O derece kötü mü gerçektenO beyaz noktalar diş değil kızlar dişler çıkmaya hazırlanıyor salya sızı bu zamanlar başlayabilir 2,3 ay sürer Rabbim kolay atlatmayı nasip etsin diş dönemini hatırlamak istemiyorum
Hepsi değil bazı dişler azı ve köpek dişleri felaketti ilk dişi hiç anlamadım 2. Hafif ateşli okadar ama diğerleri yavrumu perişan etmişti hatta okadar hastalanmıştı ki ayakta sallamaktan lavaboya gidememiştim dişi görünce şükür yavrum iyiymiş sadece dişmiş zorlayan diye evde oynamıştım bazı arkadaşlar dişin çıktığını bile anlamazlarmış bebekleri etkilenmemiş darısı başımıza inşO derece kötü mü gerçekten
Dışarı çok işe yarıyor gerçekten elleme tabiki aç değilse uyusun büyüsün annesiBugün bir ilk 7 de banyo yaptırdık bir kere uyandı yarım yamalak uyuyo saatlerdir ellemiyim diyorum uyandırsammı atak haftasındayız çocuk sakinleşti sanki bugün dışarı çok çıktı ondan mı acaba ya
ay çok şirin yaaaBenimkinde sürekli dil dışarda hemen her durumda dilini çıkarıyor gülerken oynarken beni görünce her an
Kızlar şimdiden cilveli vallaay çok şirin yaaabenimki de aşırı güleç annem aşırı sevdiriyor kendini diyor yüzüne bakınca ezilip büzülüp gülmeye başlıyor bir utanmalar bir cilveler gören kız sanır
Öyle görünüyorKızlar şimdiden cilveli vallaseninki de gönülçelen olacak demek ki
Bizimkinde hiç iz yok2. Ay da koluna yaptırdığımız verem aşısı kabuk bağlamalı mıydı? İlk günleri yeri belliydi şimdi belli değil. Aşı tutmamş mı oluyor acaba sizlerin ki nasıl?
Ay inşallah rahat geçer bizimki bir gün kaka yapmıyınca ağalamaktan perişan oluyo ağzıda devamlı akıyo diş günleri yakında galibaHepsi değil bazı dişler azı ve köpek dişleri felaketti ilk dişi hiç anlamadım 2. Hafif ateşli okadar ama diğerleri yavrumu perişan etmişti hatta okadar hastalanmıştı ki ayakta sallamaktan lavaboya gidememiştim dişi görünce şükür yavrum iyiymiş sadece dişmiş zorlayan diye evde oynamıştım bazı arkadaşlar dişin çıktığını bile anlamazlarmış bebekleri etkilenmemiş darısı başımıza inş
Bizimki aşırı ciddi güldürcez diye ev halkı şaklaban olduKızlar şimdiden cilveli vallaseninki de gönülçelen olacak demek ki
Biz 2. Ayda yaptrdık 4. Ayda ikincisini yaptrcaz rotariks ti markasıKızlar rota virüs aşının da zamanı geldi yaptıranlar var mı ?? Galiba iki türü varmış internetten baktım bişey anlamadım
Bende aynı sıkıntılardan geçtim doğumdan 1,5 ay sonra falandı ama kanamam biteli baya olmuştu acil ürolojiye yönlendirdi enfeksiyo. Artı kanama var idrarda diye üroloji doktoru baktı gayet normal taş yok sen daha yeni doğum yaptın ve içinden bi canlı çıktı bu günler geçici stres yapma demişti sen yinede görün doktora üroloji panik olmaKızlar dün aile hekimine kan idrar tahlili yaptrmıştım kanlı idrar enfeksiyon çıktı hemen kadın doğum doktoruna git kanaman var dedi aile hekimi bizde annemlerin yanındayız burda başka doktora gittim rahimle alakalı bir durum yok dedi burdaki kadın doğumcu doğum yaptın hepsi normal dedi ama ben bu sefer kendi doktorumu aradım oda doğumla falan alakalı diil böbreğinde taş vardır ürolojiye git dedi walla kafayı yicem ztn böbrekten dolayı erken doğum yapmıştım ama taş gözükmüyodu umarım diildir uğraşamıcam şu günlerde birde regl olucam bikaç güne acaba ondanmı diyorum ama
Geçmiş olsun cnm sanada bebek olunca insan hastalıktan daha korkuyomuş ztn hastaneye gitmek istemiyorum bu virüsten tekrar tahlil yaptırp geçmezse gdiicem bendeBende aynı sıkıntılardan geçtim doğumdan 1,5 ay sonra falandı ama kanamam biteli baya olmuştu acil ürolojiye yönlendirdi enfeksiyo. Artı kanama var idrarda diye üroloji doktoru baktı gayet normal taş yok sen daha yeni doğum yaptın ve içinden bi canlı çıktı bu günler geçici stres yapma demişti sen yinede görün doktora üroloji panik olma
Bizimkinde hiç iz yok
Sağlık Ocağını arayıp sordum.5. Ayda kabuk bağlıyormuş2. Ay da koluna yaptırdığımız verem aşısı kabuk bağlamalı mıydı? İlk günleri yeri belliydi şimdi belli değil. Aşı tutmamş mı oluyor acaba sizlerin ki nasıl?
5.ayda yapılan aşı mı kabuk bağlıyor yoksa o zamana kadar ancak mı izi oluyor?Sağlık Ocağını arayıp sordum.5. Ayda kabuk bağlıyormuş
O zaman başlıyormuş kabuklanma5.ayda yapılan aşı mı kabuk bağlıyor yoksa o zamana kadar ancak mı izi oluyor?
Bende şuan tekrar enfeksiyon vae gibi bugün tekrar gittim kan idrar tahlili yaptırdım bakalım ne çıkacak insan çok korkuyo gerçektenGeçmiş olsun cnm sanada bebek olunca insan hastalıktan daha korkuyomuş ztn hastaneye gitmek istemiyorum bu virüsten tekrar tahlil yaptırp geçmezse gdiicem bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?