2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Merhaba Amin cümlemizin evladını ınsallah... Hemde nasıl araştırıyorum youtube ta nöbet videolarını acıyorum ama yüreğim agzimda hemde Allahım sen koru diyerekbu gece de bi takip edip videoya almaya çalışicam bakalım inşallah dediğiniz gibi kas sistemiyle alakalı geçici bi durumdur

Prospektüsünde dozlar arası en az 4 hafta diyor. Ama genel kullanımı 8 hafta sanırım. Hep öyle uygulanıyor çünkü. Bşr bir şey daha öğrenmiş olduk)
Evet canım eczacı da bana arada 4 hafta olmalı dedi. Ama öğle arası bitsin doktoru arayıp sorucam

Merak etmeyin öyledir hepsi farklı şekilde alışıyo bu dünyaya düşünsenize daha ne kdrdır burdalar biz hemen alışsınlar bizim gibi tepki versinler istiyoruz burda biz annelere çok iş düşüyo titremelerini takip edin bütün belirtiler uyuyosa şüphelenmeye başlayın yoksa doktor aa bi bakmak lazım oladabilir falan diyolar daha da stres olunuyo eğer gelin derse gidin gösterin sizinde içiniz rahat eder kendinizi yok yere üzmeyin bide internette yazanlarda evham yaptırıyo bazen herşey yolundadır üzülmeyin

Öyle yapicam ınsallah teşekkür ederim ilginiz için yavrunuzla sağlıklı günler insallah

Kızlar doktorumuza sordum. Aradan en az 28 gün geçmesi gerekiyormuş 1. Ve 2. Doz rota virüsü aşıları için. Yani 1 ay arayla oluyormuş.
Özel menenjit aşısını sordum yaptıralım mı diye.
Sağlık ocağının aşı takviminde yaygın 2 menenjit mikrobu için aşı yapılıyor. Özel olanı bağışıklığı zayıf risk grubundaki çocuklara öneriyoruz. Sağlıklı görünen her çocuğa önermiyoruz. Fazlaca reklamı yapılıyor sadece dedi. Menenjit konusunda kararsızdım yeni bir aşı olduğu için şimdi tamamen vazgeçtim.

Ya ben yanlış biliyorum ya doktorun. Aşı takviminde menenjit yok. Menejitin 2 aşısı var ikisi de özel.

Bu mesajını görmemiştim yeni bir şey daha öğrendim

Kızlar sizce balık sezonu bitti mi? Şu andan sonra balık yenmez mi? Haftada bir alıyordum ama artık kararsızım. Bugün alsam mı almasam mı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…