2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Benimki 3 aşamalı koyacak yeri var ayarlanıyor ama hiç dikkat etmiyordum ayakların sallanmamasına açıkçası
Walla bende ikea lar çok hoşuma gidiyodu açıkcası az yer kaplıyo sade bişey fln öle anlatınca doktor vazgeçtim ama anladığım kadarıyla bizimkiler ztn küçük 1 yaşından bahsediyo

Amaan o doktorlar neyi öneriyolarki ben oğlumda kullandım kızdada kullanıcam yoksa kucakta çok zor oluyo
Olsun canım yine de bi bildikleri vardır eskiler bize kullanmış ama eskilerin yaptığı her şey de doğru değil 15 dk dan fazla önermiyorlar .

Ben hastahane çantasının içinede koymuştum chicco şeffaf bir emziği hastahane de de tuttu bir daha da bırakmadı çok memnunumum istersen görsel bulup Atarım
Bende ilk geceden beri avent verdim emiyor ama hemen ağzından düşüyor ağır sanki taşıyamıyor seninkinin fotosunu atsana canım

Kızlar ya sizin emzikler damaklı mı hangi marka ben avent aldım ama bu bebe ilk günden beri taşıyamıyor sanki bu emziği emzik tutsam rahat edicem istiyor ama ağzından düşüyor sanki
Avent kullanıyorum canım benimki tutuyor emziği seviyor gece uyuyunca atıyor ağzından .

Bende ilk geceden beri avent verdim emiyor ama hemen ağzından düşüyor ağır sanki taşıyamıyor seninkinin fotosunu atsana canım
Bizimki bu canım her yeri yumuşak slikon

Eklentiler

• Screenshot_20200429_202054_com.android.chrome.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 31
Bu arada ben ara ara ev yoğurdu veriyorum kızlar toplamda yarım çay kaşığı falan oluyordur seviniyo yerken sonra yüzünü buruşturuyor ama
Ayy ben de bi an önce tadımlara başlamak istiyorum ama daha erken sanki bi 5aylık olalım diye bekliyorum yavrum biz bi şeyler yerken sürekli elimize bakıyor

Bende bunaldım artık ya iki kuduruk var büyüğün enerjisi bitmiyo normal zaman olsa parka sal koşsun zıplasın şimdi tepemde zıplıyo düz duvara tırmanıyo artık delirdim ya
Ben nuk wee baby ve bebedor kullandım nuk ve wee baby den esit oranda memnun kaldım bebedor pek sevmedim şimdi tekrar ya nuk ya wee baby alacagim

Ben nuk wee baby ve bebedor kullandım nuk ve wee baby den esit oranda memnun kaldım bebedor pek sevmedim şimdi tekrar ya nuk ya wee baby alacagim
Nuk tan memnun olanlar çok zaten benim büyük oğlum da suluğunu kullanıyor çok memnunum akıtma falan olmadı hiç

Nuk tan memnun olanlar çok zaten benim büyük oğlum da suluğunu kullanıyor çok memnunum akıtma falan olmadı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…