Walla bende ikea lar çok hoşuma gidiyodu açıkcası az yer kaplıyo sade bişey fln öle anlatınca doktor vazgeçtim ama anladığım kadarıyla bizimkiler ztn küçük 1 yaşından bahsediyoBenimki 3 aşamalı koyacak yeri var ayarlanıyor ama hiç dikkat etmiyordum ayakların sallanmamasına açıkçası
Evet bütün boyu kolumdan kısaWalla bende ikea lar çok hoşuma gidiyodu açıkcası az yer kaplıyo sade bişey fln öle anlatınca doktor vazgeçtim ama anladığım kadarıyla bizimkiler ztn küçük 1 yaşından bahsediyo
Küçük minnoşlar yaaEvet bütün boyu kolumdan kısa
Ben almıcam sanırım önermiyorlar genelde. Ama sürekli kucakta da zor. Dışarı çıkabilsek hava alabilseler. Ben sadece balkona çıkarabiliyorumKüçük minnoşlar yaayürüteçide önermiyolar ama ben az da olsa koymayı düşünüyorum
Amaan o doktorlar neyi öneriyolarkiKüçük minnoşlar yaayürüteçide önermiyolar ama ben az da olsa koymayı düşünüyorum
Bu arada benimkine nazar değdi N nilsen89 ve N Nehir-derin2 sizle yarışıyoruz gündüzleri 5 dk uyuyor resmen
Olsun canım yine de bi bildikleri vardır eskiler bize kullanmış ama eskilerin yaptığı her şey de doğru değil 15 dk dan fazla önermiyorlar .Amaan o doktorlar neyi öneriyolarkiben oğlumda kullandım kızdada kullanıcam yoksa kucakta çok zor oluyo
Bende ilk geceden beri avent verdim emiyor ama hemen ağzından düşüyor ağır sanki taşıyamıyor seninkinin fotosunu atsana canımBen hastahane çantasının içinede koymuştum chicco şeffaf bir emziği hastahane de de tuttu bir daha da bırakmadı çok memnunumum istersen görsel bulup Atarım
Avent kullanıyorum canım benimki tutuyor emziği seviyor gece uyuyunca atıyor ağzından .Kızlar ya sizin emzikler damaklı mı hangi marka ben avent aldım ama bu bebe ilk günden beri taşıyamıyor sanki bu emziği emzik tutsam rahat edicem istiyor ama ağzından düşüyor sanki
Bizimki bu canım her yeri yumuşak slikonBende ilk geceden beri avent verdim emiyor ama hemen ağzından düşüyor ağır sanki taşıyamıyor seninkinin fotosunu atsana canım
Ayy ben de bi an önce tadımlara başlamak istiyorum ama daha erken sanki bi 5aylık olalım diye bekliyorum yavrum biz bi şeyler yerken sürekli elimize bakıyorBu arada ben ara ara ev yoğurdu veriyorum kızlar toplamda yarım çay kaşığı falan oluyordur seviniyo yerken sonra yüzünü buruşturuyor ama
Ben nuk wee baby ve bebedor kullandım nuk ve wee baby den esit oranda memnun kaldım bebedor pek sevmedim şimdi tekrar ya nuk ya wee baby alacagimBende bunaldım artık ya iki kuduruk var büyüğün enerjisi bitmiyo normal zaman olsa parka sal koşsun zıplasın şimdi tepemde zıplıyo düz duvara tırmanıyo artık delirdim ya
Ben de verdim ev yoğurdu seviyor :)Bu arada ben ara ara ev yoğurdu veriyorum kızlar toplamda yarım çay kaşığı falan oluyordur seviniyo yerken sonra yüzünü buruşturuyor ama
Tamam canım sağol bunu deniycemBizimki bu canım her yeri yumuşak slikon
Nuk tan memnun olanlar çok zaten benim büyük oğlum da suluğunu kullanıyor çok memnunum akıtma falan olmadı hiçBen nuk wee baby ve bebedor kullandım nuk ve wee baby den esit oranda memnun kaldım bebedor pek sevmedim şimdi tekrar ya nuk ya wee baby alacagim
Nuk tan memnun olanlar çok zaten benim büyük oğlum da suluğunu kullanıyor çok memnunum akıtma falan olmadı hiçBen nuk wee baby ve bebedor kullandım nuk ve wee baby den esit oranda memnun kaldım bebedor pek sevmedim şimdi tekrar ya nuk ya wee baby alacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?