- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 158
- 34
Ben düzen falan kuramıyorumki az önce kahvaltı yaptık 15 20 dk oturdu bebeyatmazda şükürAy ne güzel maşallah diyelim biz çok mu uyarıyoruz acaba oyuncakları çok azalttım ama bizimli ayakta sallanmayıda reddetmeye başladı e beşiğine yatırıp pışpış yapıyorum ölede uyumuyo kucakta sallıyorum artık ztn hep kucakta kolik bebekti aynı yatırınca gözünden yaş geliyo bende anlamıyodum demek ondanmış
Maşallah ben o kadar bıktımki ağlamasına tahammül edemiyorum alıyırum yineSelam kızlar giremiyorum girsem yazmaya vakit olmuyo döndüm evimde düzen oturtmaya çalışıyorum. Nekadar zor büyüyorlar benimki uysal hamdolsun ama emmemesi biberonu bile zor tutması çok zorluyor tüm günümü alıyor. Kucağa alıştırma sadece anne baba çevre tutumuyla alakalı Bursa’da annem Yahya yı okadar kucağa alıştırdı ki yatırmaya kalkınca iğne batırmış gibi ağlıyordu boncuk boncuk yaş döküyordu derdi mi var dedim başta meğer kucağa alışmış eve gelene kadar yasak koydum ağlasada gidip bakmayacaksınız dedim kendim ilgilendim eve gelince de eski düzenine oturttum hamdolsun şimdi kendi kendine bırakıyorum hep akşam babası geldiğinde kucağa alıp mutfağa gidiyoruz buda ona akşam uykusu rutini oldu akşam mutfak oyun ilgi odaya gelip biberon ve uyuma. Akşam az bir konuşturup kucağa alınca bile aynı avaz avaz ağlıyor uzatınca yerine. Bursa’da sallanmadam uyumuyo uykuya geçmesi 1 i buluyordu burada az oynatınca az yoruluyor ve sakin kaldığı için kendi kendine uykuya geçiyor çok şükür darısı sizin başınıza
gündüz sallanmadan uyuyor ama akşam çok yorulduğu için kendi kendine dalamıyor kurutma makinesini açıyorum emziğini veriyorum odadan çıkıyorum emziği düşerse ağlıyor gidip üzgünse yüzüne bakıyorum gülmeden okşıyorum sakinleşince geri çıkıyorum bu şekilde odada tek uyuyor uyuduktan sonra uyanıkken emmediği için gidip emzirip beşiğine bırakıyorum beşikte sıkılıyor etrafı göremeyince yatağımızda durmayı seviyor cnmSallamadan mı uyuyor ne güzel nasıl alıştırdın
kötü mü ediyorum bilmiyorum ama oğlum kıskanmasın hemde küçük çok ilgiye alışmasın diye birebir çok ilgilenmiyorum odada günün yarısından fazla tek kalıyor Bursa’da çok ilgilendiler sevdiler ne gündüz uyuyordu ne gece dalabiliyordu bırakınca avaz avaz ağlıyordu 7 saat uykuyla 24 saat duruyordu kafayı yiyecektim hamdolsun şimdi gündüz birer saat uyuyor 2 kere akşamda en geç 10 buçuk uykuya dalıyor yoğun bakımda ki beslenme saatlerine alışmış o saatlerdede kalkıp emiyor 12,1 gibi 4 ve 6 da mutlaka kalkıyor gazı varsa daha sık tabiAy ne güzel maşallah diyelim biz çok mu uyarıyoruz acaba oyuncakları çok azalttım ama bizimli ayakta sallanmayıda reddetmeye başladı e beşiğine yatırıp pışpış yapıyorum ölede uyumuyo kucakta sallıyorum artık ztn hep kucakta kolik bebekti aynı yatırınca gözünden yaş geliyo bende anlamıyodum demek ondanmış
nasıl daha rahat hissediyorsan canım benim Büyük aşırı kıskanıyor ev iş bana bakıyor yanıma alırsam kanguruyla iş yapmakta zorundayım büyük çok zarar vermeye kalkıyor mecburen bu düzeni kurduk odada tek büyük benim yanımda inş bozulmaz böyle devam eder bir müddetMaşallah ben o kadar bıktımki ağlamasına tahammül edemiyorum alıyırum yine
Sadece anne sütümü alıyor canım atopik dermatite benziyor doktorunda yapacağı birşey yokki canım yine krem verip kuruyemiş süt ürünü azalt diyecek telefonla görüşme imkanın varsa telefonla görüş bizdede başlamıştı mama verince ama sulu hale gelmemişti sertti bebanthol sensiderm sürdüm kaşıntısı için çok iyi geldiEki Görüntüle 2617249 kızlar kızımin yüzü çok kötü oldu 1 ay once doktor hipokort hametan vermişti geçti gibi olmuştu şimdi iyice arttı sürekli kasıyor sarı sular çıkıyor yüzünden yavrum çok huzursuz bu dünkü hali bugün daha kötü oldu doktorada gitsemmi napsam bilemedim resmini attim cildi hassas nemlendir kortizonli kreme 1 hafta ara ver kullan tekrar dedivarmı başına gelen
Mustelanın stelatopia şampuanını al losyonuyla da nemlendir banyodan sonra hipokortu da 4 gün sür gece yatarken eline de eldiven tak ki kaşımasın zaten uyurken anlamaz . Benim oğlanda da vardı hala ara ara çıkıyor gece 1 kere hipokort sürünce geçiyor . Coresatin pembe kremi de iyi gelebilirdi ama baya varmış seninkinde artık o işe yaramaz geçmiş olsun kuzuyaEki Görüntüle 2617249 kızlar kızımin yüzü çok kötü oldu 1 ay once doktor hipokort hametan vermişti geçti gibi olmuştu şimdi iyice arttı sürekli kasıyor sarı sular çıkıyor yüzünden yavrum çok huzursuz bu dünkü hali bugün daha kötü oldu doktorada gitsemmi napsam bilemedim resmini attim cildi hassas nemlendir kortizonli kreme 1 hafta ara ver kullan tekrar dedivarmı başına gelen
Sadece anne sütümü alıyor canım atopik dermatite benziyor doktorunda yapacağı birşey yokki canım yine krem verip kuruyemiş süt ürünü azalt diyecek telefonla görüşme imkanın varsa telefonla görüş bizdede başlamıştı mama verince ama sulu hale gelmemişti sertti bebanthol sensiderm sürdüm kaşıntısı için çok iyi geldi
Evet anne sütü alıyor sadece bizimde doğduğundan beri var ama hiç bukadar olmamıştı eldiven takma dedi doktor gece uyurkende kasıyor çünkü eldivenle kaşırsa daha çok tahriş eder demişti kuzum çok huzursuz eli sürekli yuzunde oyalamaya çalışyorum dikkatini dagitmaya çalıyorum bian kafamı cevirmem yetiyor hemen kaşımaya başlıyorMustelanın stelatopia şampuanını al losyonuyla da nemlendir banyodan sonra hipokortu da 4 gün sür gece yatarken eline de eldiven tak ki kaşımasın zaten uyurken anlamaz . Benim oğlanda da vardı hala ara ara çıkıyor gece 1 kere hipokort sürünce geçiyor . Coresatin pembe kremi de iyi gelebilirdi ama baya varmış seninkinde artık o işe yaramaz geçmiş olsun kuzuya
Ahh canım benim kirpiklerine bak maşallah kuzuma nazar değmiş annesi kıyamam içim gitti cnm bildiğimden diil ama bi iki gün mama verip yediklerine dikkat et istersen bepantol hassas ciltler için onarıcı krem ve sudokremmi sürsen pişik ve pütürlü yere sürüyorum ben iyi geliyo bide banyodaki kullandığın şampuanıda bi süre sürme olmazsa belki yüzüne gelip arttırıyodurEki Görüntüle 2617249 kızlar kızımin yüzü çok kötü oldu 1 ay once doktor hipokort hametan vermişti geçti gibi olmuştu şimdi iyice arttı sürekli kasıyor sarı sular çıkıyor yüzünden yavrum çok huzursuz bu dünkü hali bugün daha kötü oldu doktorada gitsemmi napsam bilemedim resmini attim cildi hassas nemlendir kortizonli kreme 1 hafta ara ver kullan tekrar dedivarmı başına gelen
Bide aklıma şimdi geldi çok öpülüp ıslak kalıncada hassaslaşıyo ciltleri kıyamam çok hassaslar yaEki Görüntüle 2617249 kızlar kızımin yüzü çok kötü oldu 1 ay once doktor hipokort hametan vermişti geçti gibi olmuştu şimdi iyice arttı sürekli kasıyor sarı sular çıkıyor yüzünden yavrum çok huzursuz bu dünkü hali bugün daha kötü oldu doktorada gitsemmi napsam bilemedim resmini attim cildi hassas nemlendir kortizonli kreme 1 hafta ara ver kullan tekrar dedivarmı başına gelen
Ben geçen hafta rutin oluşturcam demiştim ne olduysa ondan sonra oldu rutin falan kalmadıBen düzen falan kuramıyorumki az önce kahvaltı yaptık 15 20 dk oturdu bebeyatmazda şükürama yanında ben ve oğlum vardı tek kalmıyo gece dediğin gibi insanın aklı çıkıyo noluyo diye
Mustela kullanmayınca benimki de böyle oluyor, hatta dizleri kullanmama rağmen böyleydi ama sarı sıvı yok tabii. Kortizıllu kremin 3. Günündeyim baya azaldı.Eki Görüntüle 2617249 kızlar kızımin yüzü çok kötü oldu 1 ay once doktor hipokort hametan vermişti geçti gibi olmuştu şimdi iyice arttı sürekli kasıyor sarı sular çıkıyor yüzünden yavrum çok huzursuz bu dünkü hali bugün daha kötü oldu doktorada gitsemmi napsam bilemedim resmini attim cildi hassas nemlendir kortizonli kreme 1 hafta ara ver kullan tekrar dedivarmı başına gelen
Ya keçi sütü ek gıda da yoğurt ondan yapın diyolar hiç alerjik diilmiş üzülme cnm bizimki emmedi hiç 2 aylıktan beri mama alıyo sağlıklı olsunlarda yapcak bişey yok vitamine başladı bizim doktor anne sütü almadığı içinMemeyi uykuluyken veriyorum uyanıkken bbiberonla sağarak veriyorum bazen süt yetmiyor mama verdim çocuk gece çıldırdı resmen ve kakası baya kanlıydı kabızlıkta cabası Aydın Salih’in kıtabında keçi sütü 2 su bir süt oranında verilebiliyor yazıyordu doktora sordum olabilir dedi bende verdim yüzünde egzama da azaldı daha rahat gazı az oldu gümde bir defa sütüm yetmediğinde bu şekilde takviye yapıyorum gönül isterdi 6 ay sadece anne sütü alsın ama nasip
Ben geçen hafta rutin oluşturcam demiştim ne olduysa ondan sonra oldu rutin falan kalmadıbugün arkadaşımla facetime yaptık gözlerinin altına noldu simsiyah dedi hala kafam çalkalanıyo bebeyatmaz bende sipariş ettim gözüm yollarda inşallah oturur yaa gece bide nolduysa kendini döndürmeye çalışıyo çorapları çıkarıyo heryeri yumrukluyo şaka gibi ya yat kalk yat kalk ambale oldum
Geçen hafta kullandım 3 gündür kullanmıyorum 1 hafta geçince tekrar başlıycam kortizonlu kreme. sebamed sampuan önerdi doktor normalde dalin kullanıyorum sebamed mı daha iyi yoksa mustela mı hangisini alayımMustela kullanmayınca benimki de böyle oluyor, hatta dizleri kullanmama rağmen böyleydi ama sarı sıvı yok tabii. Kortizıllu kremin 3. Günündeyim baya azaldı.
Tavsiyem mustela stelopia şampuan ve balsamı al. Zaten büyük boy 6 aydan fazla gidiyor. Aklına geldikçe balsamdan sür. Ne kadar nemlendiriraen o kadar iyi. Zaten kortizollu krem de kullanıyırmuşşun. Ne kadardır kullanıyırsun kremş?
Herkes nazar diyor kimi doğduğunda regl giren biri uzerine gelmiş diyor ne yapacağımı şaşırdınAhh canım benim kirpiklerine bak maşallah kuzuma nazar değmiş annesi kıyamam içim gitti cnm bildiğimden diil ama bi iki gün mama verip yediklerine dikkat et istersen bepantol hassas ciltler için onarıcı krem ve sudokremmi sürsen pişik ve pütürlü yere sürüyorum ben iyi geliyo bide banyodaki kullandığın şampuanıda bi süre sürme olmazsa belki yüzüne gelip arttırıyodur
Kremle düzelmedi mi? Yoksa düzelip tekrar mı çıktı? Sebamed hiç kullanmadım. 2 bebemde de mustela kullandım. Büyüğün doktoru 4 tane şampuan krem yazmıştı biri mustela idi, sebamed yoktu içinde. Diğer 3 markayı hatırlamıyorum.Geçen hafta kullandım 3 gündür kullanmıyorum 1 hafta geçince tekrar başlıycam kortizonlu kreme. sebamed sampuan önerdi doktor normalde dalin kullanıyorum sebamed mı daha iyi yoksa mustela mı hangisini alayım
İnstagramda atopiokulu diye bir sayfa var. Oranın yırumlarında kimi mustelayı kimi dr biodermayı önermiş. Bir bak istersen belki yardımcı olurHerkes nazar diyor kimi doğduğunda regl giren biri uzerine gelmiş diyor ne yapacağımı şaşırdınBuaralar meme reddi yaşıyoruz ara ara hiç mama vermedim verirsem beni bırakır diye düşünüyorum oyuzden vermek istemiyorum şampuanimizi degistircez bakalim
Kremle düzelmişti neredeyse yok denecek kadar gitmisti ilk kullanmamda sonra bıraktım tekrarladi tekrar kullanmaya başladığım zaman duzelmediKremle düzelmedi mi? Yoksa düzelip tekrar mı çıktı? Sebamed hiç kullanmadım. 2 bebemde de mustela kullandım. Büyüğün doktoru 4 tane şampuan krem yazmıştı biri mustela idi, sebamed yoktu içinde. Diğer 3 markayı hatırlamıyorum.
Bunun yanı sıra yünlü giysiler, battaniye veya peluş oyuncaklar da artırabilir. Yada giysileri için kullandığınız deterjan.Herkes nazar diyor kimi doğduğunda regl giren biri uzerine gelmiş diyor ne yapacağımı şaşırdınBuaralar meme reddi yaşıyoruz ara ara hiç mama vermedim verirsem beni bırakır diye düşünüyorum oyuzden vermek istemiyorum şampuanimizi degistircez bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?