- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.332
- 548
Aptala döndüm 2 gündeMeme reddi bu işte hoşgeldiniz biz bayadır budalarda takılıyoruz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aptala döndüm 2 gündeMeme reddi bu işte hoşgeldiniz biz bayadır budalarda takılıyoruz![]()

Bizde o pişik nerdeyse 15. Günden beri hep var. Ara ara pişik kremi sürüyorum. İnşallah düzelir çok zormuş ciddenBazen öyle yapıyorlar . Telaşlanma.
Bır kaç gün sonra düzéliyorlar.
Meme verirken kulagına dikkat et sıkışma bükülme filan oluyormu boynuna filan bak .
Bizimkinin boynunda biraz pisik olmuştu sanirim o sebepten bir kaç gün emmede huysuz oldu.
Pişliği gecince duzeldi.
Gerci sizde bakıyorsunuzdur dikkat ediyorsunuzdur ama bazen gözden kacabiliyor.
![]()
Ay inşallah geçer ya. Zaten sınırda kilo alıyor bi de emmezse sıkıntı. Bana da ebe söyledi meme reddi dönemi vazgeçme diye de çanına okuyacak dememiştiKızlar biz geçen ay doktorla meme reddini konuşmuştuk anlattım yaşadıklarımı . Bebeğe memeyi tutturmak için yatağa oturup zıplıyordum kucağımda sallıyordum ayakta deniyordum ayrıca ayağımı kanepenin kenarına koyup ayağa kalkıyordum . Doktor eğer o zaman böyle çaba sarf etmeseydin şuan bebek mama yiyordu böyle devam et bırakma sakın demişti . Sizde bırakmayın çabalayın evet çok sinir bozucu biliyorum ama anne sütü çok önemli vazgeçmeyin
biz hep o moddayız kaç günün yorgunluğuyla bugün öğlen uyudu geçen uykuya dalması okadar zor ki emmiyor aç dalamıyor kısırdöngü içindeyizAy ben deli olcam uyumuyor meme almıyor memeye yatırdığım an işkence ediyormuşum gibi bağırıyor. Sadece ilk uyandığındaki sersemlikle emerse emiyor yoksa yokNoldu bu çocuğa ya
![]()
evet aynı öyle 22 günlükken geldi minik paşa hep öyle hep öyle sadece uyjuluyken mahmurkenBenimkide aynı kafayı ittiriyo gazı var gibi
demi ya arkadaşımMeme reddi bu işte hoşgeldiniz biz bayadır budalarda takılıyoruz![]()
benim büyükte aynı anlattığın şekilde emiyordu ama bu ufaklıkta hiçbiri fayda etmediKızlar biz geçen ay doktorla meme reddini konuşmuştuk anlattım yaşadıklarımı . Bebeğe memeyi tutturmak için yatağa oturup zıplıyordum kucağımda sallıyordum ayakta deniyordum ayrıca ayağımı kanepenin kenarına koyup ayağa kalkıyordum . Doktor eğer o zaman böyle çaba sarf etmeseydin şuan bebek mama yiyordu böyle devam et bırakma sakın demişti . Sizde bırakmayın çabalayın evet çok sinir bozucu biliyorum ama anne sütü çok önemli vazgeçmeyin
hayırlısıyla büyüsünler evet tıkılıp kaldık bu yazda bu stresle N Nehir-derin2 arkadaşın dediği gibi yediler iğrenç şeyleri biz çekicez tüm yaz eziyetiniAptala döndüm 2 gündegece 1 de 2 de uyuyup aralıklarla uyanmasını saymıyorum sabah 7 buçukta açıyor gözleri. Sabah emzirirken uyumuşum bebek kucağımda eşim sarstı uyan diye bunu sürekli yaşayan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun
![]()
Ay çok kötü yabiz hep o moddayız kaç günün yorgunluğuyla bugün öğlen uyudu geçen uykuya dalması okadar zor ki emmiyor aç dalamıyor kısırdöngü içindeyiz
evet aynı öyle 22 günlükken geldi minik paşa hep öyle hep öyle sadece uyjuluyken mahmurken
demi ya arkadaşım
benim büyükte aynı anlattığın şekilde emiyordu ama bu ufaklıkta hiçbiri fayda etmedi
hayırlısıyla büyüsünler evet tıkılıp kaldık bu yazda bu stresle N Nehir-derin2 arkadaşın dediği gibi yediler iğrenç şeyleri biz çekicez tüm yaz eziyetini
2 gündür biz dr böyleyiz. Gece emdi sabaha karşı yine çığlık. Kucagıma almayıp yatarak emzitiyorum yada elini tutarak emiziriyorum. Şimdilik böyle idare ediyoruz bakalımAy ben deli olcam uyumuyor meme almıyor memeye yatırdığım an işkence ediyormuşum gibi bağırıyor. Sadece ilk uyandığındaki sersemlikle emerse emiyor yoksa yokNoldu bu çocuğa ya
![]()
Şu süreçte biraz daha fazla araştırdım Çinlilerin yemeklerini. İnsan onları nasıl yer aklım almıyorbiz hep o moddayız kaç günün yorgunluğuyla bugün öğlen uyudu geçen uykuya dalması okadar zor ki emmiyor aç dalamıyor kısırdöngü içindeyiz
evet aynı öyle 22 günlükken geldi minik paşa hep öyle hep öyle sadece uyjuluyken mahmurken
demi ya arkadaşım
benim büyükte aynı anlattığın şekilde emiyordu ama bu ufaklıkta hiçbiri fayda etmedi
hayırlısıyla büyüsünler evet tıkılıp kaldık bu yazda bu stresle N Nehir-derin2 arkadaşın dediği gibi yediler iğrenç şeyleri biz çekicez tüm yaz eziyetini
Evet ya gercekten zor ve aci cekiyorlar .Bizde o pişik nerdeyse 15. Günden beri hep var. Ara ara pişik kremi sürüyorum. İnşallah düzelir çok zormuş cidden
Şu süreçte biraz daha fazla araştırdım Çinlilerin yemeklerini. İnsan onları nasıl yer aklım almıyorBizim yemekten bi böcek çıksa tencere dökülür ya hu
![]()
2 gündür biz dr böyleyiz. Gece emdi sabaha karşı yine çığlık. Kucagıma almayıp yatarak emzitiyorum yada elini tutarak emiziriyorum. Şimdilik böyle idare ediyoruz bakalım
Bilmem ki. Zaten ablasının sesinden bizimkinin uykuları haram oldu. Kuzum sürekli sıçrayarak uyanıyor korkudan.Ay bizim atak böyle mi acaba uyutuyorum sürekli uyanıyo ağlıyo bide
Bilmem ki. Zaten ablasının sesinden bizimkinin uykuları haram oldu. Kuzum sürekli sıçrayarak uyanıyor korkudan.
Benimki ona alıştı gibi hep vardı emme reddi yeniEvet ya gercekten zor ve aci cekiyorlar .
Belki faydası olur ben pisik olunca banyo yaparken az bir sampuanla gıdısınin altini kayganlastirip iyice elimle yikadim
Minigım biraz tombiş
Sonra bir pamuklu ince bluzu vardi kücuk gelmeye baslayan onu üc parmak genislikte bogazını saracak kadar uzunlukta kesip basini zar zor kaldirip tam pisik olan noktalara sardim.
Yani bi kolye takmiş gibi düşün.
Et ete degmeyecek sekilde yerlestirdim.
Öylece uyudu sabaha o kipkirmizi pisik gecmisti .
Sükur.
Yeniden olmaması icin de serin tutuyorum üzerini.
Pisik sıcaktan oluyor.
Onlar Koreli miydi hatırlamıyorum o güruhdan biriydi yine köpeğin kafasına vura vura öldürüyorlarmış kanı dışarı akmasın lezzetli olsun diyeya bide vicdansızlar eşim izlemiş köpeği öldürmeden kaynar suya atıyolarmış hayvan can havliyle çıkmaya çalışınca basıyolarmış kafasına tekrar ve demekki onuda yiyo pislikler
Benimki bu hafta başladı canım. Öncesinde uykuya dalması da deliksiz uyuması da iyidi. Nazar değdirdim kendi kendime herhaldeYaklaşık 1 saat kadar oldu uyudu yataktayz ve milyon kere uyandı sizlerdede öyle mi uyumuyo ya uykuya tövbeli gibi doğduğundan beri zombi gibiyim ne ara uyuyorum bilmiyorum![]()
Bizde bu hafta öyle oldu gece uykuya çok kolay geçerdi 3 gündür o kadar çok çaba sarf ediyor ki gözleri kapalı uyuyor aslında ama ağlıyor bir yandan da dalamıyor birde sürekli kucak istiyor neden böyle ofBenimki bu hafta başladı canım. Öncesinde uykuya dalması da deliksiz uyuması da iyidi. Nazar değdirdim kendi kendime herhalde![]()
Aynı durumdayız. Sinirlerim çok bozuldu. İnş en kısa zamanda çözülürBizde bu hafta öyle oldu gece uykuya çok kolay geçerdi 3 gündür o kadar çok çaba sarf ediyor ki gözleri kapalı uyuyor aslında ama ağlıyor bir yandan da dalamıyor birde sürekli kucak istiyor neden böyle of
Biz oturma odasında yıkıyoruz hala. UFO’yu açıyoruz. Babası suyu döküyor ben yıkıyorum oturarak. Ama artık hem sığmıyor hem hareketli hem de tek koluma ağır geliyor.elimden kayıp kafasını vurur diye korkuyorum açıkçasıKızlar bebekleri küvetinde mi yıkıyorsunuz bizimki artık bacaklarıyla vuruyo yıkarken sığmıyo gibi büyük aldım ondada aynı şeyi yapıyo elleriyle beni tutuyo kafasını kaldırıyo yıkarken baya sıkıntı çekmeye başladık sığmıyo galiba ya Hafif oturtarak yıkayan varmı