Uyku nerdee biz nerde canım ya yoğunluktan günler nasıl geçiyor bilmiyorum iki bebe var bende biri ağlıyo diğeri uyuyo biri acıkıyo diğeri altına yapıyo çıldırmak üzereyim artık buraya nasıl hergün girip yazıyonuz valla tebrikler
Bende bunaldım artık ya iki kuduruk var büyüğün enerjisi bitmiyo normal zaman olsa parka sal koşsun zıplasın şimdi tepemde zıplıyo düz duvara tırmanıyo artık delirdim yaArkadaşlar bir ben mi aynı şeyi hissediyorum diyordum. İnanın daraldım 1,5 Aydır 2 kere dışarı çıktık. Dr ve aşı için. Yani çok daraldım. Bir kahve içmeyi, arkadaşlarımla buluşmayı çok özledim. Eşimle baş başa kalmayı, serseri serseri dolaşmayı çok özledim. Kızımızda algısı iyice açıldı hep kucak istiyor o da gezse ruhu doysa. Çok daraldım iyice artık. Ev işi yapmaktan mutfaktan sıkıldım herşeydenBitsin bu virüs yeter ya. Bahçemizde yok ki çıkalım. Balkon var o da esiyor. Of ya
Aynı benUyku nerdee biz nerde canım ya yoğunluktan günler nasıl geçiyor bilmiyorum iki bebe var bende biri ağlıyo diğeri uyuyo biri acıkıyo diğeri altına yapıyo çıldırmak üzereyim artık buraya nasıl hergün girip yazıyonuz valla tebrikler
Bende hayatımda bu kadar yemek yapmamıştımArkadaşlar bir ben mi aynı şeyi hissediyorum diyordum. İnanın daraldım 1,5 Aydır 2 kere dışarı çıktık. Dr ve aşı için. Yani çok daraldım. Bir kahve içmeyi, arkadaşlarımla buluşmayı çok özledim. Eşimle baş başa kalmayı, serseri serseri dolaşmayı çok özledim. Kızımızda algısı iyice açıldı hep kucak istiyor o da gezse ruhu doysa. Çok daraldım iyice artık. Ev işi yapmaktan mutfaktan sıkıldım herşeydenBitsin bu virüs yeter ya. Bahçemizde yok ki çıkalım. Balkon var o da esiyor. Of ya
Tüh canım ya baban niye öyle yaptıki bizimki can atıyo biz gidip kalsak ama eşim yabani öyle muamele görse hiç dinlemex basar gelir valla yine iyi gidip sormuş neyin var diye neyse çok takma az kaldı sabret eve geçince düzenini kuracaksınKızlar yazamadım hesabımı dondurmuş kk dün açıldı Bi bu kalmıştı zaten uğraşmadığımız
Yazdıklarınız okudum hızlıca bizde de farklı durumlar yok genel olarak calpol vermedim hala direniyoruz bir gün iyi bir gün kötü oluyo devamlı kulak çekme var bana dişten gibi geliyo damakları nası sertleşmiş.
Uykuda 9.30 da uyuyo artık ama geceyi hiç anlatmıyım zombi gibi geziyorımbiberon görmek istemiyorum artık
Bu arada ek gıda tadımlarına başladık iyi gidiyo şimdilik
Bahsettiğiniz depresyon hali bendede var tabiki devamlı e nolcak böyle ne zaman normal hayata dönücez diyorum biliyosunuz annemlerdeyiz babamla konuşmuyoruz artık iyice ilişkimiz kötüleşti sabah eşim gidip konuştu baba bi problemmi var falan diye bende kızdım hatta umrumda diil artık sakın konuşma diye babamda beni şikayet etmeye başladı tabi ben odada diilim dinliyorum:) baktım sevgili eşim ne dese beğenirsiniz baba ztn nilay çok değişti bebekten sonra anlayışlı olmalıyız ben napıym boşanıymmı??? Lafa bak ya tepem attı artık git dedim artık hemen boşan da senle uğraşmıyım e ben onu baban biraz anlasın diye dedim diyo walla bana mı denk geldi bunlar anlamıyorum iyiki bi çocuk doğurdum ya herkes tripte bi anlayış gösterin artık ayyy çok uzun yazmışım kızlar yanii durum böyle bizde idare ediyoruz allah bebişlerimize sağlık versinde ben başka bişeye takmıyorum artık
Ya öyle mi bunu ilk defa duydum bende her hamilelik Bir diş kaybı diye biliyorum hem diş hem boy gidiyorGerçekten. Boyum da 4cm kısalmış, her doğum 2, cm diyorlardı da inanmıyordum
İlk başta bizim de öleydi cnm ya sorma biz gelmeden evi hazırlamalar falan ama 3 ayı doldurduk walla evde herkes didişiyo artık benimde sabrım tükenmiş kimseye eyvallahım yok rest çekiyorum hemen inşallah cnm hepimiz rahatlıcaz bebişlerle parka gidicez gezmeye gidicezTüh canım ya baban niye öyle yaptıki bizimki can atıyo biz gidip kalsak ama eşim yabani öyle muamele görse hiç dinlemex basar gelir valla yine iyi gidip sormuş neyin var diye neyse çok takma az kaldı sabret eve geçince düzenini kuracaksın
Çok uzun kaldılar canım bi de bebek kolik olunca zorlamıştır bedensel ve ruhsal yaşlı insanlar sese çok duyarlı oluyorlar. Ben şaşırmadımTüh canım ya baban niye öyle yaptıki bizimki can atıyo biz gidip kalsak ama eşim yabani öyle muamele görse hiç dinlemex basar gelir valla yine iyi gidip sormuş neyin var diye neyse çok takma az kaldı sabret eve geçince düzenini kuracaksın
Benim o emzirme olayı da krize dönüşmeye başladı sürekli kafasını döndürüyo başka yerlere bakmaya çalışıyo emmiyo yada ağlıyo emmiyo basende bana gülücük yapmak için emmiyo gündüz durum böyle sürekli bi emmeme...gece olunca da dakka başı emecemm diye ağlıyo ..bende büyüğü biraz bana yapışmasın diye çizgi film açıyorum bı seferde o nee bu nee diye bana sarıyo yineAynı benoğlanın çenesi 5 dk durmuyo annecim o mu bu mu sussun diye bilgisayardan oyun oyna diyorum ondada şunu gördün mü buna bak anne beynin yanıyo küçük her dk kucakta yada ağlıyo ben kız emzirirken giriyorum buraya yoksa kafayı yiycem
Benim o emzirme olayı da krize dönüşmeye başladı sürekli kafasını döndürüyo başka yerlere bakmaya çalışıyo emmiyo yada ağlıyo emmiyo basende bana gülücük yapmak için emmiyo gündüz durum böyle sürekli bi emmeme...gece olunca da dakka başı emecemm diye ağlıyo ..bende büyüğü biraz bana yapışmasın diye çizgi film açıyorum bı seferde o nee bu nee diye bana sarıyo yine
Benimkide alt değiştirirken eliyle çıkartıyoKızlar az önce bir şey farketim bizimki ayaklarını birbirine sürterek çoraplarını çıkarmayı öğrenmişgeceleri çıkıyordu da ben tepinirken çıkıyor sanıyordum meğer kendi yapıyormuş
Dün ilk kez bizimki de çıkarmıştıKızlar az önce bir şey farketim bizimki ayaklarını birbirine sürterek çoraplarını çıkarmayı öğrenmişgeceleri çıkıyordu da ben tepinirken çıkıyor sanıyordum meğer kendi yapıyormuş
Aynen belkide ondan bizde kalmalı durum olmadı ondandr annrm sabah geliyodu bize şimdi onlarda kafa dinliyo valla ama dün geldiler kapıdan binanın boşuğundan yüzlerinde maske iki dk gördüler gerçi ben zorla çıkardım öyle bişey olmaz diye geride gittiler sıfır temasÇok uzun kaldılar canım bi de bebek kolik olunca zorlamıştır bedensel ve ruhsal yaşlı insanlar sese çok duyarlı oluyorlar. Ben şaşırmadım
Nasıl oldun biraz daha iyimisinDün ilk kez bizimki de çıkarmıştı
Yok canım, giderek kötüleşiyorum hatta. İftarda oturup yemek yiyemeyince ağladım sinirimden. Yan da yatamıyorum artık sadece sırt üstü. Wc, yemek ve geri kalan her şey işkence gibi. Yarın özel hastaneyi arayacağım bakalım.Nasıl oldun biraz daha iyimisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?