2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Benimkide çok huysuz gündüz sürekli kucağımda uykuları çok az sabrım deneniyo sanki o kadar zorlanıyorumki annen niye öyle yapıyosa benimki peşimde pervaneydi oda öyle olmasa kafayı yerdim heralde mesela şuan köydeler gidecektim soğuk hasta ederim diye gidemedim yoksa evde çok zorlanıyorum bende kv ye ayarım bu ara bişey yapmadı ilk doğumda ve sonrasında yaşattıkları aklıma geliyo en rahatken neler çektirdi falan diye takıyorum

İnan 3 gündür kızın ağzına bakıyorum beyaz pıtırcık var mı diye 4.ayda diş çıkar mı bu ayda belirti olur ya da çocuğun huysuzluğunu dişe mi bağlıyorum
Bu aylarda başlıyor salyalar ısırmalar taaaa 7-8. Aya kadar. İlk diş ne zaman çıkarsa o zamana kadar devam

Ayy bende lohusalığımı hatırlamak istemiyorum hiç kimse anlamadı halimi hergün tartışma unutmuyorum zaten geçer diyolardı ama hepsi beynime kazındı çok kırıldım çünkü annem elinden gelen herşeyi yapıyo ama gereksiz lafları var bazen anlayamıyorum mutsuz bi kadın genel olarak inşallah ben bebeğime mutlu bir aile vermek istiyorum en çok gözümüzde büyütmüşüz dediğin gibi bi hafta dışarda yemek temizlik herşey mükemmel olmak zorunda diil işte ben tecrübesizdim çok ona da bağlıyorum şimdi evimize dönebilirsek inşallah daha olgun davranıcam

Cnm walla arada garip garip laflar sokuyo bende agresifim bebek konusunda ama biraz idare etsinler istyorm herkes ergenlikte gibi bizim evde :) senin iyiki annen ilgili 2 çocukla daha zor olurdu belkide kv konuşmuyorum bile eşim bile kendi annesini çağırmak istemiyo ztn örgüsünğ alır gelir oturur öle bakıncada bebek bakmak genç işiymiş der ki öle yaşlı diil 52 yaşında daha şu kolikten kurtulursak kendim bakmak istiyorum hep ztn şimdide diş sıkıntısı başladı gibi bitmiyo gerçi

Ben kv mi 5 günde çözdüm de takmıyorum dillendirmiyorum.çünkü erkeklere göre anneleri melek. Hiç o topa girmiyorum artık En ufak bir yardımda hayatıma burnunu sokacağını anladığım an evine gönderdim 5. Günde. Annem zaten evine gitmek zorundaydı.Ama ne kadar zorlandım Allah biliyor kimseye muhtaç olmamak için 2. Kısmında çok kararsızım. Okul başlayınca da kv bakıcak o da beni geriyor açıkçası. Allah var kendince iyi bakar torunu sonuçta. Ama iyi kavramlarımız Farklı hem de ben hayatıma müdahale edilmesine tahammül edebilen biri değilim. En ufak şey batar. Bakalım napcaz

38.günde annemi gönderdim ben de kendim bakmak istiyorum dedim alışmıştım artık . İlk günler zor olsa da alışılıyor yalnız bakmak bana anneliğimi hissettirdi . Kv ile zaten konuşmuyorum ayda yılda bir görüşürüz büyük konuşmayım ama çocuğuma baktırmam ben yokken gizli gizli istemediğim şeyleri yapar her şeye karışır evimde istemem hele ki çocuğuma bakmasını hiç istemem . Biz bakıcıyla anlaştık Allah izin verirse eylülden itibaren bakıcısı olacak

Bize desitin daha kötü geldi öyle kızarıklık oldu Bepanthol kullanıyorum memnunum

o dediklerin kesin olacak zaten ama işte ne de olsa babaanne diye Ben de en çok ağzına emzik tıkmasından ve ayakta sallamaya alıştırmasından korkuyorum bakalım nolucak

Arkadaşlar merhaba kızım diş çıkarıyo galiba devamlı eli ağzında ve çok söylenşyor huysuz sadece kucakta sakinleşiyor aranızda bunu yaşayan var mı? Çok erken değil mi?
Biz yaşıyoruz şuan mesela anlamsızca mizliyor kucakta dolastiriyorum eli ağzında birşeyleri ısırmak istiyor gece kırk kez uyanıyor sürekli huzursuz bu böyle bir iki ay devam ediyormuş sonra diş çıkıyormuş galiba

Fanli ısıtıcı bayağı kurutuyor havayı

Kolik anneleri ayrıcalıklıdır bunu anladımannem benim anneden gençmiş maşallah

Eşimle kavga ettik beni sinir etti ya bi tuvalete gidiyorum şakayla karışık oyalanıyosun diyo yani nasıl oyalanabilirim insanlıktan çıktım yemek yaparken tutar o kadar e be adam ben hangi ara dinlenecem Allah vicdan versin böyle olur mu ya milletin eşi peşinden dolanıyo benim abimler falan öyleler ama bu yok çok sinirim bozuldu bugünkü olayda kız hiç durmuyo oğlumda benden elma istedi kucağımdayd sen tut ben geliyorum dedi arkamdan gelmiş şaka yapıyo güya saat 5 de biter mi bi elma soyacak bende ne diyosun sen ya diye ters çıkınca tartışma başladı konuşma benimle dedim böyle erkeklere iki çıcuk çok fazla kızımdan değil ama ikinci düşündüğüm için pişmanım sizlerde kendinizi heba etmeyin

inan yalnız değilsin şimdi banyo yaptırdım kızı verdim eşim giydiriyor ben o ara banyo yapıyorum şimdi çıktım geldim kız kucağında bana veriyor bana veriyor ben sigara içeyim çok zor geçti diyor max 20 dk sürmüştür banyom ben o işten gelene kadar bakıyorum geldikten sonra biraz yardım ediyor yalnız değilsin canım sen yine de nasıl içinden geliyorsa öyle davran

Yani deli gibi çalışıyorum evde tamam oğlanla ilgileniyoda hazır yemeği yediriyo mutfaği toplar dağınıksa arada evi süpürüyo çünkü kız hiç durmuyo ben gecede uyumuyorum siz biliyosunuz kendi 10 da oğlanı yatırdıkyan sonra rahat sabahta uyandırmadım 2 hafta evdeydi en erkem 10 gibi uyandırdım o kadar düşünüyosın adam seni düşünmüyo konuşmam kendimi biliyorum ne kadar sürerse artık

Canım üzme kendini hep aynılar ben kocamın nasıl olduğunu lohusalığımda anladım sıfır anlayış sıfır empati. Az önce sizinki gibi bir diyalog bizde de geçti sen biraz bak bulaşıkları toplayayım dedim tamam dedi gittim geldim oğlumla biraz oynadım çok yoruldum diyo ben hep ilgileniyorum bi şey olmuyo

Ben sırf bu sebepten çalışma fikrimi 3 4 sene erteledim. Doğumdan önce 1buçuk 2 yaşına gelince tekrar iş bakarım özel okullara falan çalışırım diyordum ama gördümki doğumdan sonra emanet edemeyeceğim çocuğumu. Dediğin gibi iyi bakar ama pedagojik açıdan çok hatalı davranışları var ve her denileni uygulamaya kalkacak gibi o yüzden düşünmüyorum en az kreş anaokulu çağına gelene kadar

Benimki saydıklarının hiçbirini yapmıyorsadece bamya etmeme yardım eder bi de arada 10 dk oynar o kadar. Koronadan dolayı kadın da çağıramıyorum. Perişan oldum Bekarlık günlerimi mumla arıyorum valla

Valla bakalım nolucak inş sınır koyabilirim

Valla bakalım nolucak inş sınır koyabilirim
Ben bu konuda sınır koyabilmek için eşin de aynı fikirde olması gerektiğini düşünüyorum çünkü ben gelin olarak her şeyi söyleyemiyorum ama oğlu derse bi şey olmaz ama malesef genelde oğullar için senin de dediğin gibi anneleri melek ve her yaptıkları doğru

Benimki saydıklarının hiçbirini yapmıyorsadece bamya etmeme yardım eder bi de arada 10 dk oynar o kadar. Koronadan dolayı kadın da çağıramıyorum. Perişan oldum Bekarlık günlerimi mumla arıyorum valla
Benim ilk doğumda annesigil gelince banyo yapıyodum bunda ikinci çocuk olunca mecbur kaldı ama burnumdan getirdi bende keşke evlenmeseydim yani o derece bıktım yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…