- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 158
- 34
Ev yoğurdu yapamıyorumkiBu arada ben ara ara ev yoğurdu veriyorum kızlar toplamda yarım çay kaşığı falan oluyordur seviniyo yerken sonra yüzünü buruşturuyor ama
Evet ilerde oyalamak ta çok zor olucak gibi geliyo bizim burda bahçe var okdr en az bir saat oyalanıyo ve alıştı gidince zor olucak belki bayramdan sonra azalırsa cnm arada çıkarız bebişlerleBen almıcam sanırım önermiyorlar genelde. Ama sürekli kucakta da zor. Dışarı çıkabilsek hava alabilseler. Ben sadece balkona çıkarabiliyorum
Hay allah cnm arada yapıyolar ya geceleri nasıl uyuyo bizimki akşamları 7 de şekerleme yapmaya başladı kendi çıkardı bunu meselaBu arada benimkine nazar değdi N nilsen89 ve N Nehir-derin2 sizle yarışıyoruz gündüzleri 5 dk uyuyor resmen
Walla doktor konusunda ztn ben pek şanslı olamadım doğduğundan beri az da olsa bende koyucam sanırımAmaan o doktorlar neyi öneriyolarkiben oğlumda kullandım kızdada kullanıcam yoksa kucakta çok zor oluyo
Bizd bugün bir çay kaşığı verdik Ev yoğurdu çok sevdi patates havuç kabakta yedi Karadut pekmezi yaptım bugün arada veriirm diye inşallah şifa olurBu arada ben ara ara ev yoğurdu veriyorum kızlar toplamda yarım çay kaşığı falan oluyordur seviniyo yerken sonra yüzünü buruşturuyor ama
Bizim manav günlük süt satıyor. Satan marketler falan oluyor her şehirde. ya da köylüler getiriyor belli günler bilen birinden sorarsan alan vardır mutlaka.Ev yoğurdu yapamıyorumkinasıl yapıyosunuz günlük sütten mi
Uyuduğu saate bağlı dün gece 9 da uyudu sabah 4 te uyandıHay allah cnm arada yapıyolar ya geceleri nasıl uyuyo bizimki akşamları 7 de şekerleme yapmaya başladı kendi çıkardı bunu mesela
Olsun canım yine de bi bildikleri vardır eskiler bize kullanmış ama eskilerin yaptığı her şey de doğru değil 15 dk dan fazla önermiyorlar .
Yok ben sadece yoğurt veriyorum şimdilikBizd bugün bir çay kaşığı verdik Ev yoğurdu çok sevdi patates havuç kabakta yedi Karadut pekmezi yaptım bugün arada veriirm diye inşallah şifa olur
Aman canım maşallah diyim ya nazar değmesin bizim 9.30 da uyuyo ama 2 saate bir uyanıyo 6.30 ta tam kalkıyo ztnUyuduğu saate bağlı dün gece 9 da uyudu sabah 4 te uyandı
Saol canım bi bakıyımBizim manav günlük süt satıyor. Satan marketler falan oluyor her şehirde. ya da köylüler getiriyor belli günler bilen birinden sorarsan alan vardır mutlaka.
Annem burda birinin hayvanları var ordan alıyo ama pastorize süttende kendiniz yapın diyodu doktorlar öylede yapabilirsin canım bende probiotikli maya sipariş edicem bebekler içinEv yoğurdu yapamıyorumkinasıl yapıyosunuz günlük sütten mi
Ben oğlumdan çok çektim büyük ihtimal erken başlıycamKızlar ben ek gıdaya geç başlamaya karar verdim 6.ay bitsin anca tadımlara başlarım ömrü boyunca zaten yemekleri yiyecek ama anne sütünü bu kadar fazla ememez bi daha
Annem burda birinin hayvanları var ordan alıyo ama pastorize süttende kendiniz yapın diyodu doktorlar öylede yapabilirsin canım bende probiotikli maya sipariş edicem bebekler için
Bende halen çekiyorum valla aşırı zayıf ve boyu da kısa onda 5.ay bitince yoğurt vermeye başlamıştım erken vermenin iştahla bi alakası var mı acabaBen oğlumdan çok çektim büyük ihtimal erken başlıycam
Ben Arada uyanıp emmeleri saymıyorum canım yeniden uyuduğu içinAman canım maşallah diyim ya nazar değmesin bizim 9.30 da uyuyo ama 2 saate bir uyanıyo 6.30 ta tam kalkıyo ztn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?