2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kızlar dün kızıma teyzesi mama sandalyesi aldı ben beğendim o aldı çok içime sindi haftaya gelir sanırım indirimde ve 3 kademeli olduğundan şimdi gelince bile kullanabilirim yeni doğanda bile kullanılıyormuş yatar duruma da gel ir baby... Mll sayfasına bakın isteyene özelden marka atarım

Kızlar bu cadı yanımda alıştığı için heran emmek istiyo ağzında uyusa gıkı çıkmaz yani uyanınca hemen emziriyorum ağlamıyo dalıyo diğer türlü uyanıyo sürekli mızır mızır benim babynest falan kullanmam lazım ama Chedarice dediğin gibi boyuna bi bakayım

Benim oğlandan kalma var çok araştırmıştım şuan aklım olsa en ucuzlarındam alırım ikeadakinden mesela içine minder oldu bitti

bebekten sonra neden batıyor erkeklerin her yaptıkları herkeste aynı

Canım bana atar mısın ben de araştırıyorum şu an. denizbenimadim seninkinin markası neydi ben hatırlamıyorum ona da bakayım

Mama sandalyesi bende alıcam kızlar bulduklarınız bana da atın denizbenimadim seninki çok güzel canım bende ozmn bakmıştm ama bizim evde buna benzer var şimdi annemlere alıcam burda olduumuz için bende ucuzlardan alsak rahat ederlermi bilemediim için kararsız kaldım açıkcası bebek arabası gibi oldu buda bi seçemedim

Benim kv nler bebeğimizin oda mobilyasını aldı, kangru aldı, doğumda da kp yarım altın, Kv yarım altın yaptı. Kızıma ayrıca altın künye taktı.
Eşimde altınbaştan beğendiğin bileziği aldı.

Ben ebebekten joie mimzy aldım. Çok güzel ama bitti, let go da var

O zaman çok basit bi şey al bence

O zaman çok basit bi şey al bence
Ya geçen okudum bebek fizyoterapisti mama sandalyesindeki tek önemli şey çocuğun ayağı sallanmasın bi yere değsin demiş ona dikkat ediyorum ama bebek oldukları için en iyi modeli alsam bile ayakları sallanmış olcak sanki seninkinde koyduğu bi yer varmı bizim evdekinde ayağı boşta kalmıyodu diye hatrlıyorum

Kız okadar takma zaten çok oturmuyolar ucuzlardan al bence

Benimki 3 aşamalı koyacak yeri var ayarlanıyor ama hiç dikkat etmiyordum ayakların sallanmamasına açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…