- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.332
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kucaktan memede uyumaya nasıl geçtiniz emerek uyuması bile benim için lütuf ben de ona geçirebilsem keşkeKızlar benim derdim emerek uyuması önceden kucağımda tutuyodum o kadar yılmıştımki uyusunda nasıl uyursa uyusun modundaydım geçen sizede söyledim bıraktık onu uyuyunca yatağa koyuyorum ama hala benimle yatıyo beşiğine alıştırcam ama nasıl olacak o bilmiyrum çok zor bi bebek inanılmaz zorlanıyorum ve ben işe başlayınca annem kv bakacak düzen sağlamazsam büyük ihtimal uyusun diye sallarlar kendim denemeye karar verdim bakalım nasıl olacakçok korkuyorum
O çocuğa bağlı biraz oğlum hep sallandı emzirir ayağımda sallardım kızım doğduğundan beri memede uyuyo kendi seçti ama onuda bırakması zormuş işteKucaktan memede uyumaya nasıl geçtiniz emerek uyuması bile benim için lütuf ben de ona geçirebilsem keşke
Bence dişten canları acıyo yazık benimkinin bütün parmaklar ağzındaÇok şaşkınım kızlar 40 ı Çıkana kadarki zamanı saymazsak hep gülerek uyanan kızım bugün sabah 3 ten beri aralıklarla hep ağlayarak uyandıateşi falan da yok.Noldu anlamıyorum
![]()
Yeni paylasmis canim son postu ins ise yararCanım çok teşekkür ederim bulamamışytım bu kadar açıklayıcı denerim bunu
Benimki de ilk zamanlar memede uyuyordu kendi bırakmayı seçtiO çocuğa bağlı biraz oğlum hep sallandı emzirir ayağımda sallardım kızım doğduğundan beri memede uyuyo kendi seçti ama onuda bırakması zormuş işte
Allah yardım etsin herşekilde zor yaBenimki de ilk zamanlar memede uyuyordu kendi bırakmayı seçtişimdi belime kuvvet
Canım büyüme atağı uyku gerilemesi gibi şeyler yaşıyolar bence ondan oluyo biizm zaten bitmiyo hiç ama seninkininde şimdi yapıcağı tuttu demek:) elini kulağına falan atıyomu diş te olabilirÇok şaşkınım kızlar 40 ı Çıkana kadarki zamanı saymazsak hep gülerek uyanan kızım bugün sabah 3 ten beri aralıklarla hep ağlayarak uyandıateşi falan da yok.Noldu anlamıyorum
![]()
Teşekkür ederim canım senin de anneler günün kutlu olsun. Bu vesileyle ben de kutlayayım hepinizin anneler günü kutlu olsun kızlarKızlar hepimizin anneler günü kutlu olsunilk sizinkini kutlamak geldi içimden çünkü burda hep sıkıntıları paylaşıyoruz, anneliğin uyuyarakta geçiceği günlere enter diyorum
![]()
Kızlar hepimizin anneler günü kutlu olsunilk sizinkini kutlamak geldi içimden çünkü burda hep sıkıntıları paylaşıyoruz, anneliğin uyuyarakta geçiceği günlere enter diyorum
![]()
Ah ah yine sızlana sızlana uyuyo benimki hiç uyumuyoAnneler gününüz kutlu olsun
3 Ocak doğumlu kızım var. Her şey iyi güzel, oyunlar vs. ama ne zaman uyuması için beşiğe koysam sürekli ağlıyor. Ağlaya, sızlaya uykuya dalıyor. Yatır kaldır yöntemi filan hiç biri işe yaramıyor.
Uyku öncesi rutinlerimiz de vardı, emme, alt değişme, ışık kapama ve yatışa hazırlık ama hiç fayda etmiyor. Öneriniz var mı :)
Şş pat yöntemini denemenizi tavsiye ederimAnneler gününüz kutlu olsun
3 Ocak doğumlu kızım var. Her şey iyi güzel, oyunlar vs. ama ne zaman uyuması için beşiğe koysam sürekli ağlıyor. Ağlaya, sızlaya uykuya dalıyor. Yatır kaldır yöntemi filan hiç biri işe yaramıyor.
Uyku öncesi rutinlerimiz de vardı, emme, alt değişme, ışık kapama ve yatışa hazırlık ama hiç fayda etmiyor. Öneriniz var mı :)
Maalesef bizimde rutinimiz var ama her akşam rutinleri yaptırıp tekrar uyanıyo önerilere bende açığım:)Anneler gününüz kutlu olsun