- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 158
- 34
Seninde işin çok zor Allah yardım etsin sürekli sağmak bebekler durmuyo zaten oy oy yaşlandırdılar biziBebegi emen annelere cok imreniyorum ek gidadan söz acilmis benim oglum emmiyor hic uykuluyken bile almiyordu memeyi bende sagip veriyordum biberon sut pompasi gormekten temizlemekten mahvolmustum gogus kanallarim aciyordu esim ramazan boyu evde olucak diye bir cesaret emziği biberonu bıraktirdim. Çok şükür o buyuge bakiyor bende şimdilik sadece uykuluyken emzirebiliyorum karnı doyuyor uyumadi ac kaldigi zaman varsa sagilmis sut yoksa cok cok az pirinc unu veriyorum uykuya dalabilmesi icin doktorumun onerisiyle. Keske emseydide hic gerek kalmasaydi tum dunya saglik orgutleri soyluyor ilk 6 ay sadece anne sutu diye helede bu korona zamaninda bebeklerimizin bizim sutumuze ihtiyaci var. Vereceksek bile yagli salcali tuzlu sekerli asitli domates portakal kivi vs gibi yiyeceklerden uzak durarak bebegin bagisikligini dusurmemek gerek. Ins bol istahli olur kuzularimiz
Canım nasıl 2dlkada bir mi uyandı nasıl dayanıyosum biizm 2 saatte bir ben bitiyorumBu gece rekorumuz 2 dkkakasını yapamıyo huzursuz iki dk uyandı sabaha kadar ya ne kadar zor gerçekten ne zaman bitecek bu zor zamanlar
Aaa bizimde azaldı demir etkiliyo mu öyle bir etkisi varmıymış bide büyüyolar diyo herkes ama uzmanlar 9 aylık bebek bile gündüz3 uyku diyo bende uyutmaya çalışıyorum devamlıBen Arada uyanıp emmeleri saymıyorum canım yeniden uyuduğu içinama bu Demir’i vermeye başladığımdan beri çocuğumun gündüz uykuları bitti
Kız bi değişik ya oğlanda uyanır emer uyurdu bu resmen tepiniyo üstümde kakasını yapamıyo ıkındı sabaha kadar bugün gaz damlası geliyo son umudum bakalım değişecek mi bana gelecek olursak sabaha kadar gözüm yarı açık bekliyorum arada 5 10 dk ne kadar dalarsamCanım nasıl 2dlkada bir mi uyandı nasıl dayanıyosum biizm 2 saatte bir ben bitiyorum
Senin isinde zor canim tek cocukla insan uykusuzluga dayaniyor ama ikitaneyle enerji kalmiyor damlayi hemen etki edecek diye bekleme 3,4 gun bir hafta duzenli kullan sonra etkisini gosterecektir insKız bi değişik ya oğlanda uyanır emer uyurdu bu resmen tepiniyo üstümde kakasını yapamıyo ıkındı sabaha kadar bugün gaz damlası geliyo son umudum bakalım değişecek mi bana gelecek olursak sabaha kadar gözüm yarı açık bekliyorum arada 5 10 dk ne kadar dalarsam
İnşSenin isinde zor canim tek cocukla insan uykusuzluga dayaniyor ama ikitaneyle enerji kalmiyor damlayi hemen etki edecek diye bekleme 3,4 gun bir hafta duzenli kullan sonra etkisini gosterecektir ins
yazdıklarınızı okuyorum da kendim yazmışım gibi geliyor dayanamadım yazayım dedim yalnız değilsiniz benim oğlum da aynı dün gece hiç uyumadı genelde en uzun gece uykusu yarım saat falan ağlayınca bide emziriyorum her seferde emzikle sallamakla da uyumuyorİnşAlışkındı günde 3 4 kere yapardı bu ara yapamıyo oda etkiliyo miniği
Valla belki denk geldi bilmiyorum. Ama benimki gündüz uyurdu. Şimdi arada maksimum yarım saat oluyor. Bir de benim yerime başlayan ücretli öğretmen ayrılmış. Hocam sizi başlatalım zaten tatil ama çocuklar mağdur olmasın bi soruları falan olursa dediler tamam nasılsa evdeyiz dedim. Ben başladım canlı dersler sistemden whats up tan ödev vermeler öğretmen eğitimleri sürekli öğrenci görüşmeleri başladıAaa bizimde azaldı demir etkiliyo mu öyle bir etkisi varmıymış bide büyüyolar diyo herkes ama uzmanlar 9 aylık bebek bile gündüz3 uyku diyo bende uyutmaya çalışıyorum devamlı
benimki de alerjik oldugu icin her emdigini yapiyor nerdeyse su gibi yesil mukuslu hep biz hep probiyotik kullandik maflor reflu kolik aglamasinada iyi geliyor kabizlik ve ishal gideriyor bagirsak duzenliyor biogaia ve maflor olmasa sari puturlu kaka asla gormuyorumİnşAlışkındı günde 3 4 kere yapardı bu ara yapamıyo oda etkiliyo miniği
Benimki zaten 10 güne bir yapıyor kaka malum o da pütürlü değilbenimki de alerjik oldugu icin her emdigini yapiyor nerdeyse su gibi yesil mukuslu hep biz hep probiyotik kullandik maflor reflu kolik aglamasinada iyi geliyor kabizlik ve ishal gideriyor bagirsak duzenliyor biogaia ve maflor olmasa sari puturlu kaka asla gormuyorum
Yaa aşkolsun şimdimi yazılıryazdıklarınızı okuyorum da kendim yazmışım gibi geliyor dayanamadım yazayım dedim yalnız değilsiniz benim oğlum da aynı dün gece hiç uyumadı genelde en uzun gece uykusu yarım saat falan ağlayınca bide emziriyorum her seferde emzikle sallamakla da uyumuyor
Benimki zaten 10 güne bir yapıyor kaka malum o da pütürlü değilbi de biogai falan 3 ay bitince bırakılmıyor muydu canım?
Kolay gelsin canım keşke başlamasaydın bu uzaktan eğitim işi daha zor oldu. Eşimin de telefon susmuyor hiç sürekli ödev ver kontrol et veliler arıyor falan bitmiyor işValla belki denk geldi bilmiyorum. Ama benimki gündüz uyurdu. Şimdi arada maksimum yarım saat oluyor. Bir de benim yerime başlayan ücretli öğretmen ayrılmış. Hocam sizi başlatalım zaten tatil ama çocuklar mağdur olmasın bi soruları falan olursa dediler tamam nasılsa evdeyiz dedim. Ben başladım canlı dersler sistemden whats up tan ödev vermeler öğretmen eğitimleri sürekli öğrenci görüşmeleri başladıBi yandan da onunla uğraşıyorum. Hergün canlı dersim katılmam gereken online eğitimler ve whats up yanıtlamam gereken bir sürü soru oluyor. Bu kadar yoğun olacağını tahmin etmedim. Başlamış bulundum öğretmen yok geri de bırakamadım. Beynim yandı resmen yüzyüze eğitimin gözünü seveyim
Oyle ama duzelmedi bizim birturlu alerji kakada lokositte yapiyor o yuzden kullaniyorum ben maflor biogaia donusumlu maflor adirdim budefa. ek gidaya gecince kefirle mayalanmis yogurt vermeyi dusunuyorum en guzel probiyotik oBenimki zaten 10 güne bir yapıyor kaka malum o da pütürlü değilbi de biogai falan 3 ay bitince bırakılmıyor muydu canım?
Ne bileyim böyle olacağınıKolay gelsin canım keşke başlamasaydın bu uzaktan eğitim işi daha zor oldu. Eşimin de telefon susmuyor hiç sürekli ödev ver kontrol et veliler arıyor falan bitmiyor iş
Koltuk alti 1 derece dusuk gosterir hep aklinizda bulunsun 36 ise 37 dir. Kizacagina kalksin baksin ates durumunda nobetlesme yapilmali yorgunluktan insan uyuyabilir bebek atesten uyanmaz havale filan olur o yuzden sirayla nobet tutulur canim cok yersiz kizmisKızlar dün aşı yaptırmıştık biliyorsunuz akşam da oğlumun ateşi yükselmeye başladı gece 38 oldu ve biln bakalım ateş yükselince ne oldu: eşimle tartıştık. Akşam 37.5 olunca uyumadan tekrar calpol verdim üstünü de çıkartın ince penye battaniye örttüm sadece gece de saat başı uyanıp kontrol ettim 2buçuk gibi 35.5 36 geldi ben de giydirdim üstünü yine sadece penye battaniyeyi örttüm. Ve yine saat başı kalkıp bakıyorum o arada 1 2 kere de uyandı emdi zaten. Eşim de uyuyor bu arada sonra 5 gibi yine kıpırdamaya başladı kalktım ateşe baktım tekrar 36.8 biraz vücudu sıcaktı ama ateş çıkmayınca aldım emzirdim yatırırken tekrar bakarım diye düşündüm. Bu arada emerken gaz oldu gazını çıkarıyorum falan derken yarım saat geçti uyandı eşim aldı ateş ölçer i baktı 38 o temassızla ölçtü ben koltuk altını kullanıyordum o daha güvenilir diye öyle görünce bana kızmaya başladı niye bakmıyorsun dikkat etmiyorsun uyanmasam ne olacaktı falan. diyorum yarım saat önce ölçtüm bi şey yoktu yok ben bakmıyormuşum o olmasa nolcakmış bir sürü şey o kadar canımı sıktı ki anlatamam. Hiç normal karşılamıyor ya çocuk aşı oldu bunlar olcak şeyler yine ilaç verelim falan yok anca beni suçlasa. Hem kızdım hem çok üzüldüm. şimdi normale dönmeye başladı çocuğun ateşi hiçbi şey olmamış gibi konuşuyo iyice sinir oluyorum
Kızlar dün aşı yaptırmıştık biliyorsunuz akşam da oğlumun ateşi yükselmeye başladı gece 38 oldu ve biln bakalım ateş yükselince ne oldu: eşimle tartıştık. Akşam 37.5 olunca uyumadan tekrar calpol verdim üstünü de çıkartın ince penye battaniye örttüm sadece gece de saat başı uyanıp kontrol ettim 2buçuk gibi 35.5 36 geldi ben de giydirdim üstünü yine sadece penye battaniyeyi örttüm. Ve yine saat başı kalkıp bakıyorum o arada 1 2 kere de uyandı emdi zaten. Eşim de uyuyor bu arada sonra 5 gibi yine kıpırdamaya başladı kalktım ateşe baktım tekrar 36.8 biraz vücudu sıcaktı ama ateş çıkmayınca aldım emzirdim yatırırken tekrar bakarım diye düşündüm. Bu arada emerken gaz oldu gazını çıkarıyorum falan derken yarım saat geçti uyandı eşim aldı ateş ölçer i baktı 38 o temassızla ölçtü ben koltuk altını kullanıyordum o daha güvenilir diye öyle görünce bana kızmaya başladı niye bakmıyorsun dikkat etmiyorsun uyanmasam ne olacaktı falan. diyorum yarım saat önce ölçtüm bi şey yoktu yok ben bakmıyormuşum o olmasa nolcakmış bir sürü şey o kadar canımı sıktı ki anlatamam. Hiç normal karşılamıyor ya çocuk aşı oldu bunlar olcak şeyler yine ilaç verelim falan yok anca beni suçlasa. Hem kızdım hem çok üzüldüm. şimdi normale dönmeye başladı çocuğun ateşi hiçbi şey olmamış gibi konuşuyo iyice sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?