2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Böyle aşama aşama bakınca biraz daha kolay görünüyor sağolasın. O tüyü de gördükçe kendim almaya çalışacağım. Sonuçta çocuk sürekli ovalama gibi bir rahatsızlık belirtisi bile göstermiyor. En son çare başka bir doktora göstereceğim artık

, kimse yoksa bşz varız
Eksik olmayınüç kere göz kapağını kaldırma meselesini bilmiyordum onu da bir deneyeyim çok sağolun.
Dimi ya hayvanıyla yaşayan bir sürü bebekli aile var. Bana hem gerizekalıymışım, hem de vicdansızmışım muamelesi yaptılar. Çok kızdım ve üzüldüm. İki ayrı doktor da sokağa salıver diyor çok normal birşeymiş gibi. Ellerini abarta abarta açıp Allah ım sen akıl fikir ver ya rabbi diye bağırıyor kedi besliyoruz diye. Hiç sesimizi çıkarmadığımız halde.
Trilyon tane kedili bebekli video var youtube ta
Çok mu anormal birşey ya

Sana iyi geliyorsa verme o zaman canım hepiniz için bi alışma süreci bu. Düzeniniz oturunca her şey yoluna girer inş üzme kendini

Ayy bi de bu insanlar doktor ya çok şaşkınım şu an

Anormal olan doktor bence. Tüy döküyor falan biraz uzak tut demek ayrı sokağa at demek ayrı. O hayvanı peluştan sanıyor sanırım

Biz kadınların hasta olmaya bile zamanı yok bugün başım ağrıyo iki çocukla akşamı ettim yemek falan filan eşim bi geldi rengi sararmış başım ağrıyo diye iftarını yapamadı geçti yat bari dedim uyuyo kızı banyo yapmıştım oğlanıda mecbur yaptırdım mutfak topla elimde kız ne zor ya yatırcam şimdi inş uyurda dinlenirim biraz

Öyle malesef canım annelerin hasta olma lüksü yok

Aynen öyle canım bazı günler oluyo bi an çnce geçsin istiyorum aile düzeni gitmesin diye hasta olmaktan korkuyorum ya belim tutuldu resmen çocuğu kucağa alan yok herkes kolayına nasıl gelirse dua ettim iyileşiymde kendim bakıym diye

Sen Gamze Erçel e falan bakma canım onlar influncer parayla o sayfa ve kişilerin reklamını yapıyorlar. Çok zor durumda böyle hizmetler alınabilir tabi o ayrı
Aynen canım ya geçen izlemiştim uykusu çok kötü fln diye hoop hemen arkasına sayfayı paylaştı baya belli reklam aldığı ama o hesapta bilgilendirici konular oluyo genelde uyku eğitimi aldırıyo tüm ünlüler bende araştırıcam daha karar vermedim

Canım öyle şey olurmu senden iyi kimse bakamaz sen onun için birtanesin hepimizin bebeğinde bişeyler oluyo bir sürü aile var kedili köpekli bence başka bir doktora daha gösterin yaklaşımı hiç hoş diil olay sıcağı sıcağına olduğu için eşinle gerilmişsiniz yarın daha iyi olur herşey her bebek fazla kilo almakta zorunda diil ki biizmkide fazla kilolu mesela olabiliyo bunlar lütfen kendini suçlama senin kokun yeter bebişine

Benim şapşik kaç gündür tükürme hareketleri yapıyor ama Bununla eğleniyor ağzından sesler çıkararak bu ne ki? Sizde var mı bu durum
Ya bütün ilgiler ağızlarında gibi bu ara bizimkide öpücük atıyo tükürük yapıp kendi kendine ben dişlerden olduğnu düşünüyorum

Kızlar instagramda irlandalı anne diye bir sayfa buldum az önce belki biliyorsunuzdur. Uyku metodları var uyku eğitimi vermek isteyenler bi bakın derim

Kızlar siz gece emmesini nasıl yapiyosunuz bizimki hala 2 saatte bir emmek için uyaniyo sonra 10dk emiyo uyuyakaliyo besigine koyuyorum öyle öyle sabah ediyoruz ama gaz birikiyor tabi 5-6 dan sonra saat başı elleriyle ayaklarıyla uykulu durtunme hiç verimli uyku uyuyamiyor

Bizim hiç belli olmuyor bazen saat başı kalkıyor bazen 3 saatte bir bazen 4 ama genelde 9çeyrek gibi uyuyor 10gibi bi uyanıp emiyor sonra 11de bazen uyanıyor bazen uyanmıyor sonra 2buçuk 3 gibi sonra 5gbi uyanıyor. Sonrası saat yine saat başı

Benimde kızımın gözünw kirpik yada birşey kaçıyor serum ile içten dışa doğru yıkıyorum çıkıyor.
Bebek varken evde aşısı yapılmış hayvan beslemek çok sağlıklı. Bebeklerin mikrobiyatası çok gelişiyor. Bu bebekler ileride astım alerji olma ihtimalleri son derece az. Bilimsel kesin araştırmalar var. Keşke benim eşimde kedi istese eve de alsam.
Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…