- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
Nasip bakalım. Bazı konularda kaderciyim sanırım. Elinden geleni yap iyi ve doğru düşün gerisi Allah Kerimİşte ben 9 ay kustum çok berbattı ama oğlum büyüktü işten gelince anlatıyodum hastanede yattığım oluyodu anlıyodu senin o açıdan biraz zor olabilir
Hadi inş o zaman hayırlısıNasip bakalım. Bazı konularda kaderciyim sanırım. Elinden geleni yap iyi ve doğru düşün gerisi Allah Kerim
araba konusu çoğu çocukta sıkıntı ya. Bizimki kırmızı ışıkta ağlıyor araba hiç durmamalı.2 gün önce doktora giderken arabada 10 dkkalık yol stresten nasıl terledim artık bağırıyo resmen ya uzun yola nası çıkarız bilmyiorum şimdi uyudu varya bir kişi ayağında sallarken biri oyuncaklarla oyun yapıyo dikkati dağılıyo öle uyuyo anca delilik ya
Aklımıza bir soru takılınca eşim artık hemen diyor onlara sor istersen. İyi ki varsınız kızlaaarrKızlar inşallah bu grup uzun bir süre dağılmaz mesela kan damlasının bebeklerin dişlerine iyi gelmedipini siyahlaştırdığını nurdan öğrendim bence çok faydalı bilgileri paylaşıyoruz birbirimizle ve şu sıralar doktora da gidemiyoruz en azından aramızda konuşabiliyoruz elbette bir fikri olan çıkıyor ne güzel
Ben de sidefer aldım. Kilo başına bir damla diyor. Bir damla 1 ml mi?Hayır canım hiç yapmadı sidefer kullanıyoruz
Genelde 20 damla 1 ml eder. 1 damla yani yaklaşık 0.05 ml diraraba konusu çoğu çocukta sıkıntı ya. Bizimki kırmızı ışıkta ağlıyor araba hiç durmamalı.
Aklımıza bir soru takılınca eşim artık hemen diyor onlara sor istersen. İyi ki varsınız kızlaaarr
Ben de sidefer aldım. Kilo başına bir damla diyor. Bir damla 1 ml mi?
1ml bile kaşığı dolduruyor öyle baya içirmiş olacam. O kısımı anlamadım sen nasıl kullanıyorsun?
Kutusunda 10 damla( 1ml) yazıyor. Netten baktım 1 damla kaç ml diye. 1ml yazıyordu sankiGenelde 20 damla 1 ml eder. 1 damla yani yaklaşık 0.05 ml dir
Ben Leslie ile 3 sene önce 2 ayda 12 kilo vermiştim. İnanılmaz güzel bi şey. Ben bi başlayıp bi bırakıyorum. İlk defa bu kadar zorlanıyorum. Kızım uyuyunca başlayın diyorum. O uyuyunca da kendimle vakit geçireyim diyorum kalıyorEvde egzersizlere başladım sabah kızım 7 gibi uyanıp 9 gibi uyuyor. Baktım sabah aktivite yetmiyor bize karşısında hareket etmeye başladımLeslie videolarını açıp yapıyorum her gün o da beni izliyor. Bir hafta oldu yapalı alt karnımda fark gördüm diğer bölgeler henüz aynı. Evde yapacak aktivite bulamayınca deneyin derim size yararlı hem onlara
Damlalıktan damlaliga degisir o yüzden genelde dedim kutusu üzerinde 10 damla yazıyorsa öyledir ama kesinlikle 1 damla 1 ml değilKutusunda 10 damla( 1ml) yazıyor. Netten baktım 1 damla kaç ml diye. 1ml yazıyordu sanki
Paketin içinden damlalık çıktı onunla yapıyorum . Küçük mama kaşığının yarısı bile dolmuyor 7 damladaaraba konusu çoğu çocukta sıkıntı ya. Bizimki kırmızı ışıkta ağlıyor araba hiç durmamalı.
Aklımıza bir soru takılınca eşim artık hemen diyor onlara sor istersen. İyi ki varsınız kızlaaarr
Ben de sidefer aldım. Kilo başına bir damla diyor. Bir damla 1 ml mi?
1ml bile kaşığı dolduruyor öyle baya içirmiş olacam. O kısımı anlamadım sen nasıl kullanıyorsun?
Çok çabuk acıkıyor insan. Emzirirken oruç tutmak o yüzden imkansızlaşıyor benim için. Ama şunu fark ettim. Öğünlerimde karbonhidrata yöneldikçe acıkma sürem daha da kısalıyor. Mesela kahvaltıda yumurta tam buğday ekmek falan yesen, ara öğünler yapsan meyve, kuruyemiş, süt gibi yiyecekler tüketsen, öğle akşam yemeklerini de protein ağırlıklı yesen bu kadarda dayanılmaz hale gelmiyor emzirmek. Gece beni daha çok zorluyor mesela mutfak masamın üstünde tahin helvası var hep, bir iki kaşık ağzıma atıyorum her emzirme sonrası iki bardak su içip uyuyorum öyle baş edebiliyorum.Kızlar ben her emzirme sonrası acıkıyorum yasizde de oluyor mu? Resmen midem kazınıyor
Emzirmeden sonra acıkılır genelde evet, şimdi oruçta Allah kolaylık verdi, hem mama da verdiğimden idare ediyorum orucu şükürKızlar ben her emzirme sonrası acıkıyorum yasizde de oluyor mu? Resmen midem kazınıyor
Herşey nasip kısmet ama biz istedik diye Allah nasip etti ben oğluma kötülük etmişim abartmıyorum ona eziyet ettim bir kardeşi olsun isteyerek o bilerek vurmuyor bebeğin üstüne bilerek atlamıyor bilerek kafa atmıyor gözünü parmak sokmak istemiyor ama yapıyor sonunda ya babası bağırıyor yada ben vuruyorum çünkü çekmekle bağırmakla vazgeçiremiyorum kandırmakla bazen bazen işe yarıyor en sonunda vurmak zorunda kalıyorum yapıcak olan arkadaşlara duyuruyorum ya hemen ya 4 yıl boyunca hiç büyük olanlar bile zorlanıyorlar ama bari en ilgiye duyduğu zamanda olmasınO bulantılı hamilelikle ikinci mi düşünüyosun sen
Ben de sürekli açım ve sürekli bi şeyler yememe rağmen fazla kilo kaybettim şu an hamilelik öncesinden de zayıfım böyle de hiç iyi değilKızlar ben her emzirme sonrası acıkıyorum yasizde de oluyor mu? Resmen midem kazınıyor
4 gün sonra 4 aylık olucaz Benim bebe bardaktan lıkır lıkır su içiyorCnm onları gördüm ama hiç almayı düşünmemiştim bi deniym bakalım tam içmeyi beceremiyo suyu aslında boğazına kaçıyo
Ben de sürekli açım ve sürekli bi şeyler yememe rağmen fazla kilo kaybettim şu an hamilelik öncesinden de zayıfım böyle de hiç iyi değil
Kıyamam seni çok iyi anlıyorum kız ama vurma nolur daha minicik benim eşek kdar oğlum yere kendini atıyoda bacağım çok acıdı diye naz yapıyo seninki oyuncak gibi görüyodur komşun falan yok mu yardım edebilecek büyük için değilde en azından küçükle ilgilenirken sen büyükle ilgilensen gerçi ondada hepsi seni ister bana annem gelirken oğlan beni istiyodu kızda emmek istiyodu sürekli deliriyodum genelde annem ev işlerine bakıyodu bazen miniği alıyodu ben ikisiyle uğraşıyodum zor gerçekten ya biraz büyüseler nasıl olur acaba halimiz dahamı zorlaşırHerşey nasip kısmet ama biz istedik diye Allah nasip etti ben oğluma kötülük etmişim abartmıyorum ona eziyet ettim bir kardeşi olsun isteyerek o bilerek vurmuyor bebeğin üstüne bilerek atlamıyor bilerek kafa atmıyor gözünü parmak sokmak istemiyor ama yapıyor sonunda ya babası bağırıyor yada ben vuruyorum çünkü çekmekle bağırmakla vazgeçiremiyorum kandırmakla bazen bazen işe yarıyor en sonunda vurmak zorunda kalıyorum yapıcak olan arkadaşlara duyuruyorum ya hemen ya 4 yıl boyunca hiç büyük olanlar bile zorlanıyorlar ama bari en ilgiye duyduğu zamanda olmasındenizbenimadim şuan mutfağıma çöp akmış büyük oğlum yere küsmüş büyük banyo rezalet çocuk odası oyuncak çamaşır dolu zar zor bir dolma bir çorba yaptım sabah duşa girip çıkana kadar oğlum kardeşine zarar vermek istiyordu babası zor durduruyordu bu kolay hali Allah göstermesin birde hastalık zamanı okadar felaket oluyor ki insan tuvalete gidemiyor balkondan toplanan çamaşır iki posta asılacak var bebeğin kıyafeti kalmadı temiz yıkayacak fırsat yok tekseniz yapmayın sonra o stresle çocuk büyütmek büyütmek olmuyor İnanın çocuklara yazık oluyor hem eş hem çocuklar herzaman değil tabiki ama çoğunluk gergin telaşlı halimizi görüyor yardım edecek varsa Harika birşey iki çocuk bir arada büyürler ara vermediğiniz için deformasyon az olur tekrar toparlanıp tekrar hamile kalmak da kötü birşey Emekler boşa gidiyor tadını çıkaramadan insan tekrar kilo alıyor bunları sizi etkilemek için değil tecrübe eden birinin tecrübelerini paylaşıp aklınızdaki fikrin daha da netleşmesi için paylaşıyorum ben mutsuz değilim ama stresli ve gerginim oğluma böyle günler geçirdiğim için sadece üzgünüm keşke yakınımda el atacak yardım edecek biri olsaydı bende yavrularıma daha verimli olsaydım
Ama sen çok kötüsünBen de sürekli açım ve sürekli bi şeyler yememe rağmen fazla kilo kaybettim şu an hamilelik öncesinden de zayıfım böyle de hiç iyi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?