2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kızlar daha önce sağlık ocağı doktoruna ferrum damla yazdırdığımı söylemiştim. Ancak nerdeyse 1 hafta olmasına rağmen vermedim. Bebeğimin kan sayımı yapılmadı. Ya kan depoları yeterliyse. Dışardan kimyasal yüklemiş olucam. Bir de ilk 6 ay bebeklerde Demir depoları yeterliymiş bebeklerin. Kan ilacı ilerde diş lekenlenmeleri ve karaciğere fazla yük bindirmesine de neden olabiliyormuş. Bi sürü şey okuyunca kafam karıştı. Acaba gelecek ay yani 5. Ayını doldurunca doktoruna götürüp kan testi yapıp sonuç aldıktan sonra mı kullansam siz ne düşünüyorsunuz?

Kimyasal değil ki sadece takviye vitamin gibi düşün bi zararı olmaz . Gitseydim tahlil yapılacaktı ama gidemedim bi dahaki ay götürünce yaptırcam o mantıkla her ay bakılması lazım kan değerlerine öyle değil mi ? Her çocukta olmaz tabi ama kullanmayan akrabalarım çocuklarının iştahsızlığını ona bağlıyor . Annem bize de kullanmış 3 kardeş hiç birimizin dişi lekeli değil ben kullanıyorum . Karar senin canım

Bizede sağlık ocağı verdi ama bende tahlil yaptırmadan vermek istemiyorum

Kabızlık yaptı mı canım

Canım riskli bir yerdeysen hiç riske atma bebeğini de kendini de. Atak haftası 14.5 19.5 arası ataktasınızdır şu an. Bu uykuya dalamamalar da meme reddi gibi etrafa ilgi arttığındanmış hep

Ben henüz almadım kan damlası ama alınca mutlaka kullanıcam çünkü kendim zaman zaman demir eksikliği yaşıyorum benden belki de fazla anlamıyordur diye düşünüyorum

Ben henüz almadım kan damlası ama alınca mutlaka kullanıcam çünkü kendim zaman zaman demir eksikliği yaşıyorum benden belki de fazla anlamıyordur diye düşünüyorum
Bilmiyorum vallahi. Hamilelikte hiçbir ilacı mide bulantısından içememiştim ben. Doğum sonrası verilen kan ilacını da 1 hafta sonra kabızlık yaptığı için bıraktım. O nedenle benim ya da onun depoları ne durumda bilemiyorum

Çok endişe ediyorsan diş kararması vs. Den 2 günde bir falan da verebilirsin

Açılın ben doktorummmm size engin bilgilerimden hemen ulaştırıyorum arkadaşlar oğlumda kullandım o ferrum olandan kullanmaz olsaydım o zaman pamukla suyla sildim hatta yetmedi parmağa takılan diş fırçası gibi şeyden aldım güya temizledim sandım ama hep dişinin altına birikmiş diş büyüyüp yukarı çıkınca simsiyahben kullanmadım sağlık ocağı verdi he he dediö geçiştirdim doktorumuz 6 ayda kan thliline göre verelim dedi @ Hadikonuşalım

O bulantılı hamilelikle ikinci mi düşünüyosun sen

Teşekkür ederim canım

O bulantılı hamilelikle ikinci mi düşünüyosun sen
Ben ya hep ya hiç mantığındaki biriyim canım. Madem rahat değilim sal gitsin 2. Yi modum tek endişem var kızımı ihmal eder miyim onu yalnız bırakmayım derken daha beter yalnızlaştırmaktan korkuyorum. İlgi ve sevgimden kısıp onun hakkına gitmekten korkuyorum. Gerisini önemsemiyorum valla

Ben e bebekten bebek suyu aldım canım. Benimki sevdi su içmeyi. Belki Sudan’dır. Ben içtim suyundan bi fark göremedim gerçi ama
Cnm onları gördüm ama hiç almayı düşünmemiştim bi deniym bakalım tam içmeyi beceremiyo suyu aslında boğazına kaçıyo

Multivitamin takviyesi alabilirsiniz emzirme döneminde ihtiyaç oluyor doktorum elenatal 2 vermişti şimdilik decavit kullanıyorum ama.
Doktora goturmwyin bence biz goturmuyoruz çok olmazsa olmaz değil.
Atak haftasindasiniz 14.5-19.5 arası. Ve evet öyle oluyor bizimki bitirdi düzelme eğilimi gösteriyor gibi bakalım inşallah atak bitince duzeliyorlardir

Bizim Dr öyle yapıyor vermedi. Normal çıktı

İşte ben 9 ay kustum çok berbattı ama oğlum büyüktü işten gelince anlatıyodum hastanede yattığım oluyodu anlıyodu senin o açıdan biraz zor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…