ki ikisinde pozitif annelik yapabileyim. İkiz hamilelik zor bir süreç ama kendini en kötüsüne hazırlama canım kiloları şimdiden maşallah çok iyi benim tanıdık ikiz kırk haftada sancısını bekledi biri ters olunca sezeryan oldu kırkı görenlerde var içini ferah tut sende.

Ayyy doktorum dedi 37 e gelirde riske atmadan sezeryan yapariz diye daha erken gelirsede mecbur erkenden sezeryana aliriz diye... insallah canimmm kilolalari iyiyse cok guzell... cok seyler yasadim hamileligimde kusmalar kanamalar 6. Ayimdan sonra kendime geldim. Bugunumize cok sukur ama cayir cayir kasiniyor herhalde yirtilcak yerlerim diye dusunuyorum... belim karnim gobek altim felan.. bu haftama kadar 1 kg toplamda aldim.. hepsi karnima gitti.. bebekler beni aldilar.. cok saol valla moral oldunuz banada.. sevgilerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…