2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Evet zaten bu aralar nerdeyse 2 3 günde 1 gittim doktor takip etti. Evde de hareketlerini az hissetmeye başladım. 1 haftadır Geceleri uyuyamıyorum hareket ediyo mu etmiyo mu diye

Canım bilemiyorum tam durum nedir ama bana doktor fazla ücret için durduk yere seni kesip biçecek gibi geldi.

Zira bende nts ye girdiğimde 3 kez tekrarladığım zamanlar oldu.
Her nts'm de tekrar girdiriyirdu hareket yok diyordu. Ama bebeğin özellikle nts de uyuyordu. Geceleri aşırı hareketli yemek yiyince aşırı hareketli ama nts ye gelince girmeden çikolata yesemde hareket az yapıyordu.

Bu kontrolümde sabah 11 gibi hastaneye gittim.
Kahvaltıyı hastanenin karşısında bir yerde yaptım ve 10 dk içinde nts'ye girdim.
Ilk kez böyle hareketli oldu. Mükemmel bir kalp atışı tam istediğimiz gibi dedi doktor.
Sanırım benim yanlış yaptığım şey sabah kahvaltıyı yapıp sonra yola cikmam yaklaşık 1 saatlik yol sonunda hastaneye varıp bir çikolata yiyip içeri girmem mis.
Tam öğle saatlerinde bebeğin uyku vaktine denk geliyormuş gidişlerim

Bence hemen sezeryana karar vermeseydin.
Biraz bekle men gerek .
Ciddi bir kalp atış yavaşlaması yoksa bence bunlarida denemelisin.
Normal doğumla tertemiz işin bitebilecekken erkenden sezeryan kararı aşırı çıkarcı gibi geldi bana doktor acisindan.

Farklı bir doktor görsün derim ben.

Doğru ama hemen alınmalı mı ki onu bilemedim içerde kalsa dert erken gelse dert. Ne stresliymiş bu iş ya hu
Sorma yaa cidden stres beni mahvetti. Hareketlerini saymaya çalışıyorum geceleri uyuyamıyorum onun öncesinde 2 tane kürtaj geçmişim var zaten. Risk alamıyorum

Benim son 2 kontrolümde haftalık nerdeyse 200 gr aldı canım doktor da alır zaten dedi ama işte çok alması da problem olabiliyor malesef

Evet zaten bu aralar nerdeyse 2 3 günde 1 gittim doktor takip etti. Evde de hareketlerini az hissetmeye başladım. 1 haftadır Geceleri uyuyamıyorum hareket ediyo mu etmiyo mu diye
Hak veriyorum sana canım İnan her gece en az 4-5 e kadar uyuyamıyorum yeri de daralıyor onun da ama insan düşünmeden edemiyor ki annelik gelmiş bi kere damarlara . Son 1 günüm kaldı doğum için hala endişelerim geçmedi kucağıma alana kadar da geçmeyecek

Bundan önce 2 gebeliğimde bebeklerin kalbi atmadığı için kürtaj oldum. Eğer bi problem yoksa beni boşu boşuna bu kadar strese sokuyosa onu Allaha havale ediyorum çünkü zayıf noktam korkuyorum hareketi az diyince. Kendisi riskli gebelik uzmanı 25 senelik doktor ama bilemiyosun tabi. Sağlıkla gelsin inşallah

Sorma yaa cidden stres beni mahvetti. Hareketlerini saymaya çalışıyorum geceleri uyuyamıyorum onun öncesinde 2 tane kürtaj geçmişim var zaten. Risk alamıyorum
Açıkcası insanın kafasının karışıyor ama yarın sezeryana gircem diyorsun biraz geç kalınmış sanki başka doktor için. En iyi sen bilirsin canım gerçekten bariz bi azalma varsa içerde bi sorun da olabilir kordon dolanmış hareketlerini de kısıtlıyor olabilir doktor böyle şeylerden olabilir kir falan demedi mi hiç sana

Belli olmuyor ki benimki bazı günler uyuyor az hareket ediyor bazı günler çok Bence de farklı bir doktora görünmekte fayda var

Benimkinin boynunda kordon var ama doktor çok geniş duruyor normal doğuma engel değil dedi

Kızlar bende hastane çantamı artık tamamen bitirdim belki fikir olur size de ya da eksik kalan birşeyim varsa siz bana fikir verirsiniz diye düşündüm bezlerin flan olduğu resimdekileri sırt çantama koydum. Gecelik pijama flan ve kızımın kıyaftlerini valize koydum doğumdan sonra verilcek olanları ayrı bi keseye koydum. Ekstra karbonatla göğüslerini silersin dedikleri için ondan da koydum hurma kayısı aldım ve hastane çikolata yaptırıyormuş ama ben devletten özele geçtiğim için bilmiyordum yaptırmış oldum isimli diye ondan da aldım. Bir de çekmediğim kalın battaniyesi ve hastaneden çıkarken içine koyacağımız bir şey var adı ne bilemiyorum

Eklentiler

• IMG_20191209_210616.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_20191209_214144.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_20191209_214134.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 83
Karbonat ne işe yarıyormuş acaba hergün yeni birşey duyuyorum

Valla kayınvalidemin bi akrabasıydı iltihap olmasın diye emzirmeden önce silersin demişti bende koymamış demesinler diye yine de koydum
Göğüs Pompanı kullandıktan sonra tecrübelerini paylaşırsın artık canım çok merak ediyorum elektrikliler gibi etkili mi güzel bir ürüne benziyor.

Valla kayınvalidemin bi akrabasıydı iltihap olmasın diye emzirmeden önce silersin demişti bende koymamış demesinler diye yine de koydum
Yok artık ya ne alakası var nasıl silinecekmiş ayrıca bir kere silsen ne silmesen ne o an gözün karbonat filan görmeyecek eminim

Kordona engel değil diyorlar normal doğuma ben de duydum onu
Kordonun duruşu da önemli bence ya mantığıken düşünüyorum da . Doktor kendi kolyesinden örnek verdi böyle duruyor geniş diye bi korktum önce boğazına dolanırsa ne yaparız dedim de

Göğüs Pompanı kullandıktan sonra tecrübelerini paylaşırsın artık canım çok merak ediyorum elektrikliler gibi etkili mi güzel bir ürüne benziyor.
Evet canım bendr en çok onu merak ediyorum gerçekten umarım işe yarar çünkü hayat kurtarır. Düşünsene sen iş yapıyorsun bi taraftan sütün sağılıyor kulağa çok güzel geliyor

Kordonun duruşu da önemli bence ya mantığıken düşünüyorum da . Doktor kendi kolyesinden örnek verdi böyle duruyor geniş diye bi korktum önce boğazına dolanırsa ne yaparız dedim de
Allah korusun insan korkuyor ne kadar olsa da 9 ay karnımızda taşıdık hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…