2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Bana da özellikle önerdi mutlaka yaptırın Diye İki çeşidi var biri acwy biri de b mikrobuna karşı ikisini de söylediği aylarda yaptıracağım

Bizde yaptrmadık ama bu gidişle ben tüm aşıları yaptrcam korkuyorum artık
Ben bunu yaptırmıcam canım. İnş sıkıntısını görmem. Aşı da çocuğa verilen zayıflatılmış mikrop ve çok yoğun bir aşı takvimi var. Yeterince yorduğunu düşünüyorum bebeği bu mecburi takvimin zaten.Yaygın görüleni varmış sağlık ocağında vurulan aşıda. İnş nadir görülene rastlamayız. O da artık nasip

İnşallah cnm ya aşı konusu ztn karmaşa yaptırmam diyodum bende ama böle olunca korktum artık sağlık diliyorum allahtan sadece

Kızlar ya size bişey sorucam ben şimdi kızımın kendi kendime ölçümlerini yaptım
Kilosu 9 kg
Boy 68 cm
Baş çevresi 42
Tam 4 ay 19 günlük her değeri fazla çıktı doktorumuz kilosu fazla ama normal içiyo sık sık diil 3 saatte bir beslemeye çalış fln demişti ama diğer değerleri bilmiyodu tabi bu durumda ne oluyo herşey ileri olunca korkmalımıyım stres oldum aşırı

Bebeğinde bir sıkıntı yoksa normaldir canım bence endişelenme doktorunla görüşebiliyorsan ona danış istersen yine de için rahat etsin

Benim de ilk bebeğim canım o yüzden ne desem bilemedim. Deneyimli annelerimiz daha iyi bilebilir Doktoruna da danış istersen

Bebeğinde bir sıkıntı yoksa normaldir canım bence endişelenme doktorunla görüşebiliyorsan ona danış istersen yine de için rahat etsin
Yani normal gibi ama çok fazla acıkıyo 2 saati zor buluyoruz oyalıyarak
Benim de ilk bebeğim canım o yüzden ne desem bilemedim. Deneyimli annelerimiz daha iyi bilebilir Doktoruna da danış istersen
Evet cnm ztn 10 gün sonra 5 ay olcak nerdeyse kontrole götürmekte istiyorum ama olmazsa telefonda sorucam ztn bende bilen anneler varsa diye sorym dedim

Ya benim bu kız ne zaman normale döner ki uyuttum ne güzel kakasını yapamadı bugün daralttı onu geri uyandı şuan gözleri hiç uyumamış gibi uyanık kaçta uyur bilmiyorum düzen falan kalmıyo ki bigünleri bigünlerini tutmuyo denizbenimadim eminmisin ikinciye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…