• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Aynı durumdayız. Sinirlerim çok bozuldu. İnş en kısa zamanda çözülür
Dün bir bardak çay içmek istedim saat 21:15 te rutinlerini yaptık uyudu yatırdım odadan çıktım o içmek istediğim bir barsak çay tam 4 kez uğraştım 4 farklı bardak oldu önümüzde sürekli git gel git gel 😔 . Halbuki ben bi rutin yapmıştım iyiydik . 21:30 dediğinde yatağa yatmış oluyordu ne oldu kalmadık biz atak haftasında mıyız yaaa

Memur arkadaşlar ayın 30'unda benim doğum iznim bitiyor bir yazı çıkmış şimdi gördüm idari izinli olanlar bir dahaki emre kadar idari izinli olucak diye şimdi ben ayın 30'unda gidip başlangıç yapıp tekrar yıllık izinlerimi vardı 40 gün onları kullanıcaktım bilgimiz var mı bu konuda şimdi nasıl olucak

Kızlar bebekleri küvetinde mi yıkıyorsunuz bizimki artık bacaklarıyla vuruyo yıkarken sığmıyo gibi büyük aldım ondada aynı şeyi yapıyo elleriyle beni tutuyo kafasını kaldırıyo yıkarken baya sıkıntı çekmeye başladık sığmıyo galiba ya Hafif oturtarak yıkayan varmı
Biz eşimle ebeveyn banyomuzda yıkıyoruz. Ailecek soyunup giriyoruz suyu da açıyoruz ısınıyor banyo küçük zaten . Eşim kucağına alıyor ben yıkıyorum . Küvet aldık ve sadece ilk banyosunda kullandık o kadar

Dün bir bardak çay içmek istedim saat 21:15 te rutinlerini yaptık uyudu yatırdım odadan çıktım o içmek istediğim bir barsak çay tam 4 kez uğraştım 4 farklı bardak oldu önümüzde sürekli git gel git gel 😔 . Halbuki ben bi rutin yapmıştım iyiydik . 21:30 dediğinde yatağa yatmış oluyordu ne oldu kalmadık biz atak haftasında mıyız yaaa
Saat 12 karşımda 10 dk önce uyutup çıkmıştım. Uyumamış🙄 kaçta uyur bilmiyorum 🤷‍♀️ Onu bilmem de ben baya atak haftasına gircem yakında. Sabah da 7 buçukta ayakta😳

Memur arkadaşlar ayın 30'unda benim doğum iznim bitiyor bir yazı çıkmış şimdi gördüm idari izinli olanlar bir dahaki emre kadar idari izinli olucak diye şimdi ben ayın 30'unda gidip başlangıç yapıp tekrar yıllık izinlerimi vardı 40 gün onları kullanıcaktım bilgimiz var mı bu konuda şimdi nasıl olucak
Doğumumuz aynı sen 37 ye kadar mı çalıştın? Benimki 16 şubatta bitti.ücretsiz izindeyim. Gerçi şu an herkes evinde🤷‍♀️

E önce kim giyiniyor😂
Kendimizi ıslatmıyoruz o an bebeği sadece kovadan su döküyoruz Allah korusun suyun ısısı bir anda değişir diye . Ben bebeği alıp çıkıyorum eşim duşa girip öyle çıkıyor. Bebeği emzir giydir yatır sonra da ben giriyorum duşa .🤣

Kendimizi ıslatmıyoruz o an bebeği sadece kovadan su döküyoruz Allah korusun suyun ısısı bir anda değişir diye . Ben bebeği alıp çıkıyorum eşim duşa girip öyle çıkıyor. Bebeği emzir giydir yatır sonra da ben giriyorum duşa .🤣
Haa kafamda bi kaos oluşmuştu bi an 😂

Başladı yapman üstüne süt izni talebin onaylanmış olması gerekiyo bence bu sıra hiç gitme direk rapor falan al tabi sor önce kurumuna

Ne çabuk hareketlendi diye düşünür oldum bugünlerde. Kızım sırt üstü emekliyor sanki boynuyla dönüyor ayaklarını yere dayıyarak sırt üstü gidiyor bezini çöpe atmak için gittim geldim yatağın ucunda.

Meme reddi bizimde başlamış bahsetmiştim sizlere. Süt içmiyor diye de sık uyanıyor bende zorlanıyorum üstelik dışarı çıkamamak artık bunaltıyor beni başım ağrıyor saç baş dağınık. Biz zaten kaç aydır evdeydik öyle baharda bebeklerle dışarı çıkacaktık bu durumunda üstüne gelmesi herkesten çok bizleri etkiledi sanki.

Ne çabuk hareketlendi diye düşünür oldum bugünlerde. Kızım sırt üstü emekliyor sanki boynuyla dönüyor ayaklarını yere dayıyarak sırt üstü gidiyor bezini çöpe atmak için gittim geldim yatağın ucunda.

Meme reddi bizimde başlamış bahsetmiştim sizlere. Süt içmiyor diye de sık uyanıyor bende zorlanıyorum üstelik dışarı çıkamamak artık bunaltıyor beni başım ağrıyor saç baş dağınık. Biz zaten kaç aydır evdeydik öyle baharda bebeklerle dışarı çıkacaktık bu durumunda üstüne gelmesi herkesten çok bizleri etkiledi sanki.
Sorma 🤦‍♀️ Sağlıkla atlatalım inş

Başladı yapman üstüne süt izni talebin onaylanmış olması gerekiyo bence bu sıra hiç gitme direk rapor falan al tabi sor önce kurumuna
Süt izni kullanmayacaktıö ben ayın 30 da başlangıç yapıp yıllık izinlerimi kullanacaktım sonrada ücretsiz izne ayrılacaktım şimdi kafam karıştı siz nasıl yapıcaksınız

Uyku eğitimi hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar. Bazı uzmanlar faydalı olduğunu söylüyor bazıları zararlı kafam karıştı. Sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz bu konuda
Uyku eğitiminden kastınız ağlatarak uyku eğitimi ise çok zararlı olduğunu düşünüyorum ve kesinlikle uygulamayı düşünmüyorum. Kalıcı hasarlar bıraktığına dair çalışmalar var.

Ay ben deli olcam uyumuyor meme almıyor memeye yatırdığım an işkence ediyormuşum gibi bağırıyor. Sadece ilk uyandığındaki sersemlikle emerse emiyor yoksa yok🤦‍♀️ Noldu bu çocuğa ya :eek:
Bizde de durum aynı 35 günlük atak dönemine girdik sanırım ondan. Bu zamanki memeyi istememe iki dakika emip bırakma meme reddi değilmiş sıkmayın kendinizi. Çevreye ilginin artması ve çenenin kuvvetlenir karnını hızlı doyurmasinin bir sonucu yaklaşık bir ay sonra her sey yoluna giriyormuş.

Doğumumuz aynı sen 37 ye kadar mı çalıştın? Benimki 16 şubatta bitti.ücretsiz izindeyim. Gerçi şu an herkes evinde🤷‍♀️
Evet ben sonuna kadar çalıştım 37 de çalışamaz raporu aldım senin yıllık iznin yoktu sanırım. Doğum iznin bitince hemen ücretsiz mi aldın şu idari izin çıktı ya anlamadım 30 unda benim doğum izni bitiyor

Evet ben sonuna kadar çalıştım 37 de çalışamaz raporu aldım senin yıllık iznin yoktu sanırım. Doğum iznin bitince hemen ücretsiz mi aldın şu idari izin çıktı ya anlamadım 30 unda benim doğum izni bitiyor
Benim de aynı durumum seninle yarın ik yı arayıp soracağım. Bir de il dışındayım ben gel deseler de gidemem inşallah demezler. Süt izninin onaylanması kulağa saçma geliyor sonuçta o benim hakkım ve yönetmelikte onay falan demiyor da şu yarı zamanlı çalışma işi bozuyor. İnşallah sorun çıkmaZ, gelişmeleri yazarım, sen de yaz.

Yok öğretmenim ben. Bizde yaz tatili var. Ben 32 de bıraktım. Okul değiştirmiştim ve çok problemliydi öğrenciler enerjim yetmiyordu🙄 şimdi de okul tatil edildi ne zaman açılır belli değil. Ücretsiz iznimi bozsam ve pat diye açılsa idare edebilir miyim bilmiyorum kafam karışık açıkçası benim de

Back
X