2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Hiçbişey istemiycem kendiliğinden yaparsa yapar haklısın ama
Sinirlenince bende aynı şeyleri yapıyorum ama anlamıyolar işte onlar düşünüp aaa karım bana tavır aldı herşeyi kendi yapıyo demiyolar o yüzden yapıcaksın ediceksin demeemiz lazım bende beceremiyorum ama işte böle kendimiz yaparız diyince sanki teşekkür mü ediyolar

Hiiiç konuşasım yok ondan bişeyde istemem akşama kadar ben bakıyorum yine bakarım minnetim olmaz Allah ellerine düşürmesin zaten evde bunalımda demiyolar daha yükleniyolar o pamuklara saran kocalar nerdeler yoksa başka dünyada mı yaşıyolar hamilelikte bi kere geldi benimle doktora hep kendim gittim işinden izin almasın falan dedim doğum cuma namazı saatine geldi annen beni namazdan çağırdı diyo o derece ben orda ölüm kalım savaşı veriyorum normal doğum yapmışım sancımı görüyosun daha annem çağırmış bilmem ne gelmeyecekti heralde sorsan nasıl üzerime titriyo ben kıymet bilmiyorum

Kizlar merhaba bebegim uyuduktan 1 saat gecmeden uyanip tekrar meme istiyor ne yapmaliyim ne yapacagimi sasirdim bi reddediyo bir de surekli meme de kalmak istiyor nolur biri yardimci olsun cildiracagim

Çok haklısın canım asla bizim durumumuzu empati yapabildiklerni düşünmüyorum yapsalar bize böyle cümleler kuramazlar ben artık okadar saldımki mesela yardım istedim ilgilenmedi ya hiç umrumda olmuyo hemen bi saat sonra tekrar istiyorum yaptığı şey de bana kar kalıyo ona tavır alıp gurur yaptığımda hep ben kaybettim en çok ben yoruldum en çok üzüldüm o yine telefonda takılmaya devam eetti artık önceliğim bebişin bakımı kendi rahatım inşallah bigün bizi gerçekten anlarlar cnm hiç üzülme

Kizlar merhaba bebegim uyuduktan 1 saat gecmeden uyanip tekrar meme istiyor ne yapmaliyim ne yapacagimi sasirdim bi reddediyo bir de surekli meme de kalmak istiyor nolur biri yardimci olsun cildiracagim
Bizimde öle mamayla besleniyo ama o mamayı içerken kafasını arkaya atıyo ağlıyo bırakıyo tekrar alıyo hatta biberona vuruyo sonra tekrar içiyo sadece kucakta uyumak istiyo ztn atak dönemindeyiz biz 4 buçuk aylık olucaz nerdeyse büyüme sıkıntılarıymış belki sizinde atak dönemidir

Seninki yine 1 saat benimki yarım saat bazen 45 dk emmek istiyo atak dönemine bağlıyorum doğduğundan beri öyle gerçi çözüm bulamadım emzirmesem hemen uyanıyo benim için daha kötü oluyo

Arkadaşlar benim eşim destek olur bebek bakımına. Bir alt açmaz, vitamini falan vermez ama sallar gezdirir çocuğu. Ben işlerimi hallederken bakması gerekirse bakar. Ama evde işim bitmiyor mutfaktan çıkamıyorum bazen. Nerdeyse corona yüzünden 1 aydır dışarıda çıkamıyoruz. Haftaya Dr kontrolü var, çok daraldım inanın, bezdim

Ben de sabahtan beri mutfaktayım temizledim. Şimdi de çamaşır asıp yemek yapıcam İmdaattt

Aynen benim eşim de öyle çok istekli kızıyla zaman geçirmek istiyor bende mutfakta zaman geçirebiliyorum temizlik yapabiliyorum kız ağlama krizine girmeyene kadar beni çağırmıyor. Dün altını açmayı o istedi her şeyi öğrenme çabasında. Süt veriyorum beşiğe koyuyorum o uyutuyor. Ben de geceleri o uyanmasın diye çaba sarf ediyorum sessizce süt veriyorum sabah 7-9 arası uyanık oluyor kızım alıyorum oturma odasına götürüyorum uyuyana kadar zaman geçiriyoruz eşim uyanmasın diye. Ben de her durumda onu düşünüyorum

Benimki sürekli çalışıyor maalesef 10 bilemedin 20 dk ilgilenme limiti

Ben de sabahtan beri mutfaktayım temizledim. Şimdi de çamaşır asıp yemek yapıcam İmdaattt
Cnm ne ara yapıyosun bi ben mi beceremiyorum çıldırcam gündüz uzun mu uyuyo bebiş annem evde olmasına rağmen hepimizin haşatı çıkıyo bugün yemekler bendeydi bittim akşam şimdi banyosunu yaptrdım ağlama krizine girdi üstümü zor değiştirdim hep ıslanmıştı oyun oynatmaya başlıcam şimdide sonra uykuya dalamama derken 2 saat geçiyo ztn

Gece çok geç uyudu o yüzden gündüz 3 saat falan uyudu canım. Uyanık olunca da yanımda salıncağına koyup arada ona şarkılar falan söyleyerek yapıyorum. Çok fazla kendi haline bırakıyorum ben.Oyun halısında. Salıncağında hep önünde ilgileneceği şeyler var. Ben gün içinde toplasan 2 3 saat zaman geçiriyorum onunla. Sabah uyandığında beşiğinde oyalanıyor. Mızmızlanıp beni çağırınca gidip beşikten çıkarmadan babası da evdeyse onu da çağırıp bi 5 10 dk oynaşıyorum. Sonra yatağın üstüne alıp emzirip bi 20 25 dk öyle oynaşıyoruz şarkı konuşma bazen alıp evi gezdiriyorum bazen zeka kartları gösteriyorum duruma göre değişiyor. Ama dedim ya genelde kendi haline bırakıyorum yanımda olsa bile. Ağlarsa çok mızmızlanırsa 5 dk ilgileniyorum tekrar kendi haline bırakıyorum. Çalışan bi annesi olacağı ve sabrım ve enerjim bunu gerektirdiği için kendi kendine vakit geçirmeye alışkın olması lazım diye düşünüyorum. Onunla birebir az zaman geçiriyorum ama kaliteli olmasına özen gösteriyorum o süreçte tek odağım o oluyor. Tabi bu anlattıklarım kızım ve benim mizacıma uygun olan süreçler. Her bebek ve her anne Farklı.

Benimkini al bigün veriyimde o düzen kalıyo mu görtüm gün kucakta 10 dk oyalanmıyo kendi kendine bi makarna yapacamya kırk kere al bırak yapıyorum sen düşünbezdim artık ama senin düzenin maşallah hiç bozma benimki kolikti kucağa alıştı çocuğada bişey diyemiyorumki gerçi oğlumda öyleydi ben yapamıyorum öyle bi çocuk onu anladım

Senle ben madalya hakediyoruz arkadaşımbizim bebeler cins çamaşır yıkıyorum ben bi elimde kız öyle asıyorum kurutmalığa kollarımı hissetmiyorum

Benimki çok ataerkil yetişmiş neymiş alt değiştirmek annenin işiymiş falan filan çok şanslısınız maşallah

Bizde çıkmıyoruz salı günü aşısı var napacaksak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…