Canım ben sürekli giremiyorum benim kızımda genelde huysuz reflü vardı ilk başlarda hep kucağa alıştı o yüzden hep kucakta uyutuyorm ve yorgunluktan bir şey yapacak halim kalmıyor ama biraz düzelme oldu bende daha sık giriyorum yazılarına denk geldim. Doktor kontrolünde çok ağladı bi kere kızım ve o doktora yeni geçmiştik hep mi böyle ağlıyor dedi evet genelde böyle deyince idrar yollarında ilhitap olabilir dedi ve şu an gazı var ona da yapabilir dedi idrar testi yapamadık yapıştıramadık virüs yüzünden de bir daha gitmek istemedik. Bir de gazı için nurse harveys vermişti tamamen bitkisel olduğu için onu aldım ve kullanmaya başladığımdan beri uykuları daha iyi. Uyanıkken çok mız mız ama o artık biraz huysuzluktan ve yine kucakta uyuyor ama en azından geceleri baya bi düzeni var gündüzde bazen 30 dk bazen 3 saat uyuyor belli olmıuor. Yani iltihap olabilir idrar yollarında ya da istersen bi damlayı dene gaz damlası ve rahatlatıyor. Çok zorlanıyorsn seni çok iyi anlıyorum bende çok çektim çünkü inşallah en kısa zamanda düzene girerSabahın köründe kalktı o kadar uykusuzluğun üzerine 3 kere 15 20 dklık uyku uyudu şimdide bana hayatı dar ediyo
Sen şuan kullanıyomusn peki bu aylarda çok kullanmak iyi gelmiyo diye duymuştum gaz ilacınıda bıraktık başlasam mı acaba dediğin gibi kucakta uyuyo benimkiKızlar bizim doktorumuz ek gıdaya 5.ayda başlayalı
Canım ben sürekli giremiyorum benim kızımda genelde huysuz reflü vardı ilk başlarda hep kucağa alıştı o yüzden hep kucakta uyutuyorm ve yorgunluktan bir şey yapacak halim kalmıyor ama biraz düzelme oldu bende daha sık giriyorum yazılarına denk geldim. Doktor kontrolünde çok ağladı bi kere kızım ve o doktora yeni geçmiştik hep mi böyle ağlıyor dedi evet genelde böyle deyince idrar yollarında ilhitap olabilir dedi ve şu an gazı var ona da yapabilir dedi idrar testi yapamadık yapıştıramadık virüs yüzünden de bir daha gitmek istemedik. Bir de gazı için nurse harveys vermişti tamamen bitkisel olduğu için onu aldım ve kullanmaya başladığımdan beri uykuları daha iyi. Uyanıkken çok mız mız ama o artık biraz huysuzluktan ve yine kucakta uyuyor ama en azından geceleri baya bi düzeni var gündüzde bazen 30 dk bazen 3 saat uyuyor belli olmıuor. Yani iltihap olabilir idrar yollarında ya da istersen bi damlayı dene gaz damlası ve rahatlatıyor. Çok zorlanıyorsn seni çok iyi anlıyorum bende çok çektim çünkü inşallah en kısa zamanda düzene girer
Aynınemkide öyle emziğe çok uğraştım aldıramadım gece beni kullanıyoAy cok zor gercekten Rabbim yardimcin olsun ben 1 yasinda uyku egitimi vermistim emzirip uykuya dalmasi benim icin lukstu ona alistirmistim sallanarak uyumayu birakir birakmaz oglen 3,4 saat kesintisiz uyumaya baslamisti ama gece huyuydu iste yinede kalkardi iki ceker geri dalardi gece emzik niyetine kullaniyordu beni.
İnşBebeklerin 4. Ayda uyku düzeni bi alt üst oluyormuş ama bu krizden sonra kendine çok daha iyi bı uyku düzeni olusturuyormus diye okumuştum hanımlar, belki boyle bı problem yasiyoruzdur. Sabırlar herkese
Off çok geçmiş olsun inş ilaç iyi gelir bide iki çocuk var ilgilenmen gereken benim belim ağrıyo ama epidral ağrısı seninde o tetiklemiş olabilir miKızlar, bel fıtığımın ağrısı başladı. Neredeyse 3 haftadır çekiyorum. Ayakta duramıyorum, oturamıyorum, yürüyemiyorum, bebeği taşıyamıyorum, emziremiyorum, altını alamıyorum, yemek yiyemiyorum sadece sırt üstü uzanınca geçiyor. Dün dayanamayıp doktora gittim ve ilaç başladım. Bir de annemlerin evi triplex bebeği yatapına götürmek için bile yardım almam gerekiyor. O kadar zor ki ve acılı. Ne yapıcam bilemiyorum.
Belki de bilemiyorum. İlki de spinaldi, onun yaptığı ağrı farklıydı daha çok omurgada hissediyordum, yürüyünce geçiyordu. Bu ağrı bel fıtığın ağrısının olduğu yerde ve daha çok popoda. Kendi yatağımda yatmadığım için oluyor sanırım. Tekerlekli sandalyelik olduğumda da missafire vermiştim yatağımı 1 ay, sonra yürüyememiştim.Off çok geçmiş olsun inş ilaç iyi gelir bide iki çocuk var ilgilenmen gereken benim belim ağrıyo ama epidral ağrısı seninde o tetiklemiş olabilir mi
Ay çok kötü yaBelki de bilemiyorum. İlki de spinaldi, onun yaptığı ağrı farklıydı daha çok omurgada hissediyordum, yürüyünce geçiyordu. Bu ağrı bel fıtığın ağrısının olduğu yerde ve daha çok popoda. Kendi yatağımda yatmadığım için oluyor sanırım. Tekerlekli sandalyelik olduğumda da missafire vermiştim yatağımı 1 ay, sonra yürüyememiştim.
Aldım damlayı kargoyla gelecek canım inş işe yarar teşekkür ederimKızlar bizim doktorumuz ek gıdaya 5.ayda başlayalı
Canım ben sürekli giremiyorum benim kızımda genelde huysuz reflü vardı ilk başlarda hep kucağa alıştı o yüzden hep kucakta uyutuyorm ve yorgunluktan bir şey yapacak halim kalmıyor ama biraz düzelme oldu bende daha sık giriyorum yazılarına denk geldim. Doktor kontrolünde çok ağladı bi kere kızım ve o doktora yeni geçmiştik hep mi böyle ağlıyor dedi evet genelde böyle deyince idrar yollarında ilhitap olabilir dedi ve şu an gazı var ona da yapabilir dedi idrar testi yapamadık yapıştıramadık virüs yüzünden de bir daha gitmek istemedik. Bir de gazı için nurse harveys vermişti tamamen bitkisel olduğu için onu aldım ve kullanmaya başladığımdan beri uykuları daha iyi. Uyanıkken çok mız mız ama o artık biraz huysuzluktan ve yine kucakta uyuyor ama en azından geceleri baya bi düzeni var gündüzde bazen 30 dk bazen 3 saat uyuyor belli olmıuor. Yani iltihap olabilir idrar yollarında ya da istersen bi damlayı dene gaz damlası ve rahatlatıyor. Çok zorlanıyorsn seni çok iyi anlıyorum bende çok çektim çünkü inşallah en kısa zamanda düzene girer
Gerçekten. Boyum da 4cm kısalmış, her doğum 2, cm diyorlardı da inanmıyordumAy çok kötü yaAllah şifa versin daha yaşlarımız ne kadar genç bu doğumlar mahvetti bizi
Geçmiş olsun canım. Çocuklar yorduğundan yeniden nüksetmiştirKızlar, bel fıtığımın ağrısı başladı. Neredeyse 3 haftadır çekiyorum. Ayakta duramıyorum, oturamıyorum, yürüyemiyorum, bebeği taşıyamıyorum, emziremiyorum, altını alamıyorum, yemek yiyemiyorum sadece sırt üstü uzanınca geçiyor. Dün dayanamayıp doktora gittim ve ilaç başladım. Bir de annemlerin evi triplex bebeği yatapına götürmek için bile yardım almam gerekiyor. O kadar zor ki ve acılı. Ne yapıcam bilemiyorum.
Çok geçmiş olsun inşallah ilaçlar işe yararKızlar, bel fıtığımın ağrısı başladı. Neredeyse 3 haftadır çekiyorum. Ayakta duramıyorum, oturamıyorum, yürüyemiyorum, bebeği taşıyamıyorum, emziremiyorum, altını alamıyorum, yemek yiyemiyorum sadece sırt üstü uzanınca geçiyor. Dün dayanamayıp doktora gittim ve ilaç başladım. Bir de annemlerin evi triplex bebeği yatapına götürmek için bile yardım almam gerekiyor. O kadar zor ki ve acılı. Ne yapıcam bilemiyorum.
Yaa ben bunu bilmiyordum ben zaten kısayım iyice hobbit olurum artıkGerçekten. Boyum da 4cm kısalmış, her doğum 2, cm diyorlardı da inanmıyordum
Geçenlerde bende de aynı şey oldu 2 saat boyunca döndüm durdum saçma sapan şeyler aklıma geldi. Hayırlısıyla bir an önce bitse şu süreç de biraz normalleşsekKız bir yana ben geceleri uyuyamıyorum birkaç gündür kızlar. Sürekli kafamda bi şeyler kuruyorum. Nedenini anlamıyorum bir mutsuzluk var üstümde. Bu tekdüzelik beni çok yordu. Dışarı çıkmak bir yerde oturup bi kahve içmek birkaç insanla sohbet etmek istiyorum. Dokunsan ağlayacak durumdayım artık. Bu karantinanın üstüne gelmesi beni çok yıprattı
Geçenlerde bende de aynı şey oldu 2 saat boyunca döndüm durdum saçma sapan şeyler aklıma geldi. Hayırlısıyla bir an önce bitse şu süreç de biraz normalleşsek
Ben karantinanın başında öyleydim sanki şimdi alıştım zor bi bebek bide çocuk tek başıma ben saatleri saydım şu kadar saat tek başıma baktım falan derken şuan inan zaman yetmiyo bana gecede çok zorlandığım için uyuyakalıyorum az kaldı artık bayram sonrası en azından bebek arabasına koyar yürüyüş yaparız pikniklere falan giderizKız bir yana ben geceleri uyuyamıyorum birkaç gündür kızlar. Sürekli kafamda bi şeyler kuruyorum. Nedenini anlamıyorum bir mutsuzluk var üstümde. Bu tekdüzelik beni çok yordu. Dışarı çıkmak bir yerde oturup bi kahve içmek birkaç insanla sohbet etmek istiyorum. Dokunsan ağlayacak durumdayım artık. Bu karantinanın üstüne gelmesi beni çok yıprattı
Ay ben ondan mı kendime küçülmüş geliyorum annem diyodu şu bebeler kızımı kahvetti kamburu çıkacam yavrumun diyeGerçekten. Boyum da 4cm kısalmış, her doğum 2, cm diyorlardı da inanmıyordum
İnşallah. Dışarı çıkmak istiyorum artık. Duvarlar üstüme üstüme geliyorBen karantinanın başında öyleydim sanki şimdi alıştım zor bi bebek bide çocuk tek başıma ben saatleri saydım şu kadar saat tek başıma baktım falan derken şuan inan zaman yetmiyo bana gecede çok zorlandığım için uyuyakalıyorum az kaldı artık bayram sonrası en azından bebek arabasına koyar yürüyüş yaparız pikniklere falan gideriz
Aynen az kaldı inşİnşallah. Dışarı çıkmak istiyorum artık. Duvarlar üstüme üstüme geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?