2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Sabahın köründe kalktı o kadar uykusuzluğun üzerine 3 kere 15 20 dklık uyku uyudu şimdide bana hayatı dar ediyo

Günaydın. Uyanır uyanma sen aklıma geldin. Acaba dedim uyuyabildi mi bu gece.
Saol canım bugün az daha iyiydi ilk uyudu 10 buçuk gibi sonra 12:30 da uyandık o sırada uyumuşum şükür ondan sonra emdi 1:30 da kalktı sonrada sabaha kadar yarım saat 15 dk falan kalktı durdu çok şükür net iki saat uyudum

ALLAH yardimcin olsun canim benim oglumda oyleydi bir saat kesintisiz uykuyu uyudum sayardim ikiside alerjik ikisindede laktoz intoleransi vardi ama bunun abisinden farki ne cozemedim ama soyle birsey yahya uysal olmasina ragmen pisik ise ac ve uykusuzsa yerine biraktigin an minciklamis gibi agliyor. Sutun bol mu canim kac dk emiyor acaba sik sik kisa kisa emiyorda son sute ulasamadigi icin tokluk mu hissetmiyor

Kolik bebekler mi böyle oluyo acaba sütüm maşallah çok ama tabi ilk aylar yoktu buna alıştı heralde sürekli uyanmaya gözü kapalı ama emmek için aranıyo ağlıyo oğlumda sık uyanırdı emer devam ederdi minik öylede değil uyandıktan sonra zor dalıyo pışpış falan istiyo çok zormuş huysuz bebek ya

hepinizden şüpheleniyorum
Şüphelenmene gerek yok 1 saattir oğlanı uyutmaya çalışıyorum anca uyudu dün çok iyiydi uyumasa bile keyfi yerindeydi güldü durdu en son iyice uykusu gelince memede uyudu. Bugün huysuz uykusu var dalamıyor memeye alıyorum iyice çığlığı basıyor zar zor uyuttuk ayarsız çocuğum günü gününü tutmuyor

Kızlar, bel fıtığımın ağrısı başladı. Neredeyse 3 haftadır çekiyorum. Ayakta duramıyorum, oturamıyorum, yürüyemiyorum, bebeği taşıyamıyorum, emziremiyorum, altını alamıyorum, yemek yiyemiyorum sadece sırt üstü uzanınca geçiyor. Dün dayanamayıp doktora gittim ve ilaç başladım. Bir de annemlerin evi triplex bebeği yatapına götürmek için bile yardım almam gerekiyor. O kadar zor ki ve acılı. Ne yapıcam bilemiyorum.

Ay cok zor gercekten Rabbim yardimcin olsun ben 1 yasinda uyku egitimi vermistim emzirip uykuya dalmasi benim icin lukstu ona alistirmistim sallanarak uyumayu birakir birakmaz oglen 3,4 saat kesintisiz uyumaya baslamisti ama gece huyuydu iste yinede kalkardi iki ceker geri dalardi gece emzik niyetine kullaniyordu beni.

Gecmis olsun esim akapunktur masaj vs yaptirmisti ozel bir klinikte fitigi gecmisti agrisida birdahada olmadi oyle kalici dogal bir tedavi belki cozum olabilir iki yada uc seansta bitmisti

Gecmis olsun esim akapunktur masaj vs yaptirmisti ozel bir klinikte fitigi gecmisti agrisida birdahada olmadi oyle kalici dogal bir tedavi belki cozum olabilir iki yada uc seansta bitmisti
Teşekkürler. Boluda fizik tedavi hastanesi var gayet güzel ama virüs nedeniyle kapalılarmış malesef. Daha önce fizik tedavi olmuştum ve neredeyse 7 yıldır hiç ağrımıyordu. Nerden çıktı, nasıl geçicek bilmiyorum. Bu hafta ilaçlar etki etmezee özel fiziğe gidicem sanırım.

Tum gecen hastaliklar koronayi bekliyormus sanki esiminde disi tuttu mecbur gitti klinik kapaliydi actirdi. Ins gecer gerek kalmaz istirahat edin bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…