2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Bu ay götürmedim kontrole şubatta 6kiloydu.. valla mama veriyorum ama inşallah memeden vazgeçmez
Neden mama veriyorsun biz 3. Ay da sağlık ocağında 5200 idi kilosu bende ebeye sordum kilo alımı az mama takviyesi yapalım mı dedim oda hayır ortalamanın içinde zaten mama vermeyin dedi

Çiğneme hareketi bizde de var. Sanki dilini yiyormuş gibi aç olduğunu mu gösteriyor bu durum

Hay Allah bi sıkıntısı mi var ki dönemsel olması normal de sürekli olması sıkıntı. Doktora danıştın mi hiç. Bir sıkıntısı olmasın

Çok mantıklı

Hay Allah bi sıkıntısı mi var ki dönemsel olması normal de sürekli olması sıkıntı. Doktora danıştın mi hiç. Bir sıkıntısı olmasın
Bi buçuk aydır doktor yüzü görmedik ama ondan önce doktor bişeyi yok dedi ultrason fln çekildi kan tahlili yapıldı alerjiye dair vücudunda hiç belirti yok kaka çiş normal ama bugün mesela gerçekten hiç oyuncak vermedim böle yüksek sesle konuşmadım hep uyutmaya çalıştım biraz daha sakin bana diş gibi de geliyo bazen ve galiba bizim gazımız geçmiyor üşütse kakası yeşil olur diyorum oda diil ztn atak dönemi buna şükür cnm ne diyim biraz sakinlik istiyo heralde

Olabilir

Olabilir

Bizde gözü bi yere takılıp uyuma epeydir var hatta uyutcağımm zaman eğer ağlıyorsa ben özellikle bir oyuncağını falan gösteriyorum sırf takılsın uyusun diye zararlı değildir dimi

Bizde gözü bi yere takılıp uyuma epeydir var hatta uyutcağımm zaman eğer ağlıyorsa ben özellikle bir oyuncağını falan gösteriyorum sırf takılsın uyusun diye zararlı değildir dimi
Umarım diildir ya bende bilmiyorum hatta renkli bi avize var evde uyucağı zaman onu sallıyoruz baksın uyusun diye

Başlığı ayına uygun mu belki ondan istemiyordur .
Başta alıyodu bikaç emzik denememiz oldu ondan beridir almıyo içinden süt geliyo ona rağmen istemiyo memeye yapışık yaşamak istiyo benim minikte bi değişik ama bu ara meme reddi gibi bişey yaşıyoruz hem emmek istiyo hem kendini ittiriyo

Kızlar yorumlarınızı okudum alıntı yapamadım valla benimki uykuya dirençli bi bebek yerinde yatmıyo asla kucakta uyuyo gündüz çok alıştırmaya uğraştım ama sonuç alamadım o beni yendi pes ettim kucağımda yatıyo gündüz yoksa uyanıyo uykusunu alamayınca iyice dibe batıyoruz benim derdim uyusada çok erken uyanıyo gecede gündüzde gece maksimum 1 saat uyanması @hadikonuşalım N nilsen89

Allah yardımcın olsun

Allah yardımcın olsun
Amiiin hepimizin çünkü zor süreçlerden geçiyoruz annem gelemiyo oğlan kreşe gidemiyo sürekli ilgi istiyo doğal olarak eşim izindeydi pazartesi başlıycak zor haftalar daha ileride ne yapacaksak ne zaman toparlanır bu durumlar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…