2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233

Anneler melek canım ona ne şüphe bizdede var anneci bi eş en iyisini yapmışsın ben işe başlayınca ne olacak hiç bilmiyorum

Benim ilk doğumda annesigil gelince banyo yapıyodum bunda ikinci çocuk olunca mecbur kaldı ama burnumdan getirdi bende keşke evlenmeseydim yani o derece bıktım yoruldum
Sen bi de çok erken evlenmişsin ve anne olmuşsun o da yormuştur. Ama şöyle düşün ben 35 yaşındayım sen benim yaşımda ununu elemiş eleğini asmış olacaksın ben daha yeni bebe bakıyorum

Ben artık onlar baktığında genelde o ortamda olmamaya çalışıyorm torunları olduğu için ztn ellerinden geleni yapıyolar sadece tarz farkı var işte benim bebeğimi ayakta sallamaya kv alıştırdı dün bi baktım annemler battaniyede sallıyo bazen en iyisi görmemek genel olarak ztn ben oyunlarında fln onlara bırakmıyorum başka türlü devamlı kavga ediyoruz sende işe başlıyınca görmemeye çalış günün sonunda babannesi sen kendi torununa nasıl bakarsın canın gibi ben öle düşününce rahatlıyorum

Canım hepsi aynı gerçekten ya üzülme hiç gece uykusuz kaldığımız için psikolojik olarakta mutsuzlaşıyoruuz keşke yardımcı olsalar ama maalesef bizde de olan yok oturuyo devamlı twitter youtube a giriyo buğn gelmiş kıza aslıhan hiç seni oyalayamam walla yoruldum diyo ne yaptın ya dedim bende başı ağrımış ben 9 kilo çocuğu kucağımda sallıyorum uyusun diye kızıncada eee cennet senin ayağının altında benim diil diyo lafa bak yaa ztn yardımcı olsaydı şimdi ben kendi evimde olurdum allahtan annesini savunan bi tip diil bide öle olsa iyice tartışırdık içimden dua ediyorum şu çocuğu bi büyütiym diye 2. Çocuk falan yok ztn bakırköy ruh ve sinir hastalıklarına yatırılar beni

Ben de öyle düşünüyorum yapacak bir şey yok Bakıcıya bıraksam aklım kalacak

İlk 4ay emdi şimdi aniden mi bıraktı hemen pes etme bence canım
Bunu sana söylememle birlikte dünden beri aynı şeyleri yaşıyorum yaa çok ilginç bi şekilde meme emmeyi reddediyo memeyi görünce kıyameti koparıyo resmen hıçkırarak ağlıyo napacağımı şaşırdım yaa

Ay o cennet muhabbeti bizde de var

o dediklerin kesin olacak zaten ama işte ne de olsa babaanne diye Ben de en çok ağzına emzik tıkmasından ve ayakta sallamaya alıştırmasından korkuyorum bakalım nolucak
Benim annem de sallıyordu ilk başlarda alışmadı Allahtan şimdi ayağa koyup sallayınca çığlığı basıyor hiç sevmiyor genelde kucakta sallayıp uyuyor bazen de yanına yatıyorum sessizce yanına sokulup konuşuyorum sessizce öyle uyuyor ama kucakta taşıması da iyice zorlaştı yakında eşim de ben de fıtık olacaz .

Sen bi de çok erken evlenmişsin ve anne olmuşsun o da yormuştur. Ama şöyle düşün ben 35 yaşındayım sen benim yaşımda ununu elemiş eleğini asmış olacaksın ben daha yeni bebe bakıyorum
En güzlini yapmışsın napcan evlenip bana boncuk taktılar zatenama sen nasıl öyle bi hata yaparsın eş ailesi ile aynı şehir benim ailem olmasaydı kaçardım heralde

Benim babam kimseyi aratmıyo ayakta denedi güya biz iki kadın bi bebeği uyutamıyoruz battaniyeyle salladı oy oy Allahtan kız çığlığı bastı al bebeni diyo hele kolik zamanı beni ydi resmen bu çocuğun başka bişeyi var zıbında bez etiketler varya tutturdu bunlar ağlatıyo diiye

En güzlini yapmışsın napcan evlenip bana boncuk taktılar zatenama sen nasıl öyle bi hata yaparsın eş ailesi ile aynı şehir benim ailem olmasaydı kaçardım heralde
Bi şeyime karıştırmıyorum öyle olsa kıyameti koparırım ama yine de iyi değil bence. Tecrübesizlik diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…