• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kızım battaniyesini başına geçirmeden uyuyamıyor. Burnunun üstüne kadar çekiyor. Bilerek vücudunun aşağısına bırakıyorum bakıyorum yine çekiyor kafasına. Battaniyesine sarılıyor. Battaniyesiz yatırmayı denedim uyuduktan sonra örttüm üstünü kollarıda dışarda bırakacak şekilde ,gece bakıyorum uyurken yine yapmış. Altında nefes alıp vermesi zorlaşacak bundan korkuyorum. Sanki artık uyku arkadaşı zamanımız gelmiş belki bir şeye sarılıp uyumak istiyor. Bu konuda fikirlerniz var mı kızlar?
Kuzum ya battaniyede falan senin kokun mu var acaba cnm bizimki üstünden atıyo uyku tulumu öneriyolar ama bende daha bakmadım hiç dediğin doğru olabilir yatağın içini keşfetmeye başladılar bende yanına bi uyku arkadaşı koymayı düşünüyorum

Bizim kaka dan önceki 2 gün ztn huzursuzluk başlıyo bugün 4. Gün hala yapmadı yarın yapar diye umuyorum biz poposuna bi kere zeytinyağı yaptık hemen yaptı akşama ama onuda yapmak istemiyorum çok rahatsız edici bişey ve zararlı bence
Bence de yapma. Kaslar zarar görürse ilerde kontrol edememe sıkıntısı Yaşayabilir Allah korusun

Benim mikrodalga da o özellik vardı ondan almamıştım ama çok pratik geldi sonra inceleyince. İndirmi beklicem 500 e düşüyor şimdi en düşük 800
Baya düşüyomuş aslında ama yinede pahalı geliyo bana bide 1 yaşında fln hiç kullanılmıyomuş bikaç ay için gereksiz gibi geldi bana ama sen 2.yi yapcan cnm şimdiden al😂

Kızlar bir süredir kızım çok huysuz demiştim uykuları bozuldu ve sürekli ağlıyordu uykuya direniyordu. Bunların dışında zaten 1 aydır salyası çok akıyor sürekli ellerini emiyordu ve oyuncaklarını ağzına götürüp tam alamayınca kıyametler kopuyordu hala aynı gerçi.. Dişlerini geleceğini anlamıştık zaten dün daha da kötü oldu emmek bile istemedi hiçbir şekilde oyalanmadı dişine bakayım diye dudağını araladım ve ilk dişimiz gelmiş. Bugün yine aynı huzursuzluk var yine emme reddi çok oluyor mecbur calpol veriyorum çünkü çocuk ağlamaktan helak oluyor resmen. Sanırım yanındaki dişi de bu hafta gelecek, bu kadar erken olması çok zor gerçekten hem o çok zorlanıyor tam alamıyor ağzına bişeyleri hem ona yardımcı olmaya çalışmaktan biz bitiyoruz artık.
Hayırlı olsun canım ben de tetikteyim 10 gün az uyku hırçın ve husurzsuzve aşırı salya sanırım bizim de diş geliyor

Gözleri cin gibi açık olan esneme uyku işareti göstermeyen akşam uyku vakti gelen bebek nasıl uyutulur allahım ya banyo ok masaj ok ışıklar kapandı pış pış hepsi yapıldı yok esneme belirtisi yok bu saatlerde enerjim bitiyo artık

[/QUOTE]
Benim oglumda uyanana kadar ayakta sallaniyordu sabir istikrarla biraktirdim 1 yasindayken hicte aglamadi ama emzirerek uyumaya alistirmistim o bile lukstu sonra emmeden yaninda dueuyoedum uyuyordu ben asla uyumaz buyune kadar cekicem diyordum bi cesaret dsnedim olmustu olmayacak seyler degil
[/QUOTE]

SiZde bana cesaret verdiniz 😊 bende yavaş yavaş ayakta sallamayı bırakacağım inşallah.. teşekkür ederim

Gözleri cin gibi açık olan esneme uyku işareti göstermeyen akşam uyku vakti gelen bebek nasıl uyutulur allahım ya banyo ok masaj ok ışıklar kapandı pış pış hepsi yapıldı yok esneme belirtisi yok bu saatlerde enerjim bitiyo artık
Kıyamam ya inş en kısa sürede evine dönersinde düzen kurarsın bu saatte uyumayınca insan geriliyo gerçekten ve sürekli mızmız yoruyolar

Bizim kaka dan önceki 2 gün ztn huzursuzluk başlıyo bugün 4. Gün hala yapmadı yarın yapar diye umuyorum biz poposuna bi kere zeytinyağı yaptık hemen yaptı akşama ama onuda yapmak istemiyorum çok rahatsız edici bişey ve zararlı bence
Yok onu yapmam canım zararlıymış o dediğin gibi bakalım yarın yine zeytinyağı veririm bir de doktora sordum kan damlasını değiştirdi bestiron kullanıyorduk sidefer kullanın dedi
Canım benimkide yapamıyo önceden günde kaç kere yapardı bıraktım akışına dediğin gibi çok huysuz ıkınıyo
Ya dayanamıyo insan çocuğu öyle gördükçe masaj falan yapıyorum sürekli inşallah düzelirler bir an önce

Yok onu yapmam canım zararlıymış o dediğin gibi bakalım yarın yine zeytinyağı veririm bir de doktora sordum kan damlasını değiştirdi bestiron kullanıyorduk sidefer kullanın dedi

Ya dayanamıyo insan çocuğu öyle gördükçe masaj falan yapıyorum sürekli inşallah düzelirler bir an önce
Doktorun doğru demiş cnm bizimki bi saat önce kaka yaptı sidefer kullanıyoruz ek gıdaya geçtik muz patates yiyo kabızlık olmadı çok şükür

Kıyamam ya inş en kısa sürede evine dönersinde düzen kurarsın bu saatte uyumayınca insan geriliyo gerçekten ve sürekli mızmız yoruyolar
Daha şimdi 2 aydır girmediği ağlama krizine girdi yine o kolik günler aklıma geldi allahım ya mama yaptım meğersem açmış yiyince bayıldı resmen azcık acıkınca deliriyo

Doktorun doğru demiş cnm bizimki bi saat önce kaka yaptı sidefer kullanıyoruz ek gıdaya geçtik muz patates yiyo kabızlık olmadı çok şükür
Bestiron u da o söyledi başta söylese iyiymiş pazartesi hemen onu alıcaz artık

Biz de baştan beri sidefer kullanıyoruz hiç kabız olmadı şükür . Bazı gün yapmadığı oluyor ama kabızlık yok

Back
X