2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
İşte ben 9 ay kustum çok berbattı ama oğlum büyüktü işten gelince anlatıyodum hastanede yattığım oluyodu anlıyodu senin o açıdan biraz zor olabilir
Nasip bakalım. Bazı konularda kaderciyim sanırım. Elinden geleni yap iyi ve doğru düşün gerisi Allah Kerim

Nasip bakalım. Bazı konularda kaderciyim sanırım. Elinden geleni yap iyi ve doğru düşün gerisi Allah Kerim
Hadi inş o zaman hayırlısıhep diyorumya oğlum çok zor bi bebekti benimle doğum yapanlar hemen hepsi ardından yaptılar asla yapmam diyodum işyerinde arkadaşlar hazır annen kv varken yap arkadaşta olur dedi bi gaza geldim düşündükten 5 6 ay sonra Allah nasip etti ama yine dahada zor bi bebek insan kaderinden kaçamıyo pişmanmıyım değilim ama biraz yaş farkı olmalıymış oğlum el bebek gül bebek büyüdü anneanne babanne dayılar hepimiz o konuşurken gözünün içine bakar o derece üstüne titrerdik şimdi onu ikinci plana atmış gibi olduk bu minik hiç durmuyo çünkü kreşteki öğretmeni bile ya siz keremle zorlancaktınız iyi cesaret bu yaşananlar bekleniyodu zaten dedi düşünün yani taaa öğretmen bile olayı farketti ama yapacak bişey yok kendime güvenseydim sağlık açısındanda erken düşünebilirdim bide çok takıntılıyım ta 6 sene önce organik dişlik almıştım 100 liraya hiçte kullanmadı şimdi saldık gidiyo o kadar takmıyorum

araba konusu çoğu çocukta sıkıntı ya. Bizimki kırmızı ışıkta ağlıyor araba hiç durmamalı.

Aklımıza bir soru takılınca eşim artık hemen diyor onlara sor istersen. İyi ki varsınız kızlaaarr

Hayır canım hiç yapmadı sidefer kullanıyoruz
Ben de sidefer aldım. Kilo başına bir damla diyor. Bir damla 1 ml mi?
1ml bile kaşığı dolduruyor öyle baya içirmiş olacam. O kısımı anlamadım sen nasıl kullanıyorsun?

Genelde 20 damla 1 ml eder. 1 damla yani yaklaşık 0.05 ml dir

Evde egzersizlere başladım sabah kızım 7 gibi uyanıp 9 gibi uyuyor. Baktım sabah aktivite yetmiyor bize karşısında hareket etmeye başladım Leslie videolarını açıp yapıyorum her gün o da beni izliyor. Bir hafta oldu yapalı alt karnımda fark gördüm diğer bölgeler henüz aynı. Evde yapacak aktivite bulamayınca deneyin derim size yararlı hem onlara

Kızlar burda konuşulunca baktım internetten kan damlasının dişte leke yapmasına Googleda kk'ndeki eski gönderiler de çıktı. Bi bayan mamayla karıştırıp vermiş iki çocuğuna da öyle olunca dişte leke olmamış. Gerçi emzirenler için nasıl olur bilemiyorum sonuçta sütle verilmemesi gerekiyor. Size de yazayım dedim

Ben Leslie ile 3 sene önce 2 ayda 12 kilo vermiştim. İnanılmaz güzel bi şey. Ben bi başlayıp bi bırakıyorum. İlk defa bu kadar zorlanıyorum. Kızım uyuyunca başlayın diyorum. O uyuyunca da kendimle vakit geçireyim diyorum kalıyor ama o izlerken yapmak mantıklı bi deneyim

Paketin içinden damlalık çıktı onunla yapıyorum . Küçük mama kaşığının yarısı bile dolmuyor 7 damlada

Kızlar ben her emzirme sonrası acıkıyorum ya sizde de oluyor mu? Resmen midem kazınıyor
Çok çabuk acıkıyor insan. Emzirirken oruç tutmak o yüzden imkansızlaşıyor benim için. Ama şunu fark ettim. Öğünlerimde karbonhidrata yöneldikçe acıkma sürem daha da kısalıyor. Mesela kahvaltıda yumurta tam buğday ekmek falan yesen, ara öğünler yapsan meyve, kuruyemiş, süt gibi yiyecekler tüketsen, öğle akşam yemeklerini de protein ağırlıklı yesen bu kadarda dayanılmaz hale gelmiyor emzirmek. Gece beni daha çok zorluyor mesela mutfak masamın üstünde tahin helvası var hep, bir iki kaşık ağzıma atıyorum her emzirme sonrası iki bardak su içip uyuyorum öyle baş edebiliyorum.

O bulantılı hamilelikle ikinci mi düşünüyosun sen
Herşey nasip kısmet ama biz istedik diye Allah nasip etti ben oğluma kötülük etmişim abartmıyorum ona eziyet ettim bir kardeşi olsun isteyerek o bilerek vurmuyor bebeğin üstüne bilerek atlamıyor bilerek kafa atmıyor gözünü parmak sokmak istemiyor ama yapıyor sonunda ya babası bağırıyor yada ben vuruyorum çünkü çekmekle bağırmakla vazgeçiremiyorum kandırmakla bazen bazen işe yarıyor en sonunda vurmak zorunda kalıyorum yapıcak olan arkadaşlara duyuruyorum ya hemen ya 4 yıl boyunca hiç büyük olanlar bile zorlanıyorlar ama bari en ilgiye duyduğu zamanda olmasın denizbenimadim şuan mutfağıma çöp akmış büyük oğlum yere küsmüş büyük banyo rezalet çocuk odası oyuncak çamaşır dolu zar zor bir dolma bir çorba yaptım sabah duşa girip çıkana kadar oğlum kardeşine zarar vermek istiyordu babası zor durduruyordu bu kolay hali Allah göstermesin birde hastalık zamanı okadar felaket oluyor ki insan tuvalete gidemiyor balkondan toplanan çamaşır iki posta asılacak var bebeğin kıyafeti kalmadı temiz yıkayacak fırsat yok tekseniz yapmayın sonra o stresle çocuk büyütmek büyütmek olmuyor İnanın çocuklara yazık oluyor hem eş hem çocuklar herzaman değil tabiki ama çoğunluk gergin telaşlı halimizi görüyor yardım edecek varsa Harika birşey iki çocuk bir arada büyürler ara vermediğiniz için deformasyon az olur tekrar toparlanıp tekrar hamile kalmak da kötü birşey Emekler boşa gidiyor tadını çıkaramadan insan tekrar kilo alıyor bunları sizi etkilemek için değil tecrübe eden birinin tecrübelerini paylaşıp aklınızdaki fikrin daha da netleşmesi için paylaşıyorum ben mutsuz değilim ama stresli ve gerginim oğluma böyle günler geçirdiğim için sadece üzgünüm keşke yakınımda el atacak yardım edecek biri olsaydı bende yavrularıma daha verimli olsaydım

Kızlar ben her emzirme sonrası acıkıyorum ya sizde de oluyor mu? Resmen midem kazınıyor
Ben de sürekli açım ve sürekli bi şeyler yememe rağmen fazla kilo kaybettim şu an hamilelik öncesinden de zayıfım böyle de hiç iyi değil

Ben de sürekli açım ve sürekli bi şeyler yememe rağmen fazla kilo kaybettim şu an hamilelik öncesinden de zayıfım böyle de hiç iyi değil
hain napıyorsun da bukadar zayıflıyorsun ben azda yiyorum ama sağlıksız besleniyorum gitmiyor hep tatlı hep karbonhidrat

Kıyamam seni çok iyi anlıyorum kız ama vurma nolur daha minicik benim eşek kdar oğlum yere kendini atıyoda bacağım çok acıdı diye naz yapıyo seninki oyuncak gibi görüyodur komşun falan yok mu yardım edebilecek büyük için değilde en azından küçükle ilgilenirken sen büyükle ilgilensen gerçi ondada hepsi seni ister bana annem gelirken oğlan beni istiyodu kızda emmek istiyodu sürekli deliriyodum genelde annem ev işlerine bakıyodu bazen miniği alıyodu ben ikisiyle uğraşıyodum zor gerçekten ya biraz büyüseler nasıl olur acaba halimiz dahamı zorlaşır

Ama sen çok kötüsün bende kaldı 8 kg falan uğraşmadım ama gitmiyo ilkinde hemen gitmşti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…