- 19 Ocak 2016
- 5.429
- 5.562
- 198
6 ay illede anne sutu biz emme reddi yasiyoruz sutum azdi pirinc unu cok sert olacak sekilde pisirip anne sutuyle acıp yediriyorum asiri magdur kaldigim zaman mama alerji yaptigi icin malum yapisi komplike bir urun sulandirilmis keci sutu verdim alerji yapmamasina ragmen cesaret etmiyorum sik sik verneye emme reddi yasamasaydik 6 aya kadar hicbirsey vermezdim. Tavsiyem bagisikligi icin 6 ay sadece anne sutu bagisiklik bagirsaklarda oluyor buyuk kismi tolere edemecekleri zamanda ek gidaya baslamak ta vucudu yorup bagisikligi dusuruyor faydadan cok zarar![]()
Merhaba günaydın
Hayırlı sabahlar olsun
Çok haklısın ek gıdaya 6 aydan önce başlamayın deniyor
Bende kararsız kalmıştım yani bi kısımda şimdiden azar azar ver ilerde hiçbirşey yemez deyince kafam karıştı iyice..
Bakalımbşz daha meme reddi yaşamadık damaklarından çekiyoruz şu sıralar ..
birde benim kız ayakta sallanmaya alıştı nasıl bırakacağız hiç bilemiyorum Uyku düzenimiz zaten çok fazla yok ama şu sıralar dengesizleşti gündüz 2 aralıksız iki saat uyuyor sonrası Bir iki kere daha 15 - 20 dk Sonra zaten akşam oluyor
Mesela bu gece 4:30 da uyandı 6 ya geliyordu tekrar zor uyuttum acaba uyku düzeni nasıl oluşacak bu damaklar bu şekildeyken pek mümkün görünmüyor gibi
[/QUOTE]
Benim oglumda uyanana kadar ayakta sallaniyordu sabir istikrarla biraktirdim 1 yasindayken hicte aglamadi ama emzirerek uyumaya alistirmistim o bile lukstu sonra emmeden yaninda dueuyoedum uyuyordu ben asla uyumaz buyune kadar cekicem diyordum bi cesaret dsnedim olmustu olmayacak seyler degil