2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ben almıcam sanırım önermiyorlar genelde. Ama sürekli kucakta da zor. Dışarı çıkabilsek hava alabilseler. Ben sadece balkona çıkarabiliyorum
Evet ilerde oyalamak ta çok zor olucak gibi geliyo bizim burda bahçe var okdr en az bir saat oyalanıyo ve alıştı gidince zor olucak belki bayramdan sonra azalırsa cnm arada çıkarız bebişlerle

Bu arada ben ara ara ev yoğurdu veriyorum kızlar toplamda yarım çay kaşığı falan oluyordur seviniyo yerken sonra yüzünü buruşturuyor ama
Bizd bugün bir çay kaşığı verdik Ev yoğurdu çok sevdi patates havuç kabakta yedi Karadut pekmezi yaptım bugün arada veriirm diye inşallah şifa olur

Olsun canım yine de bi bildikleri vardır eskiler bize kullanmış ama eskilerin yaptığı her şey de doğru değil 15 dk dan fazla önermiyorlar .
bilmiyorum valla ilkinde kılı kırk yardım çocuğa by by öğretirken öyle öğretmeyin güle güle hoşçakal deyin Türkçesi bozulmasın diye çok uğraştım ne kadar güzel konuşuyodu tane tane kreşe gidiyo şimdi bi gör emekler çöpbunu sallamayacam diyorum bakalım

Annem burda birinin hayvanları var ordan alıyo ama pastorize süttende kendiniz yapın diyodu doktorlar öylede yapabilirsin canım bende probiotikli maya sipariş edicem bebekler için

Annem şuan köydeya bizim köyle evimiz arası zaten 15 20 dk istiyomusun yoğurt bebeğe dedi artistlik yaptım gerek yok dedim şimdi pişmanım gerek varmış iki çocukla yapabiliyomuşum gibi bide havam var yarın annemle bi konuşuyum getirme durumları olursa süper olur

Aman canım maşallah diyim ya nazar değmesin bizim 9.30 da uyuyo ama 2 saate bir uyanıyo 6.30 ta tam kalkıyo ztn
Ben Arada uyanıp emmeleri saymıyorum canım yeniden uyuduğu için ama bu Demir’i vermeye başladığımdan beri çocuğumun gündüz uykuları bitti

Kızlar ben henüz ek gıdaya dair hiç bir şey vermedim kendi bebeğim için erken olduğunu düşünüyorum. Biz yemek yerken yanımızda oluyor ister gibi bakıyor anlamasa da anlatıyorum oğlum sen bunları daha yiyemezsin diye . 5.ayda kontrole ve aşıya gideceğiz o zaman doktoruna danışıp öyle ilerleyeceğim

Selam kizlar az cok okudum yazışmaları . Her ay farkli minnoslar. Bugun tam 7 8 saat uyanikti uyuyamadi bir sıkıntısı vardı sanki. Geceleri de sık uyaniyor cok acikiyor,hep süt istiyor ve buyuyor da masallah. Boyu 69 olmustu ben de neden kıyafetler olmuyor diyorum yazlik baharlik alisveris yapmam gerek. Arada babanneme gidiyoruz onun evi bahçeli diye hava alip geliyoruz. Sesler taklit ediyor,her seyi agzina aliyor. Oyuncak alirken sesli ve isiklilari cok ilgisini cekti ama almadim cunku cok uyarici tvyi girunce de gozleri kocaman aciyo nereye bakacagini sasiriyo buyuk ihtimal,beyni dönüyo sonra. Babasinin teyzesinnin kucagindayken bana bakiyo ve agliyo artik baya yapisigiz. Bitse de su virüs insallah gezsek...

Bebegi emen annelere cok imreniyorum ek gidadan söz acilmis benim oglum emmiyor hic uykuluyken bile almiyordu memeyi bende sagip veriyordum biberon sut pompasi gormekten temizlemekten mahvolmustum gogus kanallarim aciyordu esim ramazan boyu evde olucak diye bir cesaret emziği biberonu bıraktirdim. Çok şükür o buyuge bakiyor bende şimdilik sadece uykuluyken emzirebiliyorum karnı doyuyor uyumadi ac kaldigi zaman varsa sagilmis sut yoksa cok cok az pirinc unu veriyorum uykuya dalabilmesi icin doktorumun onerisiyle. Keske emseydide hic gerek kalmasaydi tum dunya saglik orgutleri soyluyor ilk 6 ay sadece anne sutu diye helede bu korona zamaninda bebeklerimizin bizim sutumuze ihtiyaci var. Vereceksek bile yagli salcali tuzlu sekerli asitli domates portakal kivi vs gibi yiyeceklerden uzak durarak bebegin bagisikligini dusurmemek gerek. Ins bol istahli olur kuzularimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…