2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Emzirme yastığı hakkında düşünceleriniz nasıl? Almadım ben ama kararsızım kullanışlı olur mu acaba?

Ne alaka ki hiç hareketi azalınca noluyormuş benim de bugün baya azdı. Çikolata yiyip uzanınca arttı

Ne alaka ki hiç hareketi azalınca noluyormuş benim de bugün baya azdı. Çikolata yiyip uzanınca arttı
Çok azalması iyi değil ki bi sorun olabileceğine işarettir . İlla kötü bi şey var değil ama takip edilmesi lazım bebek hareketleri son haftalarda günlerde çok önemli . Uyuyabilir keyfi hareket etmeyebilir ama takip edilmesi gerek .

Beni de doktorun dediği düşündürdü. 37 haftalık sonuçta daha küçük, usg kilo yanıltabilirmiş. Ben başka doktora da gider fikir alırdım.
Bence de. 37 hafta tam sınır. Bi sıkıntı varsa alıyorlar. Başka doktora danışmakta fayda var

Doğru ama hemen alınmalı mı ki onu bilemedim içerde kalsa dert erken gelse dert. Ne stresliymiş bu iş ya hu

Halinize şükredin. Bebek doğru pozisyonda demek ki çatı muayenesi bile yapılmış. 39+4 teyim bebek hala yan. Benimde doğru pozisyon olsa da çatı muayenem olsaydı.

Kendinizi kg açısından üzmeyin. Çoğu dr fazla diyor. Zaten -/+ 500 gr oynuyor.
Yani açıkçası benim kg ile ilgili sıkıntım yok . Ama toplumda saçma sapan daha çocuk sağlıklı mı demeden kaç kg doğdu deniyor ya sinir oluyorum bu duruma . Bende biraz zayıf hamile kaldım ve vücudumda karnım hariç bir değişiklik olmadı doğumdan sonra sinirimi bozarlar diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…