Bizimki bebeyatmazı da sevmedi bu arada koyuyorum 2 sn sonra ağlıyo kucakta bile pozisyon seçiyo yüzü dışarı dönük olcak hey allahım ah kızımm ahhh
Bide kızlar artık gece uykusuzluğu beni bitirdi araştırırken gördüm hipp ek gıda elma yulaflı maması var 4. Aydan itibaren miş bizde 4buçuk aylık olduk iyi geceler mamasıymış uyumaya yardımcıymış ama gereksiz kilo mu alır ztn kilosu fazla ama bi yandan uyursa gece mama daha az mama içer sonuçta bilemedim sipariş verdim ama yedirimiyim bilmiyorum
Ben buharlı bi aparat sipariş ettim 30 tlydi walla philipsin o makinası şu an çok pahalı geldi onu denicem inşallah iş görür gelsin havuç haşlayıp eline vericem yavaş yavaş
Bide kızlar artık gece uykusuzluğu beni bitirdi araştırırken gördüm hipp ek gıda elma yulaflı maması var 4. Aydan itibaren miş bizde 4buçuk aylık olduk iyi geceler mamasıymış uyumaya yardımcıymış ama gereksiz kilo mu alır ztn kilosu fazla ama bi yandan uyursa gece mama daha az mama içer sonuçta bilemedim sipariş verdim ama yedirimiyim bilmiyorum
Ben buharlı bi aparat sipariş ettim 30 tlydi walla philipsin o makinası şu an çok pahalı geldi onu denicem inşallah iş görür gelsin havuç haşlayıp eline vericem yavaş yavaş
evet birçoğunuz bunu bekliyordu benden biliyorum
Hem yaşım itibariyle hem de rahata erişirsem kendimi biliyorum vazgeçerim. yapmayacaktım hiç şimdi yaptım madem kızımı yalnız bırakmak istemiyorum. Tabi bu benim düşüncem. Kızımda ilk denemede oldu.Bi daha Allah nasip eder mi bilemem onu görürcez.Şimdi sizden fikir istiyorum. Deneyimli annelerden de gelirse sevinirim tabi.