2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kızlar mamajo biberon kullanan varmı benimki sanki onuda ememiyor ya tok olduğundan mı yoksa benim bebekteki problem var cukcukluyor fena hava yuutor ağzından taşıyor filan

Ayy kızlar benim ufaklık dışarıyı sevmicek galiba az önce hva güzel olunca bebek arabasıyla bi markete gidelim hem hava alalım dedim yıktı ortalığı yarı yoldan geri döndük

Kızlar mamajo biberon kullanan varmı benimki sanki onuda ememiyor ya tok olduğundan mı yoksa benim bebekteki problem var cukcukluyor fena hava yuutor ağzından taşıyor filan
Ben kullandim yenidoganini,cok az akitiyor sinirleniyor dedi hemsire degistirdim. Ama mamajolar antikolik hava almaz vermez. Belki büyük geliyordur uc tabii simdi yenidogan biberon ucu kullamiyorsunuzdur.

Ayy kızlar benim ufaklık dışarıyı sevmicek galiba az önce hva güzel olunca bebek arabasıyla bi markete gidelim hem hava alalım dedim yıktı ortalığı yarı yoldan geri döndük
Benimki de sevmiyor. Bence simdilik bu durum. Beni istiyor kucagimi istiyor. Arabayi esim bos bos suruyor bebe kucakta.. disarda 1 saatten fazla kalamadik daha. Az daha buyuseler etrafa bakarak uyur kalirlar diye dusunuyorum. Otomobili de sevmiyor. Cocu cocuk otomobilde uyur benimkisi ingaaa.
Dun dra gittik dedi ki kadin bu cok hareketli 5 aylik bebek hareketleri var. Yaramaz cocuk loading gibime geliyor

Ben kullandim yenidoganini,cok az akitiyor sinirleniyor dedi hemsire degistirdim. Ama en mamajolar antikolik hava almaz vermez. Belki büyük geliyordur uc tabii simdi yenidogan biberon ucu kullamiyorsunuzdur.
bende diğer oğlumda az akıtıyor diye hatırlıyorum bunda 20 ml çok kısa sürede bitirmişti ilk denediğimde kutu biberonlarda sıfır ay biberon ucu olmuyo mu

Benimki aventte aynı şeyi yapıyor ama alışacak mecbur. İlk chicco kullandık onda güzel emiyor ama onda da az akıyo yoruluyo. Başlığı uygunsa ayına denemeye devam et alışsın

Kızlar bebeklerinizi ne kadar sıklıkla emziriyorsunuz

İşe başlayan var mıydı kızlar aramızda. Kamudaki süt izni kullananlara 12 gün izin verilmiş. Tam benim işe başlayacağım gün bitiyor. Hiç şansım yok

Bende şuan tekrar enfeksiyon vae gibi bugün tekrar gittim kan idrar tahlili yaptırdım bakalım ne çıkacak insan çok korkuyo gerçekten
İnşallah yoktur bişey cnm ya bol su içmeye çalışıyorum bende ocean mummy alıcam vitamin bebeğe düzgün bakamıcam diye hasta olmak istemiyorum kadın hastalanınca evde mahvoluyo resmen

Benimki aventte aynı şeyi yapıyor ama alışacak mecbur. İlk chicco kullandık onda güzel emiyor ama onda da az akıyo yoruluyo. Başlığı uygunsa ayına denemeye devam et alışsın
Ya bizimde avent i öpücük gibi yapıyo içemiyo asla bende ondan almıştım hep hamileyken kaldı öle dr browns içiyo bizim hanimefendi oda pahalı ne kullancağımı şaşırdım gidip en ucuzunu alıp denicem içicekmi diye gaz dönemi bi bitince

Aynısı vala benim oğlum da arabada da ağlıyor durmuyor ve hareketli dediğin gibi onu ayına göre normaldir diye düşünüyorum ama bilemedim şimdi

Kızlar memur olan arkadaşlar yetişin imdadıma bizim kuruma yazı gelmiş ben yıllık izinlerimi kullanıyodum başladı yaparsam beni kapsıyo değilmi sonra tektar ayrılırım

Virüs sizi de düşündürmüyor mu? Ben çok endişeliyim, akşam düşüne düşüne ağladım. Bana bulaşsa bebeğim ne yapar diye? Karantinaya alıyorlar. Sütten kesilir iyileşip gelsem beni unutmuş olur böyle düşüp durdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…