Doktor önerdi canımSezeryan sanırım. Niye o saati seçtiniz
Sal gitsinValla bende her an gelecek diye ümit ediyorum =) bende mi salsam
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Ben de geçen haftalarda çok kötü hasta oldum. 10 günden fazla sürünce doktor antibiyotik verdi ancak öyle geçti. Ben de o günlerde kendimi kötü hissediyordum. Zaten kaslarım karnım ağrıyordu geceleri, üstüne de hastalık beni tam düşürdü. Neyse ki geçti sen de geçmeyeceğini düşünüyorsan bir kbb görün son haftalarda grip olmak kötü doğum sonrası için özellikle.Merhaba kizlar bugun 41. Hafta icindeyiz . Cok uzgun ve mutsuzum. Az once hastaneden geldim .dr bugun ilk defa cati muayenesi yapti aslinda hic korkmuyordum kendime guveniyordum .O kadar yurudum egzersiz yaptim kendimi hazrladigimi dusundum normal dogum istiyorum cunku. Bugun resmen hayal kirikligina ugradim inancimi kaybettim canim cok yandi boyle bi agri yasamadim hayatimde. Acidan cok kendime olan inancimi kaybetmem acitti canimi. Ve sadece muayene boyleyse dogum nasil olur diye dusunmeye basladim kendime cok guveniyordum inanmistim. Nasil olucak bilmiyorum. Annem geldi . Hersey hazir sancim yok .hafta ici tekrar gelin dedi . Ayni muayeni istersen tekrar yaparim dedi . Ama ben degil muayene hastaneye bile gitmek istemiyorum . Bebegimi cok ozledim ona biran once kavusmak istiyorum .cok degisik bi pskolojiye girdim. Bir yandan gripte oldum kendimi yorgun ve guçsuz hissedyrm . Dualarina ihtiyacim var ne olur bana dua edin . Ben sizin icin dua ediyorum insallah sag salim kucaginiza alirsiniz bebeginizi .ve insallah benim dustugum umutsuzluga dusmezssiniz Allah hepimize kolaylik versin.
Canım Allah yardımcın olsun öncelikle umutsuzluga kapılma doktor tekrar yaparız istersen dmiş bence yaptır o zaman da canın yanarsa normal istemezsin. Bende yaptırdım canım yanmadı ama illa normal doğuracağım anlamına gelmiyor. Bebeğim 3360 gr olmuş 2 haftaya kadar gelmezse çok kilo alır normal doğurman skıntı olur dedi anlayacağın biz ne kadar plan da yapsak o nasıl gelmek isteyecekse öyle gelecek. Yeter ki hayırlısıyla sağlıkla gelsin bol bol dua et ayetel kürsi okumanı tavsiye ederim huzur gelir Allahın izniyleMerhaba kizlar bugun 41. Hafta icindeyiz . Cok uzgun ve mutsuzum. Az once hastaneden geldim .dr bugun ilk defa cati muayenesi yapti aslinda hic korkmuyordum kendime guveniyordum .O kadar yurudum egzersiz yaptim kendimi hazrladigimi dusundum normal dogum istiyorum cunku. Bugun resmen hayal kirikligina ugradim inancimi kaybettim canim cok yandi boyle bi agri yasamadim hayatimde. Acidan cok kendime olan inancimi kaybetmem acitti canimi. Ve sadece muayene boyleyse dogum nasil olur diye dusunmeye basladim kendime cok guveniyordum inanmistim. Nasil olucak bilmiyorum. Annem geldi . Hersey hazir sancim yok .hafta ici tekrar gelin dedi . Ayni muayeni istersen tekrar yaparim dedi . Ama ben degil muayene hastaneye bile gitmek istemiyorum . Bebegimi cok ozledim ona biran once kavusmak istiyorum .cok degisik bi pskolojiye girdim. Bir yandan gripte oldum kendimi yorgun ve guçsuz hissedyrm . Dualarina ihtiyacim var ne olur bana dua edin . Ben sizin icin dua ediyorum insallah sag salim kucaginiza alirsiniz bebeginizi .ve insallah benim dustugum umutsuzluga dusmezssiniz Allah hepimize kolaylik versin.
Canım benim çatı muayenesi çok iyi geçmişti hiçbir şey hissetmemiştim. Hatta herkese gözümüzde büyütmeyin falan diyodum. Sonra birgün suyum geldi sanıp acile gittim. Bi ebe açıklık kontrolü yaptı. Açıklık kontrolü çatı muayenesine göre çok basit bir şeymiş. Kan beynime sıçradı. O kadar canım yandı ki. Doktoruma normal Doğumdan çok korktum bunu Doğum zamanı 2 saatte bir yapacaklarmış dedim. Doktorum ebelerin anatomiye çok hakim olmayabileceğini bazen de parmakları kısa geldiği için böyle sıkıntılar olduğunu o anı tamamen silmemi söyledi. Velhasıl belki doktorun parmakları vs kısa geldi. Kadın doktorsa bu mümkün. Kendi kendini kasma korkutma. Hep aynı acıyı hissetmeyeceksin diye düşünMerhaba kizlar bugun 41. Hafta icindeyiz . Cok uzgun ve mutsuzum. Az once hastaneden geldim .dr bugun ilk defa cati muayenesi yapti aslinda hic korkmuyordum kendime guveniyordum .O kadar yurudum egzersiz yaptim kendimi hazrladigimi dusundum normal dogum istiyorum cunku. Bugun resmen hayal kirikligina ugradim inancimi kaybettim canim cok yandi boyle bi agri yasamadim hayatimde. Acidan cok kendime olan inancimi kaybetmem acitti canimi. Ve sadece muayene boyleyse dogum nasil olur diye dusunmeye basladim kendime cok guveniyordum inanmistim. Nasil olucak bilmiyorum. Annem geldi . Hersey hazir sancim yok .hafta ici tekrar gelin dedi . Ayni muayeni istersen tekrar yaparim dedi . Ama ben degil muayene hastaneye bile gitmek istemiyorum . Bebegimi cok ozledim ona biran once kavusmak istiyorum .cok degisik bi pskolojiye girdim. Bir yandan gripte oldum kendimi yorgun ve guçsuz hissedyrm . Dualarina ihtiyacim var ne olur bana dua edin . Ben sizin icin dua ediyorum insallah sag salim kucaginiza alirsiniz bebeginizi .ve insallah benim dustugum umutsuzluga dusmezssiniz Allah hepimize kolaylik versin.
Ya geçen gün bir arkadaşımla sohbet ediyorduk dedi ki bebek son haftalar kg almıyor öyle . Şaşırdım o an biraz oğlum 36 haftalıkken 2900 gramdı. Son 2 kontroldür 15 günde 500 gram alıyor standart . Acaba 38 de pek almaz mı diye düşünmüştüm açıkcası mesajınızı okuyunca öyle değil galiba dedimCanım Allah yardımcın olsun öncelikle umutsuzluga kapılma doktor tekrar yaparız istersen dmiş bence yaptır o zaman da canın yanarsa normal istemezsin. Bende yaptırdım canım yanmadı ama illa normal doğuracağım anlamına gelmiyor. Bebeğim 3360 gr olmuş 2 haftaya kadar gelmezse çok kilo alır normal doğurman skıntı olur dedi anlayacağın biz ne kadar plan da yapsak o nasıl gelmek isteyecekse öyle gelecek. Yeter ki hayırlısıyla sağlıkla gelsin bol bol dua et ayetel kürsi okumanı tavsiye ederim huzur gelir Allahın izniyle
Senin yaşadığın bu hissi yaşamaktan korkuyorum bende açıkçası seninle aynı düşüncedeyim kendime çok güveniyorum ama daha önce de hiç çatala çıkmadım bilmiyorum . Hakkımızda hayırlısı olsun lütfen üzme kendini hayatta herşey olacağına varıyor çünküMerhaba kizlar bugun 41. Hafta icindeyiz . Cok uzgun ve mutsuzum. Az once hastaneden geldim .dr bugun ilk defa cati muayenesi yapti aslinda hic korkmuyordum kendime guveniyordum .O kadar yurudum egzersiz yaptim kendimi hazrladigimi dusundum normal dogum istiyorum cunku. Bugun resmen hayal kirikligina ugradim inancimi kaybettim canim cok yandi boyle bi agri yasamadim hayatimde. Acidan cok kendime olan inancimi kaybetmem acitti canimi. Ve sadece muayene boyleyse dogum nasil olur diye dusunmeye basladim kendime cok guveniyordum inanmistim. Nasil olucak bilmiyorum. Annem geldi . Hersey hazir sancim yok .hafta ici tekrar gelin dedi . Ayni muayeni istersen tekrar yaparim dedi . Ama ben degil muayene hastaneye bile gitmek istemiyorum . Bebegimi cok ozledim ona biran once kavusmak istiyorum .cok degisik bi pskolojiye girdim. Bir yandan gripte oldum kendimi yorgun ve guçsuz hissedyrm . Dualarina ihtiyacim var ne olur bana dua edin . Ben sizin icin dua ediyorum insallah sag salim kucaginiza alirsiniz bebeginizi .ve insallah benim dustugum umutsuzluga dusmezssiniz Allah hepimize kolaylik versin.
Yok benimki haftada ortalama 250 300 alıyor. Tam tersi son haftalar çok alıyorlarmış. Almazlarsa doktor beslenmiyor nasılsa deyip alabiliyormuş bebeğiYa geçen gün bir arkadaşımla sohbet ediyorduk dedi ki bebek son haftalar kg almıyor öyle . Şaşırdım o an biraz oğlum 36 haftalıkken 2900 gramdı. Son 2 kontroldür 15 günde 500 gram alıyor standart . Acaba 38 de pek almaz mı diye düşünmüştüm açıkcası mesajınızı okuyunca öyle değil galiba dedim
Doktorum da boyu uzamaz pek artık ama kg alacak demişti .36 . Haftada 2900 gram ve 49 cm di ben 11 kg almıştım hala aynıyım. Oğlum küçük mü sizceYok benimki haftada ortalama 250 300 alıyor. Tam tersi son haftalar çok alıyorlarmış. Almazlarsa doktor beslenmiyor nasılsa deyip alabiliyormuş bebeği
Benimki de senin haftanda 3200g 48 cm di. Hepsi birbirinden farklı doktor aksini söylemedikçe korkma benceDoktorum da boyu uzamaz pek artık ama kg alacak demişti .36 . Haftada 2900 gram ve 49 cm di ben 11 kg almıştım hala aynıyım. Oğlum küçük mü sizce
Evet bir nebze azaldı özellikle gündüzleri çok az hissediyorum. Gece yatağa geçtiğim ilk saatlerde hareket ediyor zaten bütün gece uyumakta zorlandığım için kendisi de özellikle o saatleri seçiyor sanki hareket için :)Kızlar sabahtan beri yok denecek kadar az bebeğimin hareketleri sizde durumlar nasıl? Özellikle 39 40 da olanlar. Çok gerildim ya
Benim de aynen öyle. İnsan korkuyor ne bileyim yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Allah hayırla doğmalarını nasip etsin inşallahEvet bir nebze azaldı özellikle gündüzleri çok az hissediyorum. Gece yatağa geçtiğim ilk saatlerde hareket ediyor zaten bütün gece uyumakta zorlandığım için kendisi de özellikle o saatleri seçiyor sanki hareket için :)
Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahŞAFAK DOĞAN GÜNEŞYarın bu saattlerde oğlum kucagımda olacak. Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar 7.30da yatışım yapılacak.
Sızlama daha çok bebek baskı yapıyor diye oluyor. Belki kanala girmeyi çalışıyor ya da girmiş olabilir. Çatı ağrısı kasıklarda ,daha çok adım atarken bir acı ya da yatakta sağa sola dönüşte hissettiğin acıya neden oluyor.Merhaba kızlar son günlerde vajinamda sızlama hissediyorum çatı ağrısı dedikleri bu mu acaba
Sızlama daha çok bebek baskı yapıyor diye oluyor. Belki kanala girmeyi çalışıyor ya da girmiş olabilir. Çatı ağrısı kasıklarda ,daha çok adım atarken bir acı ya da yatakta sağa sola dönüşte hissettiğin acıya neden oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?