- 19 Ocak 2016
- 5.429
- 5.562
- 198
Ben kullandim yenidoganini,cok az akitiyor sinirleniyor dedi hemsire degistirdim. Ama mamajolar antikolik hava almaz vermez. Belki büyük geliyordur uc tabii simdi yenidogan biberon ucu kullamiyorsunuzdur.Kızlar mamajo biberon kullanan varmı benimki sanki onuda ememiyor ya tok olduğundan mı yoksa benim bebekteki problem var cukcukluyor fena hava yuutor ağzından taşıyor filan
Benimki de sevmiyor. Bence simdilik bu durum. Beni istiyor kucagimi istiyor. Arabayi esim bos bos suruyor bebe kucakta.. disarda 1 saatten fazla kalamadik daha. Az daha buyuseler etrafa bakarak uyur kalirlar diye dusunuyorum. Otomobili de sevmiyor. Cocu cocuk otomobilde uyur benimkisi ingaaa.Ayy kızlar benim ufaklık dışarıyı sevmicek galiba az önce hva güzel olunca bebek arabasıyla bi markete gidelim hem hava alalım dedim yıktı ortalığı yarı yoldan geri döndük
bende diğer oğlumda az akıtıyor diye hatırlıyorum bunda 20 ml çok kısa sürede bitirmişti ilk denediğimde kutu biberonlarda sıfır ay biberon ucu olmuyo muBen kullandim yenidoganini,cok az akitiyor sinirleniyor dedi hemsire degistirdim. Ama en mamajolar antikolik hava almaz vermez. Belki büyük geliyordur uc tabii simdi yenidogan biberon ucu kullamiyorsunuzdur.
Benimki aventte aynı şeyi yapıyor ama alışacak mecbur. İlk chicco kullandık onda güzel emiyor ama onda da az akıyo yoruluyo. Başlığı uygunsa ayına denemeye devam et alışsınKızlar mamajo biberon kullanan varmı benimki sanki onuda ememiyor ya tok olduğundan mı yoksa benim bebekteki problem var cukcukluyor fena hava yuutor ağzından taşıyor filan
Ne zaman isterse 1.5 saate bir gibi uyanıkken,tam bitirmiyor memeyi. Gece 3 4 saate bir,sonduruyor resmenKızlar bebeklerinizi ne kadar sıklıkla emziriyorsunuz
Ben 2 saatte bir emzirmek istiyorum oğlum istemiyorNe zaman isterse 1.5 saate bir gibi uyanıkken,tam bitirmiyor memeyi. Gece 3 4 saate bir,sonduruyor resmen
İnşallah yoktur bişey cnm ya bol su içmeye çalışıyorum bende ocean mummy alıcam vitamin bebeğe düzgün bakamıcam diye hasta olmak istemiyorum kadın hastalanınca evde mahvoluyo resmenBende şuan tekrar enfeksiyon vae gibi bugün tekrar gittim kan idrar tahlili yaptırdım bakalım ne çıkacak insan çok korkuyo gerçekten
Ya bizimde avent i öpücük gibi yapıyo içemiyo asla bende ondan almıştım hep hamileyken kaldı öle dr browns içiyo bizim hanimefendi oda pahalı ne kullancağımı şaşırdım gidip en ucuzunu alıp denicem içicekmi diye gaz dönemi bi bitinceBenimki aventte aynı şeyi yapıyor ama alışacak mecbur. İlk chicco kullandık onda güzel emiyor ama onda da az akıyo yoruluyo. Başlığı uygunsa ayına denemeye devam et alışsın
Aynısı vala benim oğlum da arabada da ağlıyor durmuyor ve hareketli dediğin gibi onu ayına göre normaldir diye düşünüyorum ama bilemedim şimdiBenimki de sevmiyor. Bence simdilik bu durum. Beni istiyor kucagimi istiyor. Arabayi esim bos bos suruyor bebe kucakta.. disarda 1 saatten fazla kalamadik daha. Az daha buyuseler etrafa bakarak uyur kalirlar diye dusunuyorum. Otomobili de sevmiyor. Cocu cocuk otomobilde uyur benimkisi ingaaa.
Dun dra gittik dedi ki kadin bu cok hareketli 5 aylik bebek hareketleri var. Yaramaz cocuk loading gibime geliyor
Ay tovbeler olsuuunn :))
Ne zaman acıkırsa . Belli bi saati yok artıkKızlar bebeklerinizi ne kadar sıklıkla emziriyorsunuz
Allah ım bu adam hem güldürüyor hem duygularımıza tercüme oluyor
Aynen canım bende elenatal 2 kullanıyorumİnşallah yoktur bişey cnm ya bol su içmeye çalışıyorum bende ocean mummy alıcam vitamin bebeğe düzgün bakamıcam diye hasta olmak istemiyorum kadın hastalanınca evde mahvoluyo resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?