Neden mama veriyorsun biz 3. Ay da sağlık ocağında 5200 idi kilosu bende ebeye sordum kilo alımı az mama takviyesi yapalım mı dedim oda hayır ortalamanın içinde zaten mama vermeyin dedi
Ya walla doğru bildiğimiz her şey çürüyo ztn doğumdan sonra 3 ay sonra rahatlıcaksın demişti doktorumuz tamam iletişim arttı ama bizimki yine huysuz yine huysuz geceleri doğduğundan beri uyumuyo dün gece bir buçuk saatte bir uyandı ya bence mesela artık mama doyurmuyo bu çocuğu ağzıyla çiğneme hareketi yapıyo devamlı Ama doktorada ayrıntılı soramıyorum şu durumlardan dolayı
Aç diilde ek gıdaya hazır olma belirtilerinde çiğneme hareketi yemek görünce ağız sulanma desteksiz oturma falan yazıyodu bizde oturma yok ama diğerleri var
Ya bu çocuklar huysuz olunca rutin falan kalmıyo ne yapsam olmadı bugün kendi kendine bırakıym dedim yok 2. Dakikada ağlamaya başladı ama hıçkırarak ağlıyo bi kere modu gittimi ztn toparlıyamıyoruz akşam desen sallıyarak uyuyo ama onu bile uyumamaya başladı huy edindi bi yere gözüyle takılmadan uyumuyo ya avizeye ya bi örtüye takılcak gözü öle uyuyo anca üzülüyorm artık ne derdi var anlamıyorum bi mutlu edemedik ya
Çocuklar fazla uyaran aldıklarında da agresif olurlar, uykuya dalmakta zorlanırlar. Acaba bir gün odayı loş yapıp oyuncaksız kitapsız müziksiz sadece usul usul konuşarak ve şakalaşarak mı gün geçirmeyi deneseniz. Çocugunu bilirsin başka türlü durmuyırsa eski düzen devam edersin tabiki ama bir öneri olarak sundum.
Bi buçuk aydır doktor yüzü görmedik ama ondan önce doktor bişeyi yok dedi ultrason fln çekildi kan tahlili yapıldı alerjiye dair vücudunda hiç belirti yok kaka çiş normal ama bugün mesela gerçekten hiç oyuncak vermedim böle yüksek sesle konuşmadım hep uyutmaya çalıştım biraz daha sakin bana diş gibi de geliyo bazen ve galiba bizim gazımız geçmiyor üşütse kakası yeşil olur diyorum oda diil ztn atak dönemi buna şükür cnm ne diyim biraz sakinlik istiyo heralde
Bi buçuk aydır doktor yüzü görmedik ama ondan önce doktor bişeyi yok dedi ultrason fln çekildi kan tahlili yapıldı alerjiye dair vücudunda hiç belirti yok kaka çiş normal ama bugün mesela gerçekten hiç oyuncak vermedim böle yüksek sesle konuşmadım hep uyutmaya çalıştım biraz daha sakin bana diş gibi de geliyo bazen ve galiba bizim gazımız geçmiyor üşütse kakası yeşil olur diyorum oda diil ztn atak dönemi buna şükür cnm ne diyim biraz sakinlik istiyo heralde
Ya bu çocuklar huysuz olunca rutin falan kalmıyo ne yapsam olmadı bugün kendi kendine bırakıym dedim yok 2. Dakikada ağlamaya başladı ama hıçkırarak ağlıyo bi kere modu gittimi ztn toparlıyamıyoruz akşam desen sallıyarak uyuyo ama onu bile uyumamaya başladı huy edindi bi yere gözüyle takılmadan uyumuyo ya avizeye ya bi örtüye takılcak gözü öle uyuyo anca üzülüyorm artık ne derdi var anlamıyorum bi mutlu edemedik ya
Bizde gözü bi yere takılıp uyuma epeydir var hatta uyutcağımm zaman eğer ağlıyorsa ben özellikle bir oyuncağını falan gösteriyorum sırf takılsın uyusun diye zararlı değildir dimi
Bizde gözü bi yere takılıp uyuma epeydir var hatta uyutcağımm zaman eğer ağlıyorsa ben özellikle bir oyuncağını falan gösteriyorum sırf takılsın uyusun diye zararlı değildir dimi
Başta alıyodu bikaç emzik denememiz oldu ondan beridir almıyo içinden süt geliyo ona rağmen istemiyo memeye yapışık yaşamak istiyo benim minikte bi değişik ama bu ara meme reddi gibi bişey yaşıyoruz hem emmek istiyo hem kendini ittiriyo
Kızlar yorumlarınızı okudum alıntı yapamadım valla benimki uykuya dirençli bi bebek yerinde yatmıyo asla kucakta uyuyo gündüz çok alıştırmaya uğraştım ama sonuç alamadım o beni yendi pes ettim kucağımda yatıyo gündüz yoksa uyanıyo uykusunu alamayınca iyice dibe batıyoruz benim derdim uyusada çok erken uyanıyo gecede gündüzde gece maksimum 1 saat uyanması @hadikonuşalım Nnilsen89
Kızlar yorumlarınızı okudum alıntı yapamadım valla benimki uykuya dirençli bi bebek yerinde yatmıyo asla kucakta uyuyo gündüz çok alıştırmaya uğraştım ama sonuç alamadım o beni yendi pes ettim kucağımda yatıyo gündüz yoksa uyanıyo uykusunu alamayınca iyice dibe batıyoruz benim derdim uyusada çok erken uyanıyo gecede gündüzde gece maksimum 1 saat uyanması @hadikonuşalım Nnilsen89
Amiiin hepimizin çünkü zor süreçlerden geçiyoruz annem gelemiyo oğlan kreşe gidemiyo sürekli ilgi istiyo doğal olarak eşim izindeydi pazartesi başlıycak zor haftalar daha ileride ne yapacaksak ne zaman toparlanır bu durumlar acaba