• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Yok öğretmenim ben. Bizde yaz tatili var. Ben 32 de bıraktım. Okul değiştirmiştim ve çok problemliydi öğrenciler enerjim yetmiyordu🙄 şimdi de okul tatil edildi ne zaman açılır belli değil. Ücretsiz iznimi bozsam ve pat diye açılsa idare edebilir miyim bilmiyorum kafam karışık açıkçası benim de
Aynı durumdayız 🤦🏻‍♀️ Ücretsiz izni bozsam ya çağırırılarsa diyorum ya okullar açılırsa kimseye bırakıp gidemem oğlumu . Biraz daha beklemeyi düşünüyorum

Yok öğretmenim ben. Bizde yaz tatili var. Ben 32 de bıraktım. Okul değiştirmiştim ve çok problemliydi öğrenciler enerjim yetmiyordu🙄 şimdi de okul tatil edildi ne zaman açılır belli değil. Ücretsiz iznimi bozsam ve pat diye açılsa idare edebilir miyim bilmiyorum kafam karışık açıkçası benim de
Dün gece hesapladım da yaşadıklarımızın sebebi 14-19 hafta arası olan atak dönemiymiş🙄

Memur arkadaşlar ayın 30'unda benim doğum iznim bitiyor bir yazı çıkmış şimdi gördüm idari izinli olanlar bir dahaki emre kadar idari izinli olucak diye şimdi ben ayın 30'unda gidip başlangıç yapıp tekrar yıllık izinlerimi vardı 40 gün onları kullanıcaktım bilgimiz var mı bu konuda şimdi nasıl olucak
İdari izin aynen birdahaki emre kadar devam. Siz otomatik idari izinli sayılıyorsunuz bence. İdari izinliyken senelik izim almanıza gerek olmayacak işte ne güzel de başvuru tarzı bişey var mı ben de bilmiyorum. Ben olsam başvurmazdım.

Ben ikyı aradım, bir şey yapmanıza gerek yok idari izinlisin dedi ama mıymıy konuşan bir kadındı çok biliyor gibı gelmedi.Başka öğrenen var mı?

Aynı durumdayız 🤦🏻‍♀️ Ücretsiz izni bozsam ya çağırırılarsa diyorum ya okullar açılırsa kimseye bırakıp gidemem oğlumu . Biraz daha beklemeyi düşünüyorum
Aynıyız canım. Başlarsa tekrar ücretsiz izne ayrılma hakkımız var. Çocuk 2 yaşına gelene kadar. Ama o da etik olmaz hoş durmaz. Benim kv var çok yakın o bakacak. Zaten başlarsak öğlene kadar çalışıcaz biz 2 yıl. Sür hakkımız var çünkü. Ama bilmiyorum işte.kafam karışık. Bi yandan evden çıkmak bana iyi gelir mi zaten 12 ye kadar olacak diyorum başlayınca.bunaldım çünkübir de biz öğretmeniz işimizi pat diye başkası yapamıyor ki. Yerimize biri bulunmalı raporlu olursak dersler boş geçer. Sıkıntı yani. . Bi yandan kızımı nasıl bırakıcam diyorum şaşkınım yani

Kızlar az önce sağlık ocağına gidip geldik rota aşımızı yaptırdık gitmeden ebeyi aramıştım ne zaman geleyim daha sakin olur diye o da önce evde kendin yap dedi sonra hastaneye gitmeyecek olunca bu ay gel boy kilo ölmemiz lazım o zaman dedi. Sağlık ocağına içeri kimseyi almıyorlarmış hemen gittik bizi aldı diğer gelenlere doktorlar dışarıda bakıyor ve doktorlar da maske önlük bütün önlemleri almışlar.
7400 geldi oğlum 800 gram almış boyu da 65 cm olmuş bu ay. tuce_tuce tuce_tuce nin dediği gibi sanırım atak haftasındayız biz de aynı şeyleri yaşıyoruz

Kızlar az önce sağlık ocağına gidip geldik rota aşımızı yaptırdık gitmeden ebeyi aramıştım ne zaman geleyim daha sakin olur diye o da önce evde kendin yap dedi sonra hastaneye gitmeyecek olunca bu ay gel boy kilo ölmemiz lazım o zaman dedi. Sağlık ocağına içeri kimseyi almıyorlarmış hemen gittik bizi aldı diğer gelenlere doktorlar dışarıda bakıyor ve doktorlar da maske önlük bütün önlemleri almışlar.
7400 geldi oğlum 800 gram almış boyu da 65 cm olmuş bu ay. tuce_tuce tuce_tuce nin dediği gibi sanırım atak haftasındayız biz de aynı şeyleri yaşıyoruz
Maşallah seninki baya tombiş herhalde☺️ Atak haftasındayız bence de. Anneler de panik atak😂

Aaaa maşallah ya kaç gram doğmuştu biz zayıfız galiba . 3300 doğdu 3100 kaldı şuan 5800-5700 arası

Aynıyız canım. Başlarsa tekrar ücretsiz izne ayrılma hakkımız var. Çocuk 2 yaşına gelene kadar. Ama o da etik olmaz hoş durmaz. Benim kv var çok yakın o bakacak. Zaten başlarsak öğlene kadar çalışıcaz biz 2 yıl. Sür hakkımız var çünkü. Ama bilmiyorum işte.kafam karışık. Bi yandan evden çıkmak bana iyi gelir mi zaten 12 ye kadar olacak diyorum başlayınca.bunaldım çünkübir de biz öğretmeniz işimizi pat diye başkası yapamıyor ki. Yerimize biri bulunmalı raporlu olursak dersler boş geçer. Sıkıntı yani. . Bi yandan kızımı nasıl bırakıcam diyorum şaşkınım yani
Okulda tek branş öğretmeni olacağım o yüzden 12 de çıkma gibi bi durumum olmaz yasal hakkım olsa da öğrencileri madur edemem . Saat yerine boş gün talep edebilirim okulun durumuna göre . Annem de kv de uzak bana bakıcı bakacak annem de sık sık gelip gider . Dediğin gibi şimdi bozup ilerde tekrar ücretsiz izin almak ya da rapor almak hiç hoş olmaz doğru da olmaz öyle yapacak olsaydık baştan rapor alırdık zaten derdimiz para değil anlıyorum ben seni canım

Biz oturma odasında yıkıyoruz hala. UFO’yu açıyoruz. Babası suyu döküyor ben yıkıyorum oturarak. Ama artık hem sığmıyor hem hareketli hem de tek koluma ağır geliyor.elimden kayıp kafasını vurur diye korkuyorum açıkçası
Aynen bende korkmaya başladım yüzüstü çevirnce kolumda kendini öle bi arkaya attıki beli kırılcak sandım ya allah korusun tek başıma bile yıkıyodum önceden şimdi imkansız

Benim de aynı durumum seninle yarın ik yı arayıp soracağım. Bir de il dışındayım ben gel deseler de gidemem inşallah demezler. Süt izninin onaylanması kulağa saçma geliyor sonuçta o benim hakkım ve yönetmelikte onay falan demiyor da şu yarı zamanlı çalışma işi bozuyor. İnşallah sorun çıkmaZ, gelişmeleri yazarım, sen de yaz.
Aynen ben hiç aramıcam çünkü telefonda personel bölümüne anlatamam haftaya pazartesi direk gidicem başlangıç yazımı yazıcam sonrada süt iznine ayrılmak istediğini söylicem süt izninde olan arkadaşım şuan idari izindi 2 emre kadarda gitmicek yani aynı mantık bizim içinde geçerli sonra idari izin bitince ortam durulunca idari izin bitti diye genelge çıkar herhalde giidp birikmiş yıllık izinlerimi kullanırım sonrada 2 yıl ücretsiz bakalım nasıl olucak

Ben ikyı aradım, bir şey yapmanıza gerek yok idari izinlisin dedi ama mıymıy konuşan bir kadındı çok biliyor gibı gelmedi.Başka öğrenen var mı?
Hım ya ben de arasam mı bilmiyorum oradakilerle telefonla anlaşamıyorum doğum iznim ne zaman bitiyor onu bile sormak için aradım bilmiyorlar senin dediğin giib 30 mart ama nisanın misal 10 nda gitsem bile anlamazlar bilmiyorlar çünkü

Aynen ben hiç aramıcam çünkü telefonda personel bölümüne anlatamam haftaya pazartesi direk gidicem başlangıç yazımı yazıcam sonrada süt iznine ayrılmak istediğini söylicem süt izninde olan arkadaşım şuan idari izindi 2 emre kadarda gitmicek yani aynı mantık bizim içinde geçerli sonra idari izin bitince ortam durulunca idari izin bitti diye genelge çıkar herhalde giidp birikmiş yıllık izinlerimi kullanırım sonrada 2 yıl ücretsiz bakalım nasıl olucak
Müdürü de aradım ben. Şimdilik resmi yazı gelmedi gelince seni ararım olmadı bir fax çekersin dedi. Gelmene gerek yok dedi.

2 yıllık ücretsiz izin analık izni bitiminden itibaren başlıyor. Yani misalen 3 ay sonra ücretsiz izin alırsan 24 ay değil 21 aylık alabilirsin. Belki biliyorsundur ama ufak bit hatırlatma diye söyledim;)

Maşallah çok iyi kilosu emziriyormusunuz bizde 3,4 gün önce gittik sağlık ocağına rotayı oldu 5200 kilo

Müdürü de aradım ben. Şimdilik resmi yazı gelmedi gelince seni ararım olmadı bir fax çekersin dedi. Gelmene gerek yok dedi.

2 yıllık ücretsiz izin analık izni bitiminden itibaren başlıyor. Yani misalen 3 ay sonra ücretsiz izin alırsan 24 ay değil 21 aylık alabilirsin. Belki biliyorsundur ama ufak bit hatırlatma diye söyledim;)
Hayır bilmiyordum emin misin benim bildiğim toplam ücretsiz iznim 2 yıl ve istediğim zaman kesebilirim istediğimde tekrar ücretsize ayılabilirim diye biliyorum

Back
X