2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
3 saatte birse 120 ml 2 saatte bir veriyorsam 90
Tamam canım çok sağol merak ediyodum bende gece uykusuna mamayla geçiriyorum bi kaç haftadır 120 verip uyutuyorum fazla mı geliyor diye merak ettim fazlası rahatsız eder diye korktum gündüz ful meme veriyorum

Ben de o serinin Bebek dokun ve hisset- Hayvanlar var. Kızımın ilgisini çekiyor bakıyor ama henüz dokunamıyor. Boyut olarak istediğim gibi değil ben biraz daha büyük olmasını isterdim.
Küçük olunca elinde gezdirmesi kolay oluyor, oto koltuğunda hep resimlerine bakıyordu, gezdire gezdire kaybettik zaten:)))

Tamam canım çok sağol merak ediyodum bende gece uykusuna mamayla geçiriyorum bi kaç haftadır 120 verip uyutuyorum fazla mı geliyor diye merak ettim fazlası rahatsız eder diye korktum gündüz ful meme veriyorum
Rica ederim canım. Mamayı kilo ve saat aralığına göre hesaplıyosun kaç kiloydu seninki? Fazla değildir ama normal bu ay için. Bende iki bazen üç kez veriyorum aralarda meme veriyorum hep.

Mamayı ben sormuştum canım sağol bende gece 120 vermeye başladım uykuya dalsın diye
Prez sevmiyoz biz yaa hiç zevkli değil keşke başka bi çözümü olsa bu işin
Bide sürekli ilgilenmek iyi tabi ama arada kendi haline bırak belki değişik bişeyler keşfedecek tek başına kalınca ben bırakıyorum yani sorun yok

Rica ederim canım. Mamayı kilo ve saat aralığına göre hesaplıyosun kaç kiloydu seninki? Fazla değildir ama normal bu ay için. Bende iki bazen üç kez veriyorum aralarda meme veriyorum hep.
Bu ay götürmedim kontrole şubatta 6kiloydu.. valla mama veriyorum ama inşallah memeden vazgeçmez

Bu ay götürmedim kontrole şubatta 6kiloydu.. valla mama veriyorum ama inşallah memeden vazgeçmez
6 kilodan hesaplayınca 120 cc verebilirsin tam. İçin rahat olsun yani. Ben bir aylıktan beri meme+mama giriyorum hiç bıralmadı memeyi maşallah. Biberon önemli iyi seç.

Ya ben tüm gün kucakta taşıyorum ne uyumayı biliyo ne durmayıuyumuyo tam uykusunu almadan uyanıyo kendinede banada dünyayı dar ediyo bu kız

0-20 yaş arası sokağa çıkmak yasak. Aşılar ne olacak ya
Sonuçta doktora götürüyorsunuz o yasaktan sayılmaz bence.

Bizde de: ben dün ankaradan geldim diye il sağlık müdürlüğü arayıp 14 gün karantinada kalacaksın dedi. Annem babam 60 yaş üstü, çocuklar 20 yaş altı kimse evden çıkamıyor ))

Ya ben tüm gün kucakta taşıyorum ne uyumayı biliyo ne durmayıuyumuyo tam uykusunu almadan uyanıyo kendinede banada dünyayı dar ediyo bu kız
Bugün özellikle beni çok zorladı hep huzursuz yatıyor gibi oluyor hemen uyanıyor. Uzanmayı kesinlikle kabul etmiyor. Kucakta da kendini hep geri atıyor. Huyu değişti birden

Amannnn sakın mutfak eşyası olayına girme sakın sakın benim büyüğüm 2yaşında bak zor çıkarıyorm mutfaktan sana karnıyarık yapmayı bile anlatır o derece hakim yani olaya çeyiz zamanı aldığım pembiş şeyleri keşfedecek diye hep kırıp döktü

6 kilodan hesaplayınca 120 cc verebilirsin tam. İçin rahat olsun yani. Ben bir aylıktan beri meme+mama giriyorum hiç bıralmadı memeyi maşallah. Biberon önemli iyi seç.
Lansinoh kullanıyorum bi ark önerdi o da meme mama birlikte vermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…