2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ben aslında ne kadar pasifmişim onu anladım
Kisiden kisiye degisiyr aslnda yapamyrsanz zorlamayn kendinizi . Ben normladede cok harektlym yorulmyrm hemen .esimle cikinca mesela hamile olan benim ama o benden once yorulur coker yere resmen. Ben cok kiloda almadm siskinlgm falanda yoktur ondan belki tıkanmiyrm hemen. Sizde yapabildgnz kadar yapin illaki faydasi olur

Valla benİm doktor herşey uygun der ama ben normal doğum yapamazsam kimse yapamaz bence . Geçen haftaya kadar hamileliğin başından beri haftada 3 kere halı sildim . Tüm temizliklerimi kendim yaptım haftada en az 2 misafir ağırladım . Sürekli egzersiz yaptım . Çatı muayenesini yapsın yürüyüşü sıkıştıracağım

Bende çalışıyordum ve sürekli hareket halindeydim izne ayrılınca hep gezicem dedim ve hakkını veriyorum. Senin gibi sürekli misafir ağırlıyorum annemler kızıyor bu halde yapma sen niye çağırıyorsun yok biz yaparız bırakın diyorum hareket etmem lazım ki açılsın o yüzden bekledikçe moralim bozuluyor sanki normal olmayacakmış gibi geliyor

maşallah
Gözün aydın Harika olmuş epidural alabilmen sağlıkla büyütün inş yavrunuzu 20 dikişe göre ayaklanabilmen çok çok güzel onada ayrıca bi maşallah canım

Yürürken benim canım acıyor, kasıklarımda bir ağırlık var her adım atışımda bunu hissediyorum. Buna rağmen yürümem gerekli normal doğum için. Bugün doktor dedi daha kanala inmemiş açılma yok sancı yok. Sanki sürecim uzun olacak böyle devam ederse.

maşallah ☺
Gözün aydın Harika olmuş epidural alabilmen sağlıkla büyütün inş yavrunuzu 20 dikişe göre ayaklanabilmen çok çok güzel onada ayrıca bi maşallah canım
Doktorum saolsun bi anne gibi ilgilendi ebelerde baya yardımcı oldu çok şükür ama hiç diretmeyin illa normal diye kızlar benim ilk normal olduğu için normali denedik suni sancı çekilecek dert değilmiş

Yok canım daha çok erken tam günlerini doldursunlar bakalım erkenden gelmelerine gerek yok ki rahat ol birde ben hayatta neyi kafama takarsam o olmaz o yüzden sakince duruyorum nasıl doğum yapacağım filan diye asla düşünmüyorum. Bu hafta rutin şeyler yaptım yemek yapmak ütü yapmak normal sil süpür yapmak alışverişe gitmek emzik zinciri uyku arkadaşı örmek gibi sakince duruyorum.

Benim doktorum hurmanın işe yaraması için hergün 10 kilo yemen gerekiyor dedi. Maydonoz, adaçayı kürü yapanlar var dedi ama detay vermedi tabi. Bana da bol yürüyüş dedi ama benim kız yan hala. Yan durmuş keyif çatıyor. Sezaryan olabilirim.

Benim doktorum da aynısını dedi açıkçası ben bu tarz şeylere pek te inanmıyorum normal olacaksa zaten oluyor bence . Tek kurtarıcı şeyin egzersiz olduğunu düşünüyorum ki buda öyle Yakın zamanda başlanan değil biraz baştan beri aktif olunmalıydı sanki diyorum

Ben de 40+2 ile dün doğum yaptım. Bebeğimin suyu azaldığı için normal doğumu bekletmek istemedi doktorum. Ultrasonda 3280di 3155 doğdu. Spinal oldum. Her şey çok güzeldi taa ki ilk yataktan kalkışımı yapana kadar. O çok fenaydı. Ben hep dış dikişlerim acıyacak sanıyordum orada kesik var diye. Orada hiçbir acı yok. Lakin içim kopuyor parçalara bölünüyordu yere bastığımda. Bugün daha iyiyim. Kendi kendime kalkabiliyorum. Hepinize sağlıklı kavuşmalar diliyorum :)

Doktorum saolsun bi anne gibi ilgilendi ebelerde baya yardımcı oldu çok şükür ama hiç diretmeyin illa normal diye kızlar benim ilk normal olduğu için normali denedik suni sancı çekilecek dert değilmiş
Suni öyleymiş evet birde bebeği strese sokma riskide var çok şükür ki sağsalim atlatmışsın. ama İnan sezeryan da çok zor en azından benimki beter geçmişti bir hafta ağrıdan ağlamak eşim annem güldürse çaresizce ağlıyordum insafınız yok acıdan duramıyorum güldürmeyin diye okadar ilaç alıyoruz hepsi bebeğe geçiyor onun vicdan azabı ayrı vs vs en azından normalde dikişlerle ilgili bir sıkıntı olmadıkça sonrası beter olmuyor

Maşallah sağlıkla analı babalı büyüsün Bollll bolll yürürsen hemen toparlarsın ilk kalkış banada aşırı zor gelmişti

Hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…