2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Mayıs diyorlar

Ya cnm ne diyimki bizi öle pıstırdıki her konuda ne isterse o oluyo bizde farksız diiliz gece bi buçuk saatte bir uyanıyo akşam olunca yine yatıcaz stresi oluyorm ztn gündüz max 20 dkka oda sıçrayarak şimdi bide değişik ağlamalar başladı ağzı akıyo önlük takıyorum taktığım anda nası ağlıyo uzun kollu body giydirince ortalığı yıkıyo hırka giydireyoeum burnunu temizliyeyorum

Ağzının bi farkı var mı benimki biberonu reddediyp
Biraz daha kısa meme kısmı brownsun uzun ya ve daha küçük ben şimdi lansinoh da alıcam onuda öneriyolar bide reddediyo derken nasıl yapıyo bizimki de son zamanlarda öpücük sesi çıkarmaya başladı kafasını ittiriyo falan ama içiyo

4-6-9. Aylarda meme reddi olabilirmiş . Benimki de öyle gündüz çok zor emziriyorum gece uykudayken bi şey anlamıyor

Diliyle ittiriyo emzik almadı bunuda çözdü istemiyo hiç ama bazen gerekli oluyo ondada kullanamıyoruz oy oy dediğin gibi ağlama sıçrama bizdede var keşke kundak yapsaydım annem dedi ama dinlemedimgece sürekli uyanıyo yanında yatıyorum valla yeterki uyusunds nasıl uyuyosa uyusun modundayım gündüz yanına yatarsam bazen2 saati buluyo ama kırk kere uyanıyo

4-6-9. Aylarda meme reddi olabilirmiş . Benimki de öyle gündüz çok zor emziriyorum gece uykudayken bi şey anlamıyor

Bi büyüselerdide rahata etseydik benim büyük 5 yaşı bitti bu sene daha yeni yeni rahata erecekmiştim onu anladım ama biraz geç oldu tabiönümüzde 5 sene var bekliyorum

Avent alırmı ki acaba bizimki kesinlikle almıyo ama bütün bebekler alıyo gündüz bende yanında yatarsam bi 10 dkka uzuyo gece ben kundak için uğraştım ama yeni doğmuş haliyle bile kabul etmemişti kundağı bugün artık dedim yok biz boşuna uğraşmayalım eğitim falan bize istediğini yaptrcak belli oldu ben tuvalet eğitimi falan düşünemiyorum artık

Canım sıçramaya eskiler nazardan oluyor diyorlar ona karşı bol bol okuyun bir de bahsetmiştim geçen gün ilk defa sürekli olarak sıçradı oğlum biz de endişelendik doktora sorduk hemen video istedi normal dedi uyku miyokolonisi dedi bu da normal bir durummuş. Bir de internetten araştırdığımıza göre sallamaktan da oluyormuş nasıl sallıyorsun bilmiyorum ama hızını yavaşlatabilirsin

Aynısı aklımdan geçmiyo değil oğluma artık sen büyüdün bezi çıkarcaz tuvalrte yapıcaz dedim ikiletmedi gecede hiç altına yapmadı ne kusardı ne salyası akardı o kadar temiz ama bu minik öyle gözükmüyo ve korkutuyo beni emmeyi nasıl bırakacak tuvalete nasıl alşcak geçiyo aklımdan

Benimkide sürekli sıçrıyo kendini uyandıryo o şekilde

Yarım kundak yaparsanız sorun kalmaz bebek kendini uyandırmaz.
Ya ben Kızımı hiç kundaklamadım. Minicikler zaten kendilerini koruyamazlar ama kundak sanki bebeğin elini kolunu bağlayıp onu tamamen savunmasız bırakıyor gibi geliyor bana. Psikolojik olarak beni çok gerdiği için hiç yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…