2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Yok hep uyanıyo diyorumya uyuyoda ben mi yanlış biliyorum diye her uyandığında saate bakıyorum yok zaman geçmemiş oğlumda 15 dk uyanıyodu ama bu kadr küçükken başlamamıştı valla uyuması lazım bi damla kalacak yoksada uykuya karşı antipatisi var benim miniğin

Kıyamaamm ya biz de tam galiba yeniden düzene giriyor diyordum ki tekrar bozuldu dün hem geç uyudu hem de bugün erkenden kalktı

Ay inş düzelir benimki geçte yatsa erken kalkıyo dediğin gibi geç yattı kesin uyur diyorum bi uyanıyo o kadar uyanmayla nasıl uykusunu alıyosa ultrasonda resim çekenezdi dr sürekli uyurdu o zaman dedimki bu doğduğunda kesin uyumayacak vee mutlu son

Canım tahlil falan mı yaptırsan bi derdi mi var ki yavrunun ya cidden seni geç ona üzülmeye başladım. Bebekler doğru düzgün uyuyamayınca perişan oluyorlar. Sürekli sürekli çocuk kendine gelemedi bi türlü

Doktora göre normalgitmeyede korkuyorum virüs gidince inş dediğin gibi yapıyım ama sanki huy gibi doğduğunda hastaneyi ayağa kaldırdı ogün bugün susmadıgündüz uyuyoda kucakta yine uyanarak devam ediyo

Doktora göre normalgitmeyede korkuyorum virüs gidince inş dediğin gibi yapıyım ama sanki huy gibi doğduğunda hastaneyi ayağa kaldırdı ogün bugün susmadıgündüz uyuyoda kucakta yine uyanarak devam ediyo
Ya dönemsel olması normal kolik bebekler benim bildiğim maksimum 4 ay böyle. Benim 2 yeğenim kolikti 4. Aya girdiler bitti. Ama onlar bile kesintisiz uyuyorlardı. Bu yavrucak uyuyamadığı için de huzursuz muhtemelen. Mesela kızım 6 buçukta uyandı 1 2 saat oyalandı uykusu geldi. Uykuya geçmekte zorlanıyor bi süredir. Uyuyamadığı için huysuzlandı gözler kızardı ağlamaya başladı. Şimdi uyudu rahatladı. Çünkü onların uykuya çok ihtiyacı var. İnş devam etmez ama ederse ilk iş virüsten sonra detaylı bi kontrol yaptır inş

Benimkininde gündüz öyle 2 saate geliyo bazen 4 saati buluyo ama uyumadan durmuyoda gece öyle peki gündüz uykuları kaç saat

Kızlar benim bebeğimde 3 4 gündür çok huysuz sürekli ağlıyor. Uyuyor uyanıyor hemen ağlamaya başlıyor. Çok huzursuz biz 2 aylıkken sidefer kullanmıştı kansızlık var diye o zmn da böyle olmuştu şimdi düşünüyorum damlaya başlamadan çok iyiydi 2 gün. Akşam 7de uyuyup sabah 7de uyanmıştı aralarda uyanıyor tabi ama çabuk uyuyordu. Ben demir ilacından oldu diye düşündüm sizinde bu yüzden olabilr mi İnt çoğu anne böyle bişeyden yakınmış. Bende o yüzden ara verip bakıcam bikaç gün

Ben 2 gün önce 3 damla verdim ferrum 2 gündür sürekli ıkınıyor huzursuz. Yapısal mı acaba dedim çünkü bende de kabızlık yapmıştı kan ilacı

Benimkininde gündüz öyle 2 saate geliyo bazen 4 saati buluyo ama uyumadan durmuyoda gece öyle peki gündüz uykuları kaç saat
Canım ben 3 saate bir uyandıryorum kendi uyanmazsa. Ama bi düzeni yok. Uyanık kalma süresi ne kadar fazlaysa o kadar uzun uyuyor

Canım ben 3 saate bir uyandıryorum kendi uyanmazsa. Ama bi düzeni yok. Uyanık kalma süresi ne kadar fazlaysa o kadar uzun uyuyor
Hayalim ya 3 saat uynmazsa ben uyandırsam nolur Allahım ya uyusunda büyüsün e ee geçen ağlıyo aldım kucağıma eeee eee diyorum hadi gözlerini kapat eşim kesin seni anlamıştır diyo

Bugün aşıya gidecektik sağlık ocağını aradım ama ebemiz yokmuş çarşamba perşembe çalışıyormuş 2 gün daha rahat yavrum

Bugün aşıya gidecektik sağlık ocağını aradım ama ebemiz yokmuş çarşamba perşembe çalışıyormuş 2 gün daha rahat yavrum
Bizimkinde ateş yapmadı canım. O gün ince giydirdim üstüne de çok bi şey örtmedim genelde müslin battaniyeyle uyudu. Ateş huzursuzluk falan olmadı çok şükür

Bizimkinde ateş yapmadı canım. O gün ince giydirdim üstüne de çok bi şey örtmedim genelde müslin battaniyeyle uyudu. Ateş huzursuzluk falan olmadı çok şükür
Ay ne güzel ama bizde ilk dozları ateş yapmıştı o yüzden yine yapar diye bekliyorum gerçi hazırlıklıyım bu defa fitilimiz şurubu muz hazır

Ay ne güzel ama bizde ilk dozları ateş yapmıştı o yüzden yine yapar diye bekliyorum gerçi hazırlıklıyım bu defa fitilimiz şurubu muz hazır
kızıma da ilk dozlar ateş yapmıştı. Veremde de çok huzursuzdu. Ama bu defa olmadı şükür. Dediğim gibi serin tutmaya çalış canım

Evet yabancı sitelerden de biraz araştırma yaptım. Aynı durumu yaşayan anneler varmış aynı şekilde emerken genelde bebekleri çok yoruldugunda oluyormuş 8. Ayda kendiliğinden geçiyormuş. Teşekkür ederim cevabınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…