• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ben pantolon denemeye hala cesaret edemiyorum benimde hiç bişey olmayınca trendyol pentiden toparlayıcı jean aldım xl beden😓 anca o oldu ztn hep balıketiliydim şimdi çok fena oldum bir süre kocaları dikkate almamak lazım ben bitti diyene kadar lohusayım bana bulaşma diyorum bende anlayana tabi:) bende çok takıntılıydım eve tatlı ekmek girmezdi ama bebeği düşünmekten artık yorgunluktan hiç umursayamıyorum enerji olsun diye hala tatlı yiyorum birazda depresyondan fln sanırım
Ben bitti diyene kadar lohusalık iyimiş 😂 toparlayıcı jean mantıklı bakayım ben de

Kızlar bebişi aldım yanıma yatakta aylardır yok yerini bilsin uykusu düzene girsin diye ayrı yatırdım olmadı şimdi aynı yataktayız bakalım nolcak bazen nefessiz kalıyomuş gibi irkiliyo uyurken akşam burnunu temizlemedim ondan mı ki?

Ben takıyorum valla🙄 bugün internetten aldığım bir Kıyafet geldi hiçbir şey olmayınca mecbur aldım bir iki şey. Eşim diyor ki o kadar doya doya moda izliyorsun( evde kalınca gece çocuk uyumayınca izlemeye başladım geceleri) hiç mi bi şey öğrenmedin😱 aldıklarım üstüme uymuyormuş. Bedenime uygun değilmiş🤷‍♀️o programda büyük bedenler yarışıyor🤦‍♀️Kocam şu aralar öküze bağladı özetle. Bana ne dediğinin farkında değil üstelik kiloya o kadar takığım yani. Formumu korumak için kendimi parçalardım🙄
Bende çok dikkat ederdim. 56-57 kilo idim en fazla. Şuan 67-68 kilo 😭 haziran ve temmuzda tatil yapacağız sonrasında diyetisyene gideceğim. Protein ağırlıklı beslenip kilo vereceğim inşallah. Hareket az yaptığım için kilo gitmiyor 😪😢

Bursayı çok severim ilk görev yerim🥰ne mutluymuşum o zamanlar nişanlıydım her hafta sonu ankaraya gelirdim derdime ne varsa şimdiki aklım olsa yer içer uyurdum bol bol😂
ben öğrenciyken uykunun cılkını çıkardım hiçbir işe yaramadı hala uykusuzum 🤣 Bursa gerçekten çok güzel Konya kuru bir çöl gibi gelmişti bana ilk geldiğimde 😬
Hiç saymadım ama baya baya dolu oluyo 3 saate
ben günde 3 kere değişiyorum çişli bezini oda baya baya dolu olmuyor emme reddi var zaten ama doymasa kilo almaz heralde 12 günde 400 gram almış demek doyasıya emse daha iyi alıcak
Bizim eskiden çok dolu alırdım sabahları özellikle şimdi okadar dolu olmuyo 3 saatte bir değiştiiriyorum gece hariç 2 yada 3 çiş gibi bide aşırı terliyo artık ondan azaldı diye düşünüyodm bikaç gündür
ter çok etkiliyor büyüğünden biliyorum oda terler idrar az yapardı cnm bizimki dolu çişli bezin dolu 2,5 3 oluyor ama yeni bezi nekadar taksam hemen arkasından kontrol etsem gösterge değişmiş oluyor çişini yapıyor aç olsa sık sık yapmaz heralde

Bu sıkıntılar ne zaman biticek cnm sen tecrübelisin aynalara bakamaz oldum bende sosyalleşince tabi insan daha farkına varıyo kendini ben 40 ı çıkınca gidip kestirmiştim saçımı allahtan ozmn daha kolaymış bebekler uyuyomuş devamlı😅
Benimki doğduğundan beri uyumuyo😂tecrübe faln tırt valla her çocuk annenin ömründen 10 yıl çalıyo erkekler rahat nolacak onlara yaza rahatlıycaz onlar bize biz bebekli yaşama alışcaz inş 😂

Ben takıyorum valla🙄 bugün internetten aldığım bir Kıyafet geldi hiçbir şey olmayınca mecbur aldım bir iki şey. Eşim diyor ki o kadar doya doya moda izliyorsun( evde kalınca gece çocuk uyumayınca izlemeye başladım geceleri) hiç mi bi şey öğrenmedin😱 aldıklarım üstüme uymuyormuş. Bedenime uygun değilmiş🤷‍♀️o programda büyük bedenler yarışıyor🤦‍♀️Kocam şu aralar öküze bağladı özetle. Bana ne dediğinin farkında değil üstelik kiloya o kadar takığım yani. Formumu korumak için kendimi parçalardım🙄
Benim hödükte beni görünce şaşırıyo normalde çok yemek yemezdim şimdide süt olsun ve hastalanmayım diye sürekli yiyorum acıkıyorumda sürekli söyleniyo şaka güya ama ben inanmıyorum erkekler çocuktan sonra değişiyolar hele ikinciden sonra sanırım daha bi anne görüyolar

Bende çok dikkat ederdim. 56-57 kilo idim en fazla. Şuan 67-68 kilo 😭 haziran ve temmuzda tatil yapacağız sonrasında diyetisyene gideceğim. Protein ağırlıklı beslenip kilo vereceğim inşallah. Hareket az yaptığım için kilo gitmiyor 😪😢
Ben toplamda 9 kg falan almıştım 55dim 64 dü doğuma girdim çıktım gayet minicik göbeğim vardı tartılmamıştım ama baya gitmişti geçenlerde tartıya çıktım 64🙄 yapıştı sanki veremiyorum gibş

Benimki doğduğundan beri uyumuyo😂tecrübe faln tırt valla her çocuk annenin ömründen 10 yıl çalıyo erkekler rahat nolacak onlara yaza rahatlıycaz onlar bize biz bebekli yaşama alışcaz inş 😂
Walla ben ozaman 2. Çocuk olayını kapatıyorum bi tane olsun benim olsun😂 Ohh inşallah yaza az kaldıı 😍😍

Ben toplamda 9 kg falan almıştım 55dim 64 dü doğuma girdim çıktım gayet minicik göbeğim vardı tartılmamıştım ama baya gitmişti geçenlerde tartıya çıktım 64🙄 yapıştı sanki veremiyorum gibş
Ben 23 kg aldım 90 kiloydum doğuma girerken şimdi 78 im üstüme yapıştı resmen yazın ek gıda dönemi fln belki rahatlıyıp diyet yapılır diye düşünüyorum

Aranızda kangru kullanan var mı acaba ? Benimki mızmızlanıyor azıcık giyince. Dışarı çıkmaya cesaret edemiyorum.

Aranızda kangru kullanan var mı acaba ? Benimki mızmızlanıyor azıcık giyince. Dışarı çıkmaya cesaret edemiyorum.
Tam şuan dışarı çıkmaktan vazgeçip kangurudan indirdim. Ben becereniyorum sanırım kanguru takmayı çocuklar bir iğreti duruyor içinde. Az daha buyusun bari öyle takarım dedim kaldırdım

Ben de düşünüyordum almayı ev işlerini falan yaparken iyi olur diye kullanışlı değil mi

Ben kullandım bikaç kere oldu evin önüne çıktım yarım saat yürüdük ağlamadı ama takarken ağlıyo çünkü her yerinden ayrı bi bağlama yeri var yabancılar çok kullanıyoda bende pek pratik kullanamadım açıkcası

Ben e bebeğin baby plusunu aldım 2 kez kullandık çok memnunum ilk takarken zorlandım bugün markete giderken kullandık çok güzel

Bebeğin kg alımı yavaşladığı üzüldüm biraz emzirme işine daha fazla dikkat etmeye başladım . Bugün alt değiştir emzir işlemlerini not aldım . 11:00 ile 13:30 arası uyudu
17:00 ile 18:00 arası da uyudu
09:00 emzirme. 09:00 çiş
11:00 emzirme 10:30 kaka
13:30 emzirme 13:30 ciş
15;00 emzirme. 14:00 kaka
16:00 emzirme. 16:00 ciş
18:00 emzirme 19:30 ciş
19:30 emzirme

Son düzenleme:
Bebeğin kg alımı yavaşladığı üzüldüm biraz emzirme işine daha fazla dikkat etmeye başladım . Bugün alt değiştir emzir işlemlerini not aldım . 11:00 ile 13:30 arası uyudu
17:00 ile 18:00 arası da uyudu
09:00 emzirme. 09:00 çiş
11:00 emzirme 10:30 kaka
13:30 emzirme 13:30 ciş
15;00 emzirme. 14:00 kaka
16:00 emzirme. 16:00 ciş
18:00 emzirme 19:30 ciş
19:30 emzirme
Çiş dediğin Nasıl canım? Doluyor mu

Back
X