Okul bitince böle gezseymişsin iyiymiş babadanda izin çıkmış ne güzel:) ama bu günleri bilemezdik işte benimde az çok aynı taa desrhaneye giderken eşimle tanıştım üniversitede evli gibi olmuştuk 10 sene sonra artık evlendik 25 yaşındaydım eşim dur daha gezelim dedi yok ben bebeğim olsun istiyorum yaşım geçmesin dedim zorladım hatta 30 yaşımda anne oldum haa hamile kalıncada işten ayrıldım 2 ay zor dayandım devamlı kusma yorgunluk ztn özel sektörde çalışıyodum işimede geldi şimdi biraz pişmanım ama okdr kötü hamileliktiki işe gitmemin ztn imkanı yoktu en son doktorum böbreğini kaybediceksin ameliyata alıcaz diyodu ben kesinlikle inanıyorum ailevi streslerde yaşadım hamileyken annem babam yüzünden bu bebeklere yansıdı kolik demek huzursuz bebek demekmiiş kıyamam onlara ya şimdi telafi etmeye çalışıyorum kuzular mutlu olsunlarda napalımYanarımda o sorumsuzluk yaşayamadığıma yanarım20 yaşına kadar okudum önlisans mezunuyum işte staj falan derken okul bitti hemen işe girdim atandım derken bi anda eşimle tanıştım daha işe başlamadan ama kazandığım belliydi işte kendimi paraladım nişanlanacam diye zavallı babam ben sana izin veriyorum gez acele etme araba hevesin var al dedi yook dinlermiyim 1 senede evlendim yaşım 22 di sonra dururmuyum hemen çocuk 23 de anneyim sonra oda kesmedi 28 de patlat ikinciyi hayatı çok fazlasıyla hızlı yaşıyorum sorumluluk olmaynca nefes alamıyorum zira heryerimde sorumlu olduğum durumlar seninde hamilelik zor geçmiş ben iki doğumumdada doğuma girene kadar bulantı kusma yaşadım ya acaba kolik ondan mı oldu ki stres etkiliyomuş
Yok olabilirsin tabiki ama olmazsanda 6 aya kadar normalmiş emzirirkenBen emziriyorum ama adet oldum
Evet Aslında anneyi çağırmAyı öğreniyo öşe bende bugün deniyim bakıym dün bi uzmandanda dinlendim çok oyuncağada boğmayın diyodu Ona bi kaşık bile yeter aslında fln diye mantıklı geldi mutfak malzemeleri fln aslında tam onlar için oyun eşyası gibiBen de çok zorlanıyorum ama bağımsız da bir şeyler yapabilmeleri azcık da olsa parça parça yalnız vakit getirebilmeleri de önemli özgüven ve kişisel becerileri için. İşin bi de bu boyutu var. Bırak 5 dk da olsa kendi kendine debelensin yatakta oyun halısında. Kendi kendine konuşsun. Benimki beşikte uyanınca bi 5 10 dk ağlayıp beni çağırana kadar kendi haline bırakıyorum tavana bakıp gülerek bi şeyler söylüyor kimle konuşuyorsa bilmiyorum artık
Bu kadar olur benimde böbrekkanalımda büyüme vardı stend takılacaktı şükür iyigitti sonradanOkul bitince böle gezseymişsin iyiymiş babadanda izin çıkmış ne güzel:) ama bu günleri bilemezdik işte benimde az çok aynı taa desrhaneye giderken eşimle tanıştım üniversitede evli gibi olmuştuk 10 sene sonra artık evlendik 25 yaşındaydım eşim dur daha gezelim dedi yok ben bebeğim olsun istiyorum yaşım geçmesin dedim zorladım hatta 30 yaşımda anne oldum haa hamile kalıncada işten ayrıldım 2 ay zor dayandım devamlı kusma yorgunluk ztn özel sektörde çalışıyodum işimede geldi şimdi biraz pişmanım ama okdr kötü hamileliktiki işe gitmemin ztn imkanı yoktu en son doktorum böbreğini kaybediceksin ameliyata alıcaz diyodu ben kesinlikle inanıyorum ailevi streslerde yaşadım hamileyken annem babam yüzünden bu bebeklere yansıdı kolik demek huzursuz bebek demekmiiş kıyamam onlara ya şimdi telafi etmeye çalışıyorum kuzular mutlu olsunlarda napalım
Bizim bak hamileliğimizde benziyo galiba bebeklerin huyu da benzediBu kadar olur benimde böbrekkanalımda büyüme vardı stend takılacaktı şükür iyigitti sonradanaynen kolik öyleymiş hamilelik stres çok etkilermiş
Bizim bak hamileliğimizde benziyo galiba bebeklerin huyu da benzedi
Ben de stresli bi hamilelik geçirdim. Eşim çok anlayışlı olamadı anlayamadı psikolojimi. Kendisi ne kadar kabul etmese de öyleydi. Çok üzüldüm çok hassaslaşmıştım çok ağladım. O nedenle kolik olacak diye korktum ne yalan söyleyim. İlk birkaç gün de doğruladı bu korkumu. Ama demiştim ya 5. Günden sonra yalnız kaldık diye bunun çok olumlu etkilediğini düşünüyorum gelişimini ve sükunetini. Bi de Allah yardım etti. Çünkü kolik bebek gerçekten benim kolay kaldırabileceğim bir şey değildi. Dağına göre kar veriyor sanırım. Sizin ikinizin sabrına hayranımBizim bak hamileliğimizde benziyo galiba bebeklerin huyu da benzedi
Senin yazdıkların yorumlarından kabullendiğinçok Zor büyüyo bu minikler gençliğimiz bebek bakmakla gidiyo ben kendimi hazırladım artık
Canım iyiki olmamış allah kimseye de yaşatmasın buna şükür neler var sağlıkları iyi olsun hep ona dua ediyorum günün sonunda benim eşimde asla kabul etmiyo ama beni çok seven adam o hassaslığımı anlayamadı ailemde anlamadı hep kendimi açıklamak zorunda kaldım sonra bebekte kolik olunca eşim iyice uzaklaştı çünkü bebeğe ne zaman dokunsa ağlıyo falan bağ kuramadı ben eşimden destek alamadığım için lohusa depresyonuna girdim bence hatta yeni yeni toparlıyoruz bende senin gibi tek bakarım dicek kadar güçlü olmayı isterdim ama birine muhtaç hissediyorum hep kendimiBen de stresli bi hamilelik geçirdim. Eşim çok anlayışlı olamadı anlayamadı psikolojimi. Kendisi ne kadar kabul etmese de öyleydi. Çok üzüldüm çok hassaslaşmıştım çok ağladım. O nedenle kolik olacak diye korktum ne yalan söyleyim. İlk birkaç gün de doğruladı bu korkumu. Ama demiştim ya 5. Günden sonra yalnız kaldık diye bunun çok olumlu etkilediğini düşünüyorum gelişimini ve sükunetini. Bi de Allah yardım etti. Çünkü kolik bebek gerçekten benim kolay kaldırabileceğim bir şey değildi. Dağına göre kar veriyor sanırım. Sizin ikinizin sabrına hayranım
Ya ne kadar saçma iş yapıyorlarKızlar merhaba, geri döndüm annemlere. Bugün işe gittim bir de ne göreyim, beni işe çağıran müdürüm kendisi idari izin almış ve işe gelmemiş. Şefim de beni görünce şaşırdı, neden geldin dedi, dedim böyle böyle. Olur mu öyle şey bir seni idare edemeyeceğiz mi dedi. Sonra ik yı falan aradı, bir kaç telefon görüşmesi yaptı ve dedi ki idari iznin devam ediyor senin iptal değil hadi eve git. Şaka gibi. Gittiğim yola mı yanayım, yaptığım strese mi. Bebeğim de mama almamış ben gelene kadar aç aç beklemiş kuzum.
SEn beni ilk doğumda görseydin bi taraftan yine hastalığım vardı her doğumda tetikliyo bundada oldu 3 ay kalkamadım yataktan neler yaşadım bide kv saolsun ailemi istemedi eşimi doldurdu derken ooo hergün eşime mesaj döşüyodum kaç kere ben boşancam dedim sayısını bilmiyorumSenin yazdıkların yorumlarından kabullendiğin
belli oluyo daha pozitifsin bizim belki ilk çocuk ondan kabullenmekte zorluk yaşıyoruz ama hep iyiki oldu olmasa kafayo yerdim diyorum orası ayrı
Ben de stresli bi hamilelik geçirdim. Eşim çok anlayışlı olamadı anlayamadı psikolojimi. Kendisi ne kadar kabul etmese de öyleydi. Çok üzüldüm çok hassaslaşmıştım çok ağladım. O nedenle kolik olacak diye korktum ne yalan söyleyim. İlk birkaç gün de doğruladı bu korkumu. Ama demiştim ya 5. Günden sonra yalnız kaldık diye bunun çok olumlu etkilediğini düşünüyorum gelişimini ve sükunetini. Bi de Allah yardım etti. Çünkü kolik bebek gerçekten benim kolay kaldırabileceğim bir şey değildi. Dağına göre kar veriyor sanırım. Sizin ikinizin sabrına hayranım
Kolik bi bebeğe tek bakmak psikolojini pert ederdi iyi yapmışsın. Hepsi geçici. Şu günler de bitsin sağlıkla. O zaman hepimiz daha iyi hissedicez inşallah. Sıkma canını. Hepimizin yardıma ihtiyacı olan zamanlar oluyor. Sen de sana yardım edenlerin ihtiyacı olduğunda yanlarında olacaksınCanım iyiki olmamış allah kimseye de yaşatmasın buna şükür neler var sağlıkları iyi olsun hep ona dua ediyorum günün sonunda benim eşimde asla kabul etmiyo ama beni çok seven adam o hassaslığımı anlayamadı ailemde anlamadı hep kendimi açıklamak zorunda kaldım sonra bebekte kolik olunca eşim iyice uzaklaştı çünkü bebeğe ne zaman dokunsa ağlıyo falan bağ kuramadı ben eşimden destek alamadığım için lohusa depresyonuna girdim bence hatta yeni yeni toparlıyoruz bende senin gibi tek bakarım dicek kadar güçlü olmayı isterdim ama birine muhtaç hissediyorum hep kendimi
Cennet anaların ayakları altında diyorlar ya bunlardan sonra giremezsek olay çıkarırımSEn beni ilk doğumda görseydin bi taraftan yine hastalığım vardı her doğumda tetikliyo bundada oldu 3 ay kalkamadım yataktan neler yaşadım bide kv saolsun ailemi istemedi eşimi doldurdu derken ooo hergün eşime mesaj döşüyodum kaç kere ben boşancam dedim sayısını bilmiyorumilk doğum öyle oluyo şükürler olsun sizlerin sağlığı yerinde ben bunda 3 ayda yeni ayaklandım halada arada gelip sarsıyo zor bişey ama güzelde ben anneme güvenip aradan çıkarıyım dedim ama annemle arama korona girdi ya ne şanssızım hele sen kaldın oralarda eş olarak benimki hiç anlayışlı olmadı doğum sonrası burnumdan getirdi ben bu çocuğu istemiyodum sen hasta değilsin psiloloğa mı gitsek falan ay ay neler yaşattılar bizede mecbur güçlü olmk zorundayız evde sementa gibi geziyorum emzir uyut alt değiştir geri emzir. bitmiyo döngü
@hadikonuşalım
Pofuduk dostlar, pearson yayınları.Chedarice canım sen bi kitap önermiştin pofuduklu falan neydi o
Ben o zaman aramıştım tükenmişti her yerde. Şimdi tekrar başlıcam. Teşekkür ederimPofuduk dostlar, pearson yayınları.
İşin kötüsü ben o kitabı kaybettim
Evett özellikle hamileyken iyi davrananları asla unutmam yazdım beynime üzenleride tabiKolik bi bebeğe tek bakmak psikolojini pert ederdi iyi yapmışsın. Hepsi geçici. Şu günler de bitsin sağlıkla. O zaman hepimiz daha iyi hissedicez inşallah. Sıkma canını. Hepimizin yardıma ihtiyacı olan zamanlar oluyor. Sen de sana yardım edenlerin ihtiyacı olduğunda yanlarında olacaksın
Ben de o serinin Bebek dokun ve hisset- Hayvanlar var. Kızımın ilgisini çekiyor bakıyor ama henüz dokunamıyor. Boyut olarak istediğim gibi değil ben biraz daha büyük olmasını isterdim.Ben o zaman aramıştım tükenmişti her yerde. Şimdi tekrar başlıcam. Teşekkür ederim
Kızım için Elmer serisini alacam. Hikaye kitabı bu bahsettiğim ,hikayeleri güzeldi sınıf için almıştım.Ben o zaman aramıştım tükenmişti her yerde. Şimdi tekrar başlıcam. Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?