Walla bende ikea lar çok hoşuma gidiyodu açıkcası az yer kaplıyo sade bişey fln öle anlatınca doktor vazgeçtim ama anladığım kadarıyla bizimkiler ztn küçük 1 yaşından bahsediyo
Walla bende ikea lar çok hoşuma gidiyodu açıkcası az yer kaplıyo sade bişey fln öle anlatınca doktor vazgeçtim ama anladığım kadarıyla bizimkiler ztn küçük 1 yaşından bahsediyo
Ben hastahane çantasının içinede koymuştum chicco şeffaf bir emziği hastahane de de tuttu bir daha da bırakmadı çok memnunumum istersen görsel bulup Atarım
Kızlar ya sizin emzikler damaklı mı hangi marka ben avent aldım ama bu bebe ilk günden beri taşıyamıyor sanki bu emziği emzik tutsam rahat edicem istiyor ama ağzından düşüyor sanki
Ayy ben de bi an önce tadımlara başlamak istiyorum ama daha erken sanki bi 5aylık olalım diye bekliyorum yavrum biz bi şeyler yerken sürekli elimize bakıyor
Bende bunaldım artık ya iki kuduruk var büyüğün enerjisi bitmiyo normal zaman olsa parka sal koşsun zıplasın şimdi tepemde zıplıyo düz duvara tırmanıyo artık delirdim ya