- 19 Ocak 2016
- 5.429
- 5.562
- 198
Emzirme danışmanı nasıl yardımcı oldu canım emmeme sıkıntısı neymiş benimki de emmiyorİlk ay bizde de tutamadı sizin gibi çok uğrastım danışman besleme cubugu falan çok zordu. Sonra tuttu ama boşaltamıyo hala memeyi. Göğüsler yara meme+ mama gidiyor sıkma canını napalım nasip. Saglıklı olsunlar da tek yeter.
Kucağa alma konusunu kızımda evde bebek arabasını kullanarak aştık. İçine koyup evde gezdirdim sonra koltukta otururken arabanın içinde yanımda oldu bazen gezdirirken uyudu. Şimdi o ayakta gezdir isteği yok deneyebilirsiniz.Ya kızlar inanılmaz kucağa alıştı alıp ayakta gezdirmemizi istiyor oturup kucağa almayıda istemiyor alıp evin içinde gezdirin diyor resmen yoksa hep ağlıyor nasıl yaptık Biz bu durumu öyle çok da almadık inanın kucağa sanki bir anda oldu
Bebek arabasının tekerleri kirli değil mi amaKucağa alma konusunu kızımda evde bebek arabasını kullanarak aştık. İçine koyup evde gezdirdim sonra koltukta otururken arabanın içinde yanımda oldu bazen gezdirirken uyudu. Şimdi o ayakta gezdir isteği yok deneyebilirsiniz.
Neredeyse 2 hafta boyunca öyleydi doktora sordum kan olmadığı sürece normal dedi . Alerji olabileceğini düşündüm süt ve süt ürünlerini kestim ama fark etmedi demek alerji değilmiş .Kızlar bizim kızın kakası çok sıvı normal mi
Biz de başta bebek arabasında gezdiriyorduk taki bebek arabasını dışarda kullandıktan sonra eve alamadım bir daha parka falan iniyoruz her geldikten sonra ayaklarını yıkayıp alamam eve sonra sonrada kucağa alıştıKucağa alma konusunu kızımda evde bebek arabasını kullanarak aştık. İçine koyup evde gezdirdim sonra koltukta otururken arabanın içinde yanımda oldu bazen gezdirirken uyudu. Şimdi o ayakta gezdir isteği yok deneyebilirsiniz.
İyi ya siz en azından doktora sormuşsunuz içim rahatladıNeredeyse 2 hafta boyunca öyleydi doktora sordum kan olmadığı sürece normal dedi . Alerji olabileceğini düşündüm süt ve süt ürünlerini kestim ama fark etmedi demek alerji değilmiş .
Doyana kadar emiyor valla mememle oynayana kadar emziriyorum sık sık da emziriyorum sadece benim beslenme düzenim çok değişti o etkliyor sanırımemzirme sıklığı ve süresi nekadar canım önsüt fazla alırsa hep sıvı yapar basenden mukuslu olur
Fışkırır olsa anlardın canım birden hızlı bir şekilde atıyo tazyiklice
Bizimki de çok az yeşilimsi neden acabaNormaldir cnm bizimde yine yeşilimsi oldu doktor mukus yada kan yoksa normal dediği için telaşlanmadım
Bizimki de çok az yeşilimsi neden acaba
Ne güzel birazda emse iyidir gittiği yere kadar beslensin ben çok zorladım bebeğimi bazen kendime kızıyorum hiç istemedi meme sondalarla ağzına sok uyuyakalır kafasını çenesini dürt uyandır vücuduna ıslak mendil bile sürüyoduk belki başta bu kdr zorlamasam güçlenince alıştırmaya çalışsam alırdı ama nefret etti göğsümü açtığım anda ağlıyo artıkk sağlıkları yernde olsun inşallah hayırlısı böyleymiş diyorumİlk ay bizde de tutamadı sizin gibi çok uğrastım danışman besleme cubugu falan çok zordu. Sonra tuttu ama boşaltamıyo hala memeyi. Göğüsler yara meme+ mama gidiyor sıkma canını napalım nasip. Saglıklı olsunlar da tek yeter.
Ben üşütmeye bağlıyodum ama hep yeşilimsiye döndü bence bağırsakları geliştiği için düzensizlikler oluyo normaldirBizimki de çok az yeşilimsi neden acaba
Bizimde öyle cnm bitek gece uyanmalarında ağlamıyo şükürler olsun saat 5 ten sonra her saat başı uyandı kendi rutini var resmen akşam 10.30 da biraz mayışmaya başlıyo 11.30 ta falan uyuyo bazen birbuçul bazen 3 te kalkıyo sonra 5 ten sonra saat başı kafayı yemezsem iyidirKızlar uyku saatleriniz nasıl benimki sürrkli uuyanıyo sabaha kadar yarım saat bazen 15 dk gece bi kere derin dalar ondada 2 saat uyur sabahı milyon kere uyanarak zor ediyorum uyanınca toparlıyamıyorum kendimiben bu çocuk işini yapamıyorum oğlumda böyleydi buda böyle gidecek galiba
Bebek arabasının tekerleri kirli değil mi ama
Ben daha dışarda kullanmadım. Zaten çıkarsam bi daha evde kullanamayacağım diye hep erteliyorum arabayla dışarda olmayıBiz de başta bebek arabasında gezdiriyorduk taki bebek arabasını dışarda kullandıktan sonra eve alamadım bir daha parka falan iniyoruz her geldikten sonra ayaklarını yıkayıp alamam eve sonra sonrada kucağa alıştı
Benimkinin gündüz ni düzeni yok ama gece uykuları düzene girdi sayılır çok şükür. Uykuya dalana kadar huysuz. Duruma göre değişiyor. Bazen 9 buçukta dalıyor bazen 12 de. O kısımda rutin yok. Derin uykuya daldıktan sonra emmek için uyanıyor. Bu aralar bazen 2.5 saat oluyor bazen 6 saati buluyor. Aralıksız uyumaları. Genelde gece uykuya daldığı ank ile sabah tamamen uyandığı zaman aralığında 3 defa emmek için uyanıp geri uyuyor. Uyandığında ağladığından değil ellerini hunharca emme sesinden anlıyorum acıktığını. Mesela bu gece 11 buçukta uyudu. 2 buçukta elini emiyordu açtı ama gözümü açamadım Allah affetsinKızlar uyku saatleriniz nasıl benimki sürrkli uuyanıyo sabaha kadar yarım saat bazen 15 dk gece bi kere derin dalar ondada 2 saat uyur sabahı milyon kere uyanarak zor ediyorum uyanınca toparlıyamıyorum kendimiben bu çocuk işini yapamıyorum oğlumda böyleydi buda böyle gidecek galiba
Neyini yapıyorum desem iyi desem anında nazar değiyor bebekler kadar nazar çeken başka bir şey görmedim . Güzelce keserdim geçen gün etini kestim yavrucağın ağlamadı ama kanadıKızlar en çok ne zorluyor seni derseniz tırnaklarını kesmek derim. Resmen yoruluyorum tırnak keserken. Kolay bi yöntemini bulan bi adım öne çıksın lütfen
Ben her gün eve alıyorum dış kapının tam yanında kiler var oraya sokup bi vileda tamamBebek arabasının tekerleri kirli değil mi ama
Benim sütüm artınca sıvDoyana kadar emiyor valla mememle oynayana kadar emziriyorum sık sık da emziriyorum sadece benim beslenme düzenim çok değişti o etkliyor sanırım
kenaruna bir çıt atıp gerisini elimle çekiyorum sıyrılıp geliyor canım aşırı kolayKızlar en çok ne zorluyor seni derseniz tırnaklarını kesmek derim. Resmen yoruluyorum tırnak keserken. Kolay bi yöntemini bulan bi adım öne çıksın lütfen
Korkuyorum sanırım bi defa derin kesmişim kıpkırmızı kaldı yaBenim sütüm artınca sıv
kenaruna bir çıt atıp gerisini elimle çekiyorum sıyrılıp geliyor canım aşırı kolay
canım süt artıcı filan biraz sağma imkanın varmı sağdığınıda bir öğün içse kar yoksa sağlık olsun ablamın çocuklar mama ile büyüdüler zekaları süper 11 yaşında olanın boyu 175 ablamı geçtiNe güzel birazda emse iyidir gittiği yere kadar beslensin ben çok zorladım bebeğimi bazen kendime kızıyorum hiç istemedi meme sondalarla ağzına sok uyuyakalır kafasını çenesini dürt uyandır vücuduna ıslak mendil bile sürüyoduk belki başta bu kdr zorlamasam güçlenince alıştırmaya çalışsam alırdı ama nefret etti göğsümü açtığım anda ağlıyo artıkk sağlıkları yernde olsun inşallah hayırlısı böyleymiş diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?