2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ya ben tüm gün kucakta taşıyorum ne uyumayı biliyo ne durmayıuyumuyo tam uykusunu almadan uyanıyo kendinede banada dünyayı dar ediyo bu kız
Bizimki de 2 gündür sabrımı sınıyor yatağa koyuyorum memnuniyetsiz bir surat anakucağı yok oyuncakları istemiyo devamlı kucakta onu bile bazen istemiyo surato devamlı ağlamaklı saat başı mama istiyo herşeyi ağzına hırsla götürüyo ztn sinirli bacaklarımın ağrısından ayak tabanlarım ağrıyo kucağımda ayaklarımı vuruyorm ağlamasın diye kakasıda biraz ekşi koktu birazda üşüttü sanırım uykudan sadece ağlayarak uyanıyo uyucak ağlamadan uyumuyo bide çok kusmaya başladı artık bağırdım bugün eşime al artık kucağımdan diye bakıyo öle suratıma hayret bişey ya

Bugün özellikle beni çok zorladı hep huzursuz yatıyor gibi oluyor hemen uyanıyor. Uzanmayı kesinlikle kabul etmiyor. Kucakta da kendini hep geri atıyor. Huyu değişti birden
Walla bizimkinnde huyu değişti zaten huysuzdu artık sinirli ve büyük çocuk gibi ağlamaya başladı gözünden nası yaş geliyo çıldırsammı üzülsemmi bilmiyorm

Mutfakta anneye yardımcı sanırım Şu an öle bi moda girdimki bişey oyalasında bütün evi önüne seriym:) ama tabi büyünce dikkatini ne çekerse ona yönelicektir

Ya bu çocuklar huysuz olunca rutin falan kalmıyo ne yapsam olmadı bugün kendi kendine bırakıym dedim yok 2. Dakikada ağlamaya başladı ama hıçkırarak ağlıyo bi kere modu gittimi ztn toparlıyamıyoruz akşam desen sallıyarak uyuyo ama onu bile uyumamaya başladı huy edindi bi yere gözüyle takılmadan uyumuyo ya avizeye ya bi örtüye takılcak gözü öle uyuyo anca üzülüyorm artık ne derdi var anlamıyorum bi mutlu edemedik ya

Bebeğini aşı yaptırmada korkan arkadaşlar ben 4. Ay aşımızı sağlık ocağında yaptırdım çok tedbirliydi evde de ücret karşılığı aşılar yapılıyor bilginiz oldum hemşire eve geliyor.

Korkmadan ziyade gelen kısıtlamayla birlikte aşıları nasıl yaptıracaz diye düşünmeye başlıyor insan.

Çocuklar fazla uyaran aldıklarında da agresif olurlar, uykuya dalmakta zorlanırlar. Acaba bir gün odayı loş yapıp oyuncaksız kitapsız müziksiz sadece usul usul konuşarak ve şakalaşarak mı gün geçirmeyi deneseniz. Çocugunu bilirsin başka türlü durmuyırsa eski düzen devam edersin tabiki ama bir öneri olarak sundum.

Korkmadan ziyade gelen kısıtlamayla birlikte aşıları nasıl yaptıracaz diye düşünmeye başlıyor insan.
65 yaş üstüne de çıkmak yasak ama hala geziyorlar. Oldu ki kolluk kuvvetli durdurdu. Aşı için çıktım bu da aşı kartımız der geçeriz. Zaten önce uyarıyorlar bir ceza vs yok. Zaten sağlık ocağına gidilceksr mahallende olur, durdurma ihtimali de düşer.

N nilsen89 gaz ilacına devam ediyomusun canm ben reflor alalı baya oldu 3 hafta süresi varmışya sıkıntı devam ediyo biogaia mı alaam diyorm

N nilsen89 gaz ilacına devam ediyomusun canm ben reflor alalı baya oldu 3 hafta süresi varmışya sıkıntı devam ediyo biogaia mı alaam diyorm
Bi kere falan veriyorum artık cnm hatta böle olmasaydı hiç vermicektiö ama bizim damla relactaz adı sana önerdiğim buydu
reflor bizede iyi gelmedi biogaiya kullandım probiyotik Ztn oda iyi gelmedi bize bi tek relactaz bide artık gaz diil gibi geliyo 4 aylık oldu ne biliym alttanda çıkarıyo baya

Ayy bugün denicem bakalım nasıl olucak teşekkür ederim

3 haftada bitmeden yenisini alıyomusun peki

Ben aşıları temin edip kendim evde yapabilirim sağlıklıkçıyım ama kızıma yapabilir miyim bilemiyorum. Onun ağlaması yüreğimi dağlıyor

Bende probiyotik kullansak mı dedim doktorumuza “bunlar hep yalan dolan senden alıyor” dedi.tabi böyle demedi nazik bir şekilde buna benzer şeyler söyleyip bizi uğurlamıştı. Hepsi farklı değişik diyor

Bende probiyotik kullansak mı dedim doktorumuza “bunlar hep yalan dolan senden alıyor” dedi.tabi böyle demedi nazik bir şekilde buna benzer şeyler söyleyip bizi uğurlamıştı. Hepsi farklı değişik diyor
Ya walla doğru bildiğimiz her şey çürüyo ztn doğumdan sonra 3 ay sonra rahatlıcaksın demişti doktorumuz tamam iletişim arttı ama bizimki yine huysuz yine huysuz geceleri doğduğundan beri uyumuyo dün gece bir buçuk saatte bir uyandı ya bence mesela artık mama doyurmuyo bu çocuğu ağzıyla çiğneme hareketi yapıyo devamlı Ama doktorada ayrıntılı soramıyorum şu durumlardan dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…