- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 158
- 34
Dedim ya çocuğa göre değişiyorBenimkini al bigün veriyimde o düzen kalıyo mu görtüm gün kucakta 10 dk oyalanmıyo kendi kendine bi makarna yapacamya kırk kere al bırak yapıyorum sen düşün bezdim artık ama senin düzenin maşallah hiç bozma benimki kolikti kucağa alıştı çocuğada bişey diyemiyorumki gerçi oğlumda öyleydi ben yapamıyorum öyle bi çocuk onu anladım
Aynen bi bana denk gelmedi zatenDedim ya çocuğa göre değişiyor
Çok güzel otutturmuşsun cnm sen düzeninini walla hiç bozma bizimki okdr ilgiye alıştıki ztn tüm ev benle işgileniyomu diye kontrol ediyo resmen ana kucağına koyuyoruz konuşmayınca ağlamaya başlıyo dün bebeyatmaz sipariş ettim belki biraz oyalanır diye düşünüyorum senin salıncak dediğin nasıl bişeyGece çok geç uyudu o yüzden gündüz 3 saat falan uyudu canım. Uyanık olunca da yanımda salıncağına koyup arada ona şarkılar falan söyleyerek yapıyorum. Çok fazla kendi haline bırakıyorum ben.Oyun halısında. Salıncağında hep önünde ilgileneceği şeyler var. Ben gün içinde toplasan 2 3 saat zaman geçiriyorum onunla. Sabah uyandığında beşiğinde oyalanıyor. Mızmızlanıp beni çağırınca gidip beşikten çıkarmadan babası da evdeyse onu da çağırıp bi 5 10 dk oynaşıyorum. Sonra yatağın üstüne alıp emzirip bi 20 25 dk öyle oynaşıyoruz şarkı konuşma bazen alıp evi gezdiriyorum bazen zeka kartları gösteriyorum duruma göre değişiyor. Ama dedim ya genelde kendi haline bırakıyorum yanımda olsa bile. Ağlarsa çok mızmızlanırsa 5 dk ilgileniyorum tekrar kendi haline bırakıyorum. Çalışan bi annesi olacağı ve sabrım ve enerjim bunu gerektirdiği için kendi kendine vakit geçirmeye alışkın olması lazım diye düşünüyorum. Onunla birebir az zaman geçiriyorum ama kaliteli olmasına özen gösteriyorum o süreçte tek odağım o oluyor. Tabi bu anlattıklarım kızım ve benim mizacıma uygun olan süreçler. Her bebek ve her anne Farklı.
Senle ben madalya hakediyoruz arkadaşımbizim bebeler cins çamaşır yıkıyorum ben bi elimde kız öyle asıyorum kurutmalığa kollarımı hissetmiyorum
Bacaklardan iki tane vurdular bide rota vardı onu içirdiler cnm
Ay bide sağlık ocağı ilaçlamıyomuş arabanın bagajında yaptılar çocuğa aşıyı yatırıp yazıl ya yavrum eşofman giydirmiiştik altını indirdik bagajda hiç ağlamadı allahtan ilginç bi şekilde:)
Benim de bi elimde kız iş yaptığım oluyor ama sizin ikinizde durum daha Farklı Allah yardım etsin bitecek inşallahSenle ben madalya hakediyoruz arkadaşımbizim bebeler cins çamaşır yıkıyorum ben bi elimde kız öyle asıyorum kurutmalığa kollarımı hissetmiyorum
Bu ikisi bizim kullandıklarımız canım. Salıncak mama sandalyesi aynı zamanda. Genelde yer problemim olduğundan az ve kullanışlı şeyler almaya çalışıyorum.Oyun halısının üstteki kısmı çıkarıp salıncağın kenarlarına sıkıştırıyorum. Orda otururken onlarla oynuyorÇok güzel otutturmuşsun cnm sen düzeninini walla hiç bozma bizimki okdr ilgiye alıştıki ztn tüm ev benle işgileniyomu diye kontrol ediyo resmen ana kucağına koyuyoruz konuşmayınca ağlamaya başlıyo dün bebeyatmaz sipariş ettim belki biraz oyalanır diye düşünüyorum senin salıncak dediğin nasıl bişey
Ay tamda mama sandalyesi araştırmaları yapıyodum sallanma özelliği olması çok iyiymiş bakıym buna ben oyun halısı bizimde aynı bende piyano kısmını çıkardım arada bastırıyorum öle saol canımBu ikisi bizim kullandıklarımız canım. Salıncak mama sandalyesi aynı zamanda. Genelde yer problemim olduğundan az ve kullanışlı şeyler almaya çalışıyorum.Oyun halısının üstteki kısmı çıkarıp salıncağın kenarlarına sıkıştırıyorum. Orda otururken onlarla oynuyor
Kızım oyun halısında en fazla 10dk zaman geçiriyor. Hemen çıkmak istiyor. Alışması için ne yapabilirim acaba. En azından biraz tek başına zaman geçirirdiAy tamda mama sandalyesi araştırmaları yapıyodum sallanma özelliği olması çok iyiymiş bakıym buna ben oyun halısı bizimde aynı bende piyano kısmını çıkardım arada bastırıyorum öle saol canım
Bekliceksin canım başka yolu yok maalesefKızım oyun halısında en fazla 10dk zaman geçiriyor. Hemen çıkmak istiyor. Alışması için ne yapabilirim acaba. En azından biraz tek başına zaman geçirirdi
Benimki de 4 5 saat uyuyordu geceleri yine sık sık uyanmaya başladı 2 haftadır falan niye böyle oldu bilmiyorumAğlamayı öğrendi bide geceleri çok ağlıyo önceden uyanırdj ama ağlamazdı sizinkilerde durum ne
Sallamadan mı uyuyor ne güzel nasıl alıştırdınSelam kızlar giremiyorum girsem yazmaya vakit olmuyo döndüm evimde düzen oturtmaya çalışıyorum. Nekadar zor büyüyorlar benimki uysal hamdolsun ama emmemesi biberonu bile zor tutması çok zorluyor tüm günümü alıyor. Kucağa alıştırma sadece anne baba çevre tutumuyla alakalı Bursa’da annem Yahya yı okadar kucağa alıştırdı ki yatırmaya kalkınca iğne batırmış gibi ağlıyordu boncuk boncuk yaş döküyordu derdi mi var dedim başta meğer kucağa alışmış eve gelene kadar yasak koydum ağlasada gidip bakmayacaksınız dedim kendim ilgilendim eve gelince de eski düzenine oturttum hamdolsun şimdi kendi kendine bırakıyorum hep akşam babası geldiğinde kucağa alıp mutfağa gidiyoruz buda ona akşam uykusu rutini oldu akşam mutfak oyun ilgi odaya gelip biberon ve uyuma. Akşam az bir konuşturup kucağa alınca bile aynı avaz avaz ağlıyor uzatınca yerine. Bursa’da sallanmadam uyumuyo uykuya geçmesi 1 i buluyordu burada az oynatınca az yoruluyor ve sakin kaldığı için kendi kendine uykuya geçiyor çok şükür darısı sizin başınıza
Atak atak bi geçmediBenimki de 4 5 saat uyuyordu geceleri yine sık sık uyanmaya başladı 2 haftadır falan niye böyle oldu bilmiyorum
İlk başta koyduğunda oyuncakları ses çıkaran şeyleri sen tanıt yatırınca birlkte oynayın ertesi gün yine beraber koyup sonra kendi kendne bakmasına izin verebilirsin belki alışması açısından seninle bakması iyi olur cnmKızım oyun halısında en fazla 10dk zaman geçiriyor. Hemen çıkmak istiyor. Alışması için ne yapabilirim acaba. En azından biraz tek başına zaman geçirirdi
Şimdi güne başladık gece öle bi ağladıki herkes odaya geldi noluyo diye bide uyanmayı öğrendi artık ağlaması çocuk ağlaması gibi oldu ya normalde saat başı kalkar azcık mama içer uyurdu şimdi 2 saatte bir kalkıyo ama o iki saat içerisinde yatakta dönmeye çalışıyo uykulu bi halde gündüz yapmaz gece yapası tutuyoAğlamayı öğrendi bide geceleri çok ağlıyo önceden uyanırdj ama ağlamazdı sizinkilerde durum ne
Ay ne güzel maşallah diyelim biz çok mu uyarıyoruz acaba oyuncakları çok azalttım ama bizimli ayakta sallanmayıda reddetmeye başladı e beşiğine yatırıp pışpış yapıyorum ölede uyumuyo kucakta sallıyorum artık ztn hep kucakta kolik bebekti aynı yatırınca gözünden yaş geliyo bende anlamıyodum demek ondanmışSelam kızlar giremiyorum girsem yazmaya vakit olmuyo döndüm evimde düzen oturtmaya çalışıyorum. Nekadar zor büyüyorlar benimki uysal hamdolsun ama emmemesi biberonu bile zor tutması çok zorluyor tüm günümü alıyor. Kucağa alıştırma sadece anne baba çevre tutumuyla alakalı Bursa’da annem Yahya yı okadar kucağa alıştırdı ki yatırmaya kalkınca iğne batırmış gibi ağlıyordu boncuk boncuk yaş döküyordu derdi mi var dedim başta meğer kucağa alışmış eve gelene kadar yasak koydum ağlasada gidip bakmayacaksınız dedim kendim ilgilendim eve gelince de eski düzenine oturttum hamdolsun şimdi kendi kendine bırakıyorum hep akşam babası geldiğinde kucağa alıp mutfağa gidiyoruz buda ona akşam uykusu rutini oldu akşam mutfak oyun ilgi odaya gelip biberon ve uyuma. Akşam az bir konuşturup kucağa alınca bile aynı avaz avaz ağlıyor uzatınca yerine. Bursa’da sallanmadam uyumuyo uykuya geçmesi 1 i buluyordu burada az oynatınca az yoruluyor ve sakin kaldığı için kendi kendine uykuya geçiyor çok şükür darısı sizin başınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?