Cnm devrilmeden durabiliyomu ben yastık desteği koyunca bile yanlara doğru zamanla devriliyo dediğin doğru kesinlikle yatar pozisyonda durmuyolar artık
Bizim kızda çok korkuyordu banyo yaptırırken hatta buraya da yazmıştım bir kaç haftadır ben kucağımda yıkıyorum eşim alıp giydiriyor sonra ben de yıkanıp çıkıyorum kesinlikle böyle daha kolay heem hiç korkmuyor çocuk sudan nefret ediyordu şimdi bildiğin gülüyor
Arkadaşlar kızımın popo içi boydan boya kızarık. Çok sık bez değişiyorum havlandırıyorum. Ama mustela kullanıyordum popo arasında noktalar vardı. Arada desitin kullanmıştım numune vardı elimde o noktaları geçirir gibi oldu bende dsitine döndüm bu sefer noktalar gitti kızarıklık var. Çok moralim bozuldu ya.
Ne önerirsiniz? Başına gelen?
Arkadaşlar kızımın popo içi boydan boya kızarık. Çok sık bez değişiyorum havlandırıyorum. Ama mustela kullanıyordum popo arasında noktalar vardı. Arada desitin kullanmıştım numune vardı elimde o noktaları geçirir gibi oldu bende dsitine döndüm bu sefer noktalar gitti kızarıklık var. Çok moralim bozuldu ya.
Ne önerirsiniz? Başına gelen?
[QUOTE="Celin30, post: 63389471, member: 878471"
Çok sık bez değiştirmekten ziyade kaka yapma sesini takip etmek lazım kakasını yapar yapmaz değişince sorun olmuyor benim tespitim bu yönde dün kakasını yapmış ben gaz sesi sandım geç açtım hem pişik hem kızarıklık hem taşma olmuş
[QUOTE="Celin30, post: 63389471, member: 878471"
Çok sık bez değiştirmekten ziyade kaka yapma sesini takip etmek lazım kakasını yapar yapmaz değişince sorun olmuyor benim tespitim bu yönde dün kakasını yapmış ben gaz sesi sandım geç açtım hem pişik hem kızarıklık hem taşma olmuş
Arkadaşlar merhaba kızım diş çıkarıyo galiba devamlı eli ağzında ve çok söylenşyor huysuz sadece kucakta sakinleşiyor aranızda bunu yaşayan var mı? Çok erken değil mi?
Arkadaşlar merhaba kızım diş çıkarıyo galiba devamlı eli ağzında ve çok söylenşyor huysuz sadece kucakta sakinleşiyor aranızda bunu yaşayan var mı? Çok erken değil mi?
Geçen gün arkadaş grubunda çocukların resimlerini birbirimizi attık kızlarla. Bugün arkadaş aramış diyor ki senin oğlan kg mı aldı bacakları boğum boğum diyor aynı şeyi görümce de söyledi bir ben kg alımını tartıda göremiyorum hayret
Evet eli sürekli ağzında eline gelen her şeyi ısırmaya çalışıyor önlük hep ıslak .Diş hemen çıkmasa da huysuzluğu başlar tabi kucaktan inmiyor oturduğumda ağlıyor güven istiyor kaşıntısı ağrısı vardır bebişinin annesi. Bazı bebekler 4.5 ayda da çıkarabiliyor dişi
Kizlaar uzun zamandir giremiyorum. Evi boyadik
Artik yatak odasina gecelim dedik elk.sobayi koyduk bi baktim 22 derece 70 nem. Nem cok degil mi ya. Rutubet alan oda orasi nasil dusursem,bu gece buradayiz cunku besigi tasidik. Kapisini acik birakicam bu sefer de ısı dusecek. Tuh yaa. Ne yapabilirim nem nasil duser
Günaydın kızlar 4 aydır uykusuzum heralde 3 yaşına gelince anca uyur benimki hani 40 ından sonra düzelecekti benim artık hiç umudum kalmdı bu böyle gidecek gibi en uzun uykum yarım saat gece çıldırıyorum bazen
Kizlaar uzun zamandir giremiyorum. Evi boyadik
Artik yatak odasina gecelim dedik elk.sobayi koyduk bi baktim 22 derece 70 nem. Nem cok degil mi ya. Rutubet alan oda orasi nasil dusursem,bu gece buradayiz cunku besigi tasidik. Kapisini acik birakicam bu sefer de ısı dusecek. Tuh yaa. Ne yapabilirim nem nasil duser
Hem aşı huzursuzluğu hem atak dönemi beni çok zorladı nerde uyutucağımı şaşırdım uykusunu alamıyınca nasıl ağlamak heryeri ısırıyo ağzı akıyo devamlı biberonu ittiriyo vücudunu c şeklinde yapıyo sonra tekrar içiyo ben artık nasıl davranıcağımı şaşırdım bitek kucakta duruyo 9 kg bittim sabah değişik ağrılarla uyanıyorm artık bide annem sinir etti heryerim ağrıyo dedim güya bana laf sokuyo bırak kızım taşıma koy beşiğine büyünce sanki teşekkür mü ediyolar dedi bende teşekkür etmesi için yapmıyorum zaten bu benim görevim allahın emaneti dedim ama çok sinirim bozuldu evime gitmek istiyorum artık
Günaydın kızlar 4 aydır uykusuzum heralde 3 yaşına gelince anca uyur benimki hani 40 ından sonra düzelecekti benim artık hiç umudum kalmdı bu böyle gidecek gibi en uzun uykum yarım saat gece çıldırıyorum bazen
Yaaa doğumdan sonra biri kız bebek 40 a kadar kendine baktırır 40 ından sonra kendine bakarmış diye bi laf etmişti şaka gibi bende uykusuzluk sinir bozukluğu bide senin büyük var cnm resmen korku filmi gibi geçiyo şimdi bizimki gündüz de huysuzlanmaya başladı umarım aşıdandır
Hem aşı huzursuzluğu hem atak dönemi beni çok zorladı nerde uyutucağımı şaşırdım uykusunu alamıyınca nasıl ağlamak heryeri ısırıyo ağzı akıyo devamlı biberonu ittiriyo vücudunu c şeklinde yapıyo sonra tekrar içiyo ben artık nasıl davranıcağımı şaşırdım bitek kucakta duruyo 9 kg bittim sabah değişik ağrılarla uyanıyorm artık bide annem sinir etti heryerim ağrıyo dedim güya bana laf sokuyo bırak kızım taşıma koy beşiğine büyünce sanki teşekkür mü ediyolar dedi bende teşekkür etmesi için yapmıyorum zaten bu benim görevim allahın emaneti dedim ama çok sinirim bozuldu evime gitmek istiyorum artık
Ya inşallah en kısa zamanda evine gidersin ben bu süreçte eşim hariç kimseyi çekemem annemle kayınvalidem tmm biraz yardımcı oldular ilk geldiklerinde ama onlar burdayken eşimle en büyük tartışmamız oldu onlarda şahit oldu lohusalığımı hatırlamak dahi istemiyorum 1 ay kaldır burnumdan geldi yemeği tantanası da bitmedi annem geçen ay tek geldi güya bana yardıma 1 hafta kaldı 3 gün tartıştık valla en iyi eşinle tek kalmak bir daha hamile kalsam doğuma dahi gelsinler istemem 1 hafta dışardan yer 1 hafta evimi temizlenen olur biter